Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vojáci Tamacti Juna se blíží k Babovi s rodinou a Maghřina minulost vychází najevo. (Apple TV+)

Recenze (15)

kudryj 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díl opět v pomalejším tempu, ale mám rád ty slepecký souboje a hutnou atmosféru při nich. Přibyla nám tam další gorilka, takže jsme zase o jedno černý očko silnější. Jsem zvědav jak se bude vyvíjet postava královny v zajetí. I přes spousty úsměvných věcí, kdy si člověk řekne, sakra ta do toho kmene skočila, jako by viděla, mě to baví. Má to koule. ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Cérenka mě fakt prudí. Jenom já jsem nejlepší, protože vidím. Co na tom, že můj taťulda slepej přežil tak dlouho, já jsem lepší, protože vidim! Děcka, co? Jinak nalezení nového sourozence bylo zvláštní. Ty dva už nejsou tedy tak výjimeční. Vlastně nechápu, proč to neudělal ve velkém. V každý vesnici nějakou zbouchnout, nechat vzkazy a jít dál. Základ je. Ne? Je to rodina na bezpečném místě? Je to sekta na místě, které bylo vybráno? Nebo se nakonec všechno ukáže jinak? Jinak, trik obtočení meče kolem hlavy je už obehraný. Navíc halekat v lese mama a vojáci to na pár metrů nezjistí a nerozběhnou se směrem, je to divný. A co bylo v pytlíčku? Že by se nám to mega otočilo? Uvidíme, aby si to tvůrci neulehčili nakonec až moc... ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Jarlamarel robí deti kade chodí. Nevadí, aspoň sa nám rozrastie tlupa. Maghra celú dobu tajila svoju kráľovskú krv. Prevedenie: Opäť ma neskutočne bavila súbojová choreografia, ako aj to okolokrčné podrezávanie krkov. Na tých vidiacich mohli vybrať aj sympatických hercov, títo vypadali ako ľudoopy. Kráľovná na bavlnovej plantáži je tiež celkom protichodný joke. Pocity: Na konci tohto dielu som mal pocit absolútnej mentálnej beznádeje. vysvetlí mi niekto prečo tými debilnými zvončekmi nezahrala už v tábore v prvej časti? Ak sa to teda nevysvetlí v nasledujúcej časti dávam seriálu odpad a to bez pardonu. 77% ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jde to z kopce a zabíjí to scénář... to jako nemohla zacinkat prstýnkem jednu... dvě... tři (!!!) epizody zpátky? JE to smutné, ale už začínám hledat na seriálu spíš negativa = jestli dostane ve výsledku průměr, bude to klika. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ten zaver sme niektori predpokladali, ale tak, tvorcom to opat rozdalo dobre karty pre mnohe dalsie dejove linie. Som zvedavy, ktore si zvolia. A ano, stale su pritomne i tie derave. Pribehovo ma to vsak zatial, s vyhradami a obcasnym krutenim hlavy, celkom drzi. Boh-vie-kolko si Jerlamarel naplodil potomkov. ()

gumbo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To pomalejší tempo tomu nesvědčí. Při něm vynikne, že se se schopnostmi vidících a slepých manipuluje v rámci děje, jak se to zrovna hodí. Jednou slyší hluší bojovníci každý šustot a podruhé nereagují ani hlasitý křik pár metrů od nich. Navíc se zbytečně tlačí na jakési rodinné intriky, jako by z toho tvůrci chtěli mít novou hru o trůnu. A dějová linka s královnou je naprosto zabitá, jelikož je snad každému jasné, že tam kde je nakonec neskončí a ani žádné nebezpečí ji nemůže ohrozit, jelikož ji tvůrci potřebují živou. Pomalý, ale jistý sešup. ()

Nykrous 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V tuhle chvíli začínám dost litovat, že vše co začnu, chci dokoukat do konce. Mimo brilantní technickou (Kamera, vizuál, zvuk, masky...) a možná top 3 akci co jsem kdy v seriálu viděl to nemá téměř nic. Příběh příliš skokový, spousta nevystavěných zvratů, potencionální zajímavé témata a zádrhely smáznuté jednou větou, spousta důležitých věcí se děje mimo kameru a my vidíme vlastně jen příčinu a důsledek popřípadě začátek a vyústění daných mini linek. Vše ostatní se děje pro jistotu mimo záběr, protože některé scény by často ani nešly udělat tak, aby nepůsobily naprosto bizarně a dokonce by na to tvůrci museli zapojit i mozek. První 2 díly jsou čistě suchý prolog bez spádu a od té doby si připadám jako bych sledoval filler druhé série místo začátku první. A i ten edit je strašlivý. Samotné scény mají nulový spád, protože se mezi sebou střídají co pár minut a nemůžu se tím padem ničeho chytit a už jsem zase jinde. Sice určitě ne nejhorší, ale 100% nejnudnější věc co jsem za dlouhou dobu videl. ()

vodkasesemte

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jéé, vono to má jen osm dílu! Tak to mi spadl kámen ze srdce. Není to špatný, ale time is short! The beast has slept for too long and now it is awake. Everything is ahead of us. Everything that matters. I m hungry. Sežer psa. To bude pravý nový začátek! Did they like you? They yell at you. They question you, make you feel small. That is how my ppl always treated me. Why did they make you wear the mask? They said I was not like them. Mě poslali do polepšovny. Maybe I find it amusing that you can see and still observe so little. City of Worms. Delicate hands unused to being worked. An impudent mouth unused to being struck. A woman of wealth accustomed to wielding authority or the authority of a husband, perhaps. Everything must be learned from beginning. Consequences will be unpleasant. Pýčovina! Ty bdělí je mohli vést. Nikdy aby je nedohnali, kdyby nepustili psy. I hear the voice of dead woman. Hail Princess Maghra of the House of Kane. ()

Mukade 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ok, pokorne priznávam, že ma doteraz nenapadlo ani na moment, že "ona" je sestra Hoeks' a momentálne si pripadám ako hlúpy, pretože sa zdá, že sa to doslova ponúka, lol. (aj keď treba povedať, že sa dlhodobo "cvičím" v nedomýšľaní si dopredu aby som si nekazil zábavu - prekvapenia :)) ()

hindator 

všechny recenze uživatele

Souhlasím s tím, že je to zbytečně roztahané, že jsou tam nelogické momenty a scény, že je to předvídatelné, že jsou to zábavné souboje, že to má atmosféru. Nesouhlasím s dementními rasistickými rádobyvtipnými komentáři. ()

Reklama

Reklama