Reklama

Reklama

Osudové cesty

(seriál)
  • Kanada Departure
Trailer
Drama / Mysteriózní / Thriller
Kanada, (2019–2022), 12 h 45 min (Minutáž: 40–44 min)

Režie:

T.J. Scott

Hudba:

Keith Power

Hrají:

Archie Panjabi, Christopher Plummer, Kris Holden-Ried, Mark Rendall, Rebecca Liddiard, Tamara Duarte, Peter Mensah, Claire Forlani, Shazad Latif (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(18)

Recenze (3)

Hopeman 

všechny recenze uživatele

To není jak když taháš králíky z klobouku to je jak když to taháš z chlupatý anglický deky.....nevadí mi že metr vysoká indka je mastermind a vyřeší všecko aj stihne byť v časovém pressu měnit garderobu...nevadí mi že nevlastní fracíček ač se většinu času chová jak idiot prej patří na oxford....nevadí mi ani blbec, kterému imploduje ponorka byť mu tam už minutu praská panceřové sklo a hošek jen "to je v poho"....nevadí mi že tam chtěj zabít borku aniž by věděli jestli ona něco ví a tak zabijou alespoň fotra....nevadí mi že přežije pád asi z kilometru....a nevadí mi že borec vytáhne z rukávu záchrannej člun....ale co mi vadí je absolutní absence vysvětlení exploze u nouzového východu....nebo od kdy se dává jako výplň palubních dveří C4 napojená na herní konzole? Prostě mi to neštimuje... ()

ER 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Napínavý seriál s nadprůměrným hereckým obsazením. Na pozadí letecké katastrofy se rozjíždí vyšetřování propojené s kriminální linkou, která je dobře vymyšlená a k tomu se přidává spiknutí mocných v čele s přesvědčivým Ch. Plummerem. Finální zvrat podtrhuje řemeslnou zručnost všech 6 epizod. Bohužel u druhé série zůstala jen řemeslná zručnost a dostává se nám 6 tuctových epizod. 3* ()

Reklama

Reklama