See - Série 2 (2021) (série)
Tvůrci:
Steven KnightRežie:
Simon Cellan JonesScénář:
Jonathan TropperKamera:
Michael SnymanHudba:
Bear McCrearyHrají:
Jason Momoa, Sylvia Hoeks, Hera Hilmar, Christian Camargo, Dave Bautista, Eden Epstein, Olivia Cheng, Nesta Cooper, Archie Madekwe, Alfre Woodard, Franz Drameh, Jessica Harper, Ken Hall, Josh Cruddas (více)VOD (1)
Baba se vydává hledat Haniwu na nepřátelské území. Královna Kane vysvětí nové hlavní město kmene Payanů a učiní překvapivé oznámení. (Apple TV+)
Vizuál a naprosto nevšední choreografie má seriálovému světu co nabídnout. Je radost se na to dívat, i když ten tmavý filtr mě občas štve. Příběhově zatím nedovedu posoudit. Rodinná trable, kdy se zničehonic objeví ztracený bratr, moc nemusím. Stejně zjistíme, že i tatík je naživu a bojím se, že to spadne k popcornové zábavě, zatím ale mám naději a věřím, že to půjde jiným směrem. ()
Děj pokračuje po měsíci. O první LOL se postarala v minulé řadě vylepaná ropucha, která zázračně najednou neustále nosí něco na hlavě (prostě herečka už nechtěla zase dohola, tak scénář čaruje). Za naprostou bombu (a překvapení) považuji přitvrzení minimálně o dva řády. Souboje jsou fenomenální. Druhým LOLem se stala sekvence na žhavých uhlících. To bylo přes závit dost. S příliš čitelným dějem souhlas, nicméně alespoň se žvatlací sekvence omezily na minimum a je vidět,že do projektu přiteklo spousta peněz. ()
Seriál je neskutočne nádherné nakrútený a vidieť v ňom každý dolár. Avšak všetko mimo hlavného hrdinu má akosik nie chytiť dostatočne na to, aby som seriál ospevoval viac. Ale od toho sú série a možno časom precitnem. Inak akcia a brutalita WOW!!! Dúfam, že Momou nečaká skorý koniec, lebo bez neho už tieto Slepecké Hry o Trón stratia gule. ()
Šíleně nadupanéj Comeback ..Wow kričím až do nebes . TVL!! Jazyk vypláznutý až kdesi na zahradu, řval jsem sprostá slova hodinu vkuse. Zážitek jak svině. Momoa to tam zas řeže a láme, že krev stříkala pomalu z TV až na mě! Dreams comes true. Novéj nástupce GOT bez debat. Nic lepšího jsem v seriálové produkci od Warriora neviděl. ()
Fajnovy otvarak, pripomenie sa hned svojou brutalitou, zvratmi a otravnou intonaciou hlasu kralovnej. :) Baba sa velmi rychlo stal "trvalym" braskovym hostom. Snad tomu tak nebude niekolko dielov. "Who wants some tea?" Uvidime, ci vedma samotu ustoji. Zeby naznak buducej lesbickej romantickej zapletky s Haniwou, ci len moje prianie? :) ()
- V epizodě zazní píseň „Ruby Tuesday“ od Chelsea Russell. (Duoscop)