Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tormada a Sibeth podniknou ničivý útok na Pennsu, a Maghra i všichni obyvatelé města se tak ocitnou ve vážném nebezpečí. (Apple TV+)

Recenze (8)

mirakom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když jsem se na tento seriál začal před třemi lety dívat, tak jsem čekal, že se to po stránce příběhu dostane úplně někam jinam. Bude to více o dalších a dalších skrývajících se vidomých. Předposlední díl dodíván a je jasný, že se tam kam jsem si myslel už bohužel nedostanou. Ve finále bude jen další bitva a ke konci možná ukázka nějakých dalších vidomých. Tudíž docela promrhaný potenciál zajímavého námětu. Škoda, ale i tak to nebyl špatný seriál, akorát se to trochu zaseklo v mrtvým bodě a v této sérii nic moc nového nevymysleli. || 8/10 ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Někdo si bude stěžovat, že se v téhle sérii nic neděje, já jsem naopak s vývojem postav kladných i hlavně záporných mnohem víc za dobře než s linkou Eda Vosse v sérii číslo 2 a dokonce tu o dost méně nesnášim největší bitch celého See. ()

Reklama

Eliott 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dobrá epizoda střídá divnou. Aneb plot twist se kterým by přišel i nesvéprávný a epizoda by možná nebyla tak špatná trvala-li by okolo 15-ti minut (jen toho nejzajímavějšího). Neuvěřitelné kolik zbytečné výplně lze nacpat do jedné hodiny celkové stopáže. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál zlikviduje kde jakou oblíbenou postavu, ale ropucha stále (nelogicky) vládne všem a všemu a přežije zcela cokoliv. Už jen tento fakt je vrchol idiocie. Nicméně to může být věc názoru. Co je ale neoddiskutovatelné, je kopec nebetyčných hloupostí. Třeba. Letící projektil slyší, ale to že se jim pár set metrů za hradby nastěhovala armáda s tunovými monstry na vrhání projektilů, nezjistí nikdo. Dál rozbušky… doposavad vždy zapálili doutnák a kaboom. Jak ale zajišťují detonaci letícího projektilu? Že jim to vždycky exploduje při dopadu, ne po tom co dohoří doutnák… Dál samozřejmě Kokot-fun…neexistuje žádná jiná postava s větší počtem idiotských kroků/rozhodnutí. Jako třešinka na dortu. Co dělá tlupa vidomých ve městě? Čumí. Nedělají nic. Naprosto nijak nevyužívají výhodu, že “vidí” a že plivat trebuchetem projektily nejde na blízké cíle (nebo na ty pohyblivé). Tedy jednu hvězdu za minutu vizuálně poutavého ostřelování. Zbytek obsahově a dějově odpad (jako proč ty flashbacky jsem taky nepochopil). ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už nyní je jasné, že do konce třetí řady nebude prozkoumáno nic nového, co by obohatilo svět See. Už půjde pouze jen o bitvy a dokončení všech dějových linek. Je to velká škoda, pač se ani nedokážu naladit na závěrečný boj, neboť mi zůstává malá pachuť po této řadě. Jako brak to ale hodnotit nemůžu. Příběhově je to slabé a už ne tolik obohacující, ale vyloženě ne špatné… ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama