Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po odhalení nových důkazů Andyho z případu odvolají. (Apple TV+)

Recenze (7)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I druhý díl se povedl. Postavy jsou vážně velmi dobře napsané. Zákeřné komentáře na síti už rozhodně viděla celá škola, rodiče dětí zrovna tak. Andyho z případu logicky odvolávají. Jeho kolegům se Leonard Patz být pachatelem nezdá. A vše směřuje tam, kam si divák myslí. Rodina se musí začít vypořádávat s nečekanou situací. Jacobovi je 14 let a podle otce bude jeho život/jeho reputace nenávratně pryč. Co všechno ví spolužačka Sarah? Dusné, záměrně laděné do chladných barev. Očekávám hodně zvratů a odhalení, snad to nebude na úkor věrohodnosti. Jaeden Martell velmi talentovaný. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vážně jsem nepočítal s tím, jak efektivní jízdu z mnou tak oblíbeného "soudního" prostředí dokáže Apple vyprodukovat. Je také nutno zmínit, jak se Chris v průběhu působení v MCU vypiloval do herecké špičky současnosti. S ním bych teď vydržel koukat na jakýkoli obsah klidně týden v kuse. ()

Reklama

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozhodne atmosferickejsi diel, ako pilot. Rodina je pod velkym tlakom. Trochu mi to pripomina zaciatok vynikajuceho The Outsider. Divaka prepadali podobne pocity. Udicka v zavere vratila do hry uz takmer zavrhnutu liniu. Stret zaujmov bol po pravnej stranke vyrieseny a zda sa, ze rodinku cakaju krusne chvilky. ()

Radko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obloha sa zmráka nad prokurátorovým synáčikom. Vďaka pribúdajúcim indíciám a dôkazom stráca tata vyšetrovanie prípadu, synátor kredit v škole i rodine. Protipólom zlých správ je krásne zvolená záverečná gitarová folková pieseň o anjelskej slze. Kredit v porovnaní s priemerným úvodom poskočil vyššie. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

  • V pokoji Sarah Ghrol (Jordan Alexa Davis) si můžeme všimnout plakátu „Zdeňka Černý: The greatest Bohemian violoncellist“ od českého malíře Alfonse Muchy. (Richard.Jezd)

Reklama

Reklama