Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rodina se musí přestěhovat do nového domu. Jenomže po pár dnech se v novém domě začnou dít věci, které mezi rodinou vyvolají strach a vzájemnou nedůvěru. Otec rodiny tak požádá svého bratra kněze, aby objevil, kdo nebo co za tím stojí. (HanzoBureshi)

Recenze (2)

HanzoBureshi 

všechny recenze uživatele

Duchařská jednohubka. Docela perfektně vizuální snímek, který vypadá až tak moc dobře a barevně, že porcí strachu úplně neohromí, až na pár výborných kousků. Také je tu pár nechápavých situací, které nahrávají záporákovi, viz. třeba sklepení. ALE na druhou stranu naopak nudu neobsahuje, protože tvůrci se snaží hrát si s divákem a musíme hádat, kdo je onen vetřelec. Je to taková vážnější a slabší verze Evil Dead pro diváka, který na tyto věci moc nemá žaludek, tudíž zde se ty gore scény moc ani nevyskytují. Ale není to žádná velká slabota! Má to prostě fantasticky barevnou vizualizaci, perfektní masky a efekty, z toho vzhledu démonů mi přestal rozum stát! Obsahuje to výbornou hravost, má to parádní hudbu. Obsazení je též bez chyby a velice sympatické. Mé hodnocení: 6.5/10 ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Priemerný horor, neškodný na jedno pozretie. Kórea opäť presvedčila v tom, že dokáže točiť výborne technické zvládnuté snímky, na ktoré sa dobre pozerá, no na druhej strane aj v tom, že exorcizmus rozhodne nie je ázijskou silnou stránkou. Na mňa totiž tento démon preskakujúci z jedného člena rodiny na druhého vôbec nezapôsobil. Ináč je tu všetko štandardné, vrátanie vymietania či nejakej nutnej akcie, ale úvod sľuboval viac. Film do pár hodín vyšumí. ()

Reklama

Galerie (42)

Reklama

Reklama