Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zatímco se chystá vydání nejnovější aktualizace úspěšné videohry Mythic Quest, její tvůrce Ian Grimm je posedlý zdánlivou drobností. (Apple TV+)

Recenze (3)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po pilotní epizodě je mi jasné, že by u mě mohl mít seriál úspěch, protože kombinuje humor a onlajnovky, a to mi vyhovuje. Aby to na mě opravdu fungovalo, nesmí chybět kvalitní příběh (tady by se mnou C. W. Lonbottom jistě souhlasil), a protože si jím zatím nejsem jistý, budu se ze startu držet na tradičních třech hvězdičkách. Z hlediska kvót je seriál přímo ukázkovou záležitostí, ale to mi nevadí, protože se děj odehrává v sočasných Spojených státech, takže tam ty kraviny patří. Po prvním kole to u mě na body vyhrála Carol, šéfka personálního a já jdu rovnou na další pokračování. / Poučení: Stůj si za svým. ()

geklon 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Upřímně jsem si od začátku myslel, že to nebude stát ani za dokoukání, klišovité šablony postav mě dost vyváděli z míry. Žádná ke které bych si vytvořil vztah hned. No to se asi ani nestane, ale příběh začne fungovat, tak jak bych nečekal a do humoru začínám trošku pronikat, tak že se divím čemu se vlastně nahlas směju. Uvidíme co dál. ()

Reklama

Galerie (10)

Reklama

Reklama