Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Andy navštíví svého otce a zjistí od Jacobových přátel Dereka a Sarah znepokojivé informace. (Apple TV+)

Recenze (4)

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Napětí houstne, trpělivost graduje a správný fanda, který už ani nepočítá s happyendem jen očekává, jaká přítěž se dostaví příště. J.K. Simmons okamžitě signalizuje svou nejlepší postavu od původního Spider-Mana. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Působí to loudavě, ale sedí to dokonale, tempo je přesné tak akorát. Plešatý kostlivec sedí v base a má ksicht J.K. Simmonse. Setkání s otcem je zajímavé, ten pro (arogantního) syna nemá zrovna milá označení. Ranní nákup fajn, Laurie má další pochybnosti, které ze sebe vysype u odbornice na genetiku. Andy dělá, co může, navíc zjistí od synových přátel Dereka a Sarah (která má pochybnosti o Jacobově vině) znepokojivé informace. Přesto se jiskřičky naděje objevují. Tohle bude ještě zajímavé. Duo Chris Evans a Michelle Dockery naprosto přesné a soustředěné. ()

Reklama

Radko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V snahe pomôcť synovi rodičia robia, čo môžu. Matka navštívi psychiatričku, aby sa jej zverila s pochybnosťami. Otec navštívi svojho otca, aby neblokoval pomoc vnukovi. Redaktorka inkognito navštívi reštiku, aby získala rozhovor s matkou. Syna navštevuje spolužiačka, ktorá má odôvodnené pochybnosti o jeho vine. Poznámka: Po ukončení tejto časti ma napadlo, že čo ak je to všetko úplne inak? Čo ak to bol otec, čo vraždil, a nie obvinený syn? ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoiler alert: 5ti leté dítě nezvedne nad hlavu bowlingovou kouli a už vůbec se s ní nad hlavou nebude procházet jako by byla z molitanu. To co by stálo za zmíňku je (opět) max 5 minut (cutter-porn discover + selfie). Takže i jdyž se děj posunul víc než za poslední dvě epizody, je to stále (a většinově) samé tanečky na místě a vata. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

  • Ve 39. minutě, když Jacob (Jaeden Martell) jede s Andym (Chris Evans) k jezeru na ryby, a poté když Laurie (Michelle Dockery) skládá prádlo do skříně, slyšíme v pozadí skladbu „Time To Give“ od britské rockové kapely White Lies z jejich pátého studiového alba „Five“. (Trajektt)

Reklama

Reklama