Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Útok na vesnici si vyžádá oběť a nastolí nové výzvy. (Apple TV+)

Recenze (10)

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ako vzdy - dobrak-kladas-hlupak, nechava zradneho hybatela deja nazive, aby serial neskoncil prilis skoro. ;) Linia u posahanej otravnej kralovny ma uz vyslovene irituje, uvidime, ci to jej poslednym cinom uzavreli. Opat dost nedotiahnutych haluzy, ale konecne sa dostavame do novych zon a vyzera, ze pribudne i niekto novy. Slabsi priemer. ()

Mukade odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

písané priebežne počas sledovania........................Veľmi ťažko znesiteľné účelovosti - tí slepci si tam behajú a robia veci akoby mali 20/20 videnie. Tí utekajú a tamtí ich dobehli aj predbehli, fakin bulšit. No ale ako inak zariadiť aby... Tak či onak, je to na hranici znesiteľnosti pre mňa, tento horseshit. Radšej nebudem hodotiť tento diel..... po 2 minutách:  Ale nie, dám odpad lebo tam išli ako naprostí debili na tej vŕzgajúcej loďke v tom plytkom úzkom potoku rovno do náruče tej tlupy ktorú videli, videli dopredu a stačilo zakotviť alebo aspoň vojsť do vody a nie ostať na lodi a nechať sa chytať lasom ako najretardovanejší imbecili akí kedy žili............... ()

Reklama

vodkasesemte

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

If I were a devil for real, I would take great pleasure. Měl vzkázat, že jsou na stopě. Do you blame God or yourself? I blame my maid for not shading me. You have chased witches for generation. They say we are a nation governed by a broken heart. To neměl říkat. Tak ted, když je už mají v hrsti, se na to vykašle? Všechna ta snaha by vyšla v niveč. Those with ees to see must follow me. The longer the journey, the more profound its challenges, the more it changes all who endure it. I fear would emerge on the other end of it unrecognizable to each other (a o to snad jde, než se pelešit se zvířaty). We have a choice to live as we are (ne, to nemáte). We can gain some distance on the Witchfinder and live our lives simply and quietly and together, or ? I dont meant to be someone who hides from the world, who ignores the truth, bcs I m afraid of what it might mean. We have sacrificed too much to stop now. To kill a god, one must enlist a god. Her death must involve no struggle, no blood, no weapon. No evidence of human hand whatsoever. Struck down by divine intervention. They will say, this is justice. To je nádherný na těch 1080p! Dál mi to připomíná prvního Tomb Raidera. I want to be alone now (tak to máš blbý). The smell of sex and the sound of songbirds. Fucking divine combination. I have special pleasure in store for you. A new song. A new bird. I have decided I wont die for this city. This city will die for me (moje řeč). I accept my fate. ()

kudryj 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nehledejme logiku kde nemusíme, holky jsou upravený, no a co. Snad by jste se nechtěli koukat na samé obludy jako je královna. Škoda tentokrát odmítla modlitbu :). Ale vážně. Tempo o proti kulervoucí třetí epizodě výrazně zpomalilo, přesto naháněčka v řece měla super atmosféru. A královna má fakt silné psychické potíže, chtělo by to nějakého slepého Guru Járu. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Kráľovná našla deti a dedinu čaká skaza. Prevedenie Plavba po rieke je to čo túto časť vyzdvihuje inak sa stále motáme v Jaramarelovom kruhu a príbeh odsýpa veľmi pomaly. Devastácia královninho impéria je iba čerešnička na torte. Pocity: Dobrodružný príbeh naberá na intenzite a hrdinom sa opäť darí unikať. Dejová linka vydania sa po stopách Jaramarela je pútavá a celkom ma zaujíma. Na druhej strane kráľovná aj s jej osudom mi začína byť časť od časti ukradnutejšia. 78% ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama