Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Cesta za přežitím začíná, když osadu Alkenny napadne armáda věrostrážců. (Apple TV+)

Recenze (31)

pichta 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvý diel má vcelku nadchol z viacerych uhlov. A to: celkove spracovanie je úžasne. Detaily. Tiež Jason je ako rodený na tuto úlohu. Príbeh je viac než zaujímavý. Samozrejme nemôžem sa do hĺbky nad tým zamýšľať. Vychutnávam. Vyjadruje pribrzdenosť veriacich ľudí. Čistá hlava nad blbostou zvíťazí. No vedenie Baba Vossa je fakt dobre. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zaujalo. Apokalypticky pribeh, prirodne scenerie, recyklovany bojovy chor Droga z GoT a i zaujimave "kralovstvo" v nejakom vodnom diele. Myslim, ze po par sto rokoch by sa nazhromazdene ludske poznatky takto nevytratili, ale to je na presvedceni tvorcov. Ale je pravda, ze pokroku vo vede ludstvu vzdy stalo v ceste nabozenstvo, nech uz je to hocijake. Zatial priemer, som zvedavy, co sa z toho vyvrbi. ()

Reklama

GameboyNES 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zajímalo mě to jen kuli Heře. Mno žádná sláva, nicméně mě pobavilo "modlení" královny Kane. Tak si jdu pustit nějaký porno a několikrát si taky zamodlím :D Jinak je to blbý jak pumpa na saně, ale co by člověk chtěl od Jablečných produktů . Buď jsou scénáristi uplní dementi, nebo sfetovaní. Fakt by mě totiž zajímalo jak ten slepec pozná že na něj Jenda Momoa vyplazuje jazyk? možná prubnu ještě jeden díl. PS. Ještě že za takovou pičovinu nemusím platit :) ()

Mukade

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

písané priebežne počas sledovania: ............... Dosť ďaleko od realističnosti, pokiaľ by sme to brali "vedecky" - to bojisko, ako bojovali, takmer akoby videli, lol. Jedine, jedine tak by sa to dalo vysvetliť že mali vyvinuté akési mimozmyslové "ezoterické" vnímanie, pretože debilnými ušami, sluchom, akokoľvek dobre vyvinutým, by sa nemohli vedieť tak orientovať v boji, v hand to hand combate. V pohode, mne to nevadí, ja uznávam takéto veci, hehe. ..................... Takí boli telepati, cítili na stovky metrov hento tamto a toho debila zradcu necítili. Inconsistent. Sucks. ()

Michal.Sever 

všechny recenze uživatele

Mně to zase tak nereálně nepřipadá. I dnes umí někteří lidé "vidět" a cítit okolo sebe věci. V seriálu na to mají stovky let. Takže proč ne. Takže to, že to občas vypadá jakoby viděli beru tak, že to je pro ně už prostě přirozené a v pohodě. Jinak je to pecka :) Haka byla luxusní a kvalita z TV+ je fantastická!!! Těším se na další díly. Hlavně neztrácet tempo ()

Galerie (7)

Zajímavosti (3)

  • Při útoku jednoho válečníka na Baba Vosse (Jason Momoa) zůstane na stromě rýha od zbraně. V dalším záběru už ale není. (Duoscop)
  • Natáčení bitvy z první epizody zabralo štábu čtyři dny, což podle režiséra Lawrence bylo málo. „Ve filmu byste na natáčení takovéto bitvy měli dva týdny, my jsme ale měli zhruba čtyři dny.“ (Skarface)

Reklama

Reklama