Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvojčata obdrží zvláštní dárek, který se ve skupině stane zdrojem napětí. (Apple TV+)

Recenze (15)

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zajímavé. Jednou zrádce navždy zrádce? Poslouchala jsem dobře? Že je jeho teta? Ek! Tak jestli jí i ojel, dobře, že to nebylo v záběru. Stín. Zajímavá holka, tak trochu ninja, takže alespoň někdo z nich. Volnější tempo jsem ocenila. Vážně jsem chtěla o světě zjistit víc. Věčně "modlící se" královna je dobrá. Chápu, proč musí mít vládu teroru, když působí jako troska, která se každou chvíli sesype. A to si říká bůh. Zajímavé. Jsem zvědavá, co s ní mají v plánu. No, a pet lahve taky vydrží všechno. Viz název dílu. Skok v čase potěšil. Asi by byla nuda, kdyby jsme celou sérii měnili plíny (nebo co místo toho používají). ()

rengers 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V druhém dílu moc akcí není, ale je tam vyřčeno spoustu moudra o lidech a jejich vlastnostech, jako je nenávist, zloba, pomsta a strach. Ten kdo má v tomhle světě zrak, je hrozba která se musí zničit. Proč, protože se zrakem nabýváte moci. Jedinou výtku mám ohledně dětí, které se neuvěřitelně rychle a sami naučili číst? ()

Reklama

Karlas 

všechny recenze uživatele

Komunikace s bohem prostřednictvím sexuálního prožitku není nic nového, což už tu historicky v některých kulturách a náboženských směrech bylo, proto nechápu to občasné uživatelské rozčarování. Seriál se tímto dílem ubírá mimo můj světonázor, doufám, že tři hvězdy jsou dostatečným trestem a teď už zase pojedu v rovině příznivce postapo sci-fi. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bohužel seriál začíná spíš iritovat než bavit :(. Asi nejvíc hýbe žlučí ta pipka z přehrady. Celkově se dává důraz v ději na nesmyslnosti (“duch” a vše kolem něj bylo zbytečné až hanba) a čím víc se nudím, tím víc času mám na hledání debilit. Př: kolikrát mlaskne Duch na dotaz, zda dokáže sledovat Paris? Já slyšel 1x (což znamená “ne”), ale děj se odvijí přesně opačně. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Dvojčatá rastú a na pleciach nesú tajomstvo zraku. Napätie v dedine je o to väčšie že sa stále nevie, kto priviedol lovcov až k bránam. Kráľovna našla zradcov medzi svojimi a na výstrahu ostatným s nimi aj naložila. Prevedenie: Príroda už tak neohúri a pridanie tieňa moc nechápem. Praktiky modlenia sa mi na druhu stranu celkom pozdávajú. V podstate strašne veľa vaty a všetko sa točí okolo krabičke z knihami. Pocity: Začína sa mi zdať, že už v druhej časti sa seriál hľadá a tvorcovia si uvedomujú, že z príbehom o naháňali detí slepcami sa asi príbehové terno konať nebude. A tak umelo nafukujú dej pridaním postavy tieňa alebo intrigami Kráľovnej, ktoré nám ako divákovi môžu byt totálne putna. Osobne dúfam že sa vráti feelingu z prvého dielu inak to asi zabalíme. 30% ()

Galerie (2)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama