Reklama

Reklama

Truth Be Told

(seriál)
Trailer
USA, (2019–2023), 21 h 6 min (Minutáž: 39–52 min)

Předloha:

Kathleen Barber (kniha)

Hudba:

John Paesano

Hrají:

Octavia Spencer, Lizzy Caplan, Michael Beach, Monique Capelta, Hunter Doohan, Ron Cephas Jones, Aaron Paul, Elizabeth Perkins, Mekhi Phifer, Tracie Thoms (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(28)

Obsahy(1)

Ponořte se do světa podcastů o skutečných zločinech. Nové důkazy přinutí autorku podcastů Poppy Parnell (Octavia Spencer) znovu otevřít případ vraždy, který ji proslavil. Aaron Paul se objeví v roli muže, kterého možná omylem pomohla poslat za mříže. (Apple TV+)

Recenze (6)

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Naprosto příšerná hloupost s nesmírně špatnými/nesympatickými a nelogicky se chovajícími postavami. Navíc je děj tak strašně moc čitelný, že to byla doslova bolest dokoukat do konce ... ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Jak kdybyste vzali jednu z epizod Odložených případů a roztahali ji na úroveň osmi dílů. Truth Be Told je určitě v pohodě detektivka, ale na úkor kvalit dnešních seriálů je dost obyčejný. Pravda ale, že Oktávka Spencer mě neurážela, takže uvidím, možná další sérii přeci jen zkusím. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

podařená detektivka,která je trochu něco jako Odložené případy,jen mnohem lépe obsazená,zahraná a zrežírovaná.Tvůrci rozhodně nešetří překvapeními a když se začíná zdát,že se věci vyjasňují,přijde další zvrat a osobně jsem až do posledního dílu neměl jasnou představu co že se to vlastně stalo.Octavia Spencer je fajn,stejně jako Aaron Paul,ale oba jsou trochu ve stínu dvojrole Lizzy Caplan.Ta v krátké době opět exceluje v roli narušeného jedince a docela jí to svědčí..80% ()

monaMis 

všechny recenze uživatele

"Poppy a.k.a Expertka na niceni zivotu vsech okolo ni". Tato miniserie je z velke casti neuveritelna snad na kazde fronte. Velice bidny scenar, ktery se s kazdou dalsi epizodou stava cim dal vic bizarni a nelogicky. ()

zapalik 

všechny recenze uživatele

Octavia udělá z každé postavy vymletou nesympatickou bestii bez charisma a aspoň špetky lidskosti. Jistě, scénář je slabý, zatímco první díky zaujaly, pak to šlo velmi dolů, ale když je strašná hlavní herečka, nepomůže nic. A ne, proti pleti nejsem zaujatý, touhle úchylkou netrpím... ()

Naghavi 

všechny recenze uživatele

Octavia Spencer je sympatická...Seriál jako takový je průměrný, nedosahuje takové atmosféry, jako např. Temný případ, ale na všech 8 dílů se prostě dá koukat. ()

Související novinky

Prosinec na Apple TV+

Prosinec na Apple TV+

04.12.2019

Druhou streamovací službou po Netflixu, která si bude chtít o svátcích přetáhnout na svoji stranu nové diváky, je Apple TV+. Ten vyrukuje již 6. prosince s prvními třemi epizodami dramatického… (více)

Reklama

Reklama