Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Baba se vydává hledat Haniwu na nepřátelské území. Královna Kane vysvětí nové hlavní město kmene Payanů a učiní překvapivé oznámení. (Apple TV+)

Recenze (9)

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Děj pokračuje po měsíci. O první LOL se postarala v minulé řadě vylepaná ropucha, která zázračně najednou neustále nosí něco na hlavě (prostě herečka už nechtěla zase dohola, tak scénář čaruje). Za naprostou bombu (a překvapení) považuji přitvrzení minimálně o dva řády. Souboje jsou fenomenální. Druhým LOLem se stala sekvence na žhavých uhlících. To bylo přes závit dost. S příliš čitelným dějem souhlas, nicméně alespoň se žvatlací sekvence omezily na minimum a je vidět,že do projektu přiteklo spousta peněz. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Fajnovy otvarak, pripomenie sa hned svojou brutalitou, zvratmi a otravnou intonaciou hlasu kralovnej. :) Baba sa velmi rychlo stal "trvalym" braskovym hostom. Snad tomu tak nebude niekolko dielov. "Who wants some tea?" Uvidime, ci vedma samotu ustoji. Zeby naznak buducej lesbickej romantickej zapletky s Haniwou, ci len moje prianie? :) ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Šíleně nadupanéj Comeback ..Wow kričím až do nebes . TVL!! Jazyk vypláznutý až kdesi na zahradu, řval jsem sprostá slova hodinu vkuse. Zážitek jak svině. Momoa to tam zas řeže a láme, že krev stříkala pomalu z TV až na mě! Dreams comes true. Novéj nástupce GOT bez debat. Nic lepšího jsem v seriálové produkci od Warriora neviděl. ()

moviefreak 

všechny recenze uživatele

Seriál je neskutočne nádherné nakrútený a vidieť v ňom každý dolár. Avšak všetko mimo hlavného hrdinu má akosik nie chytiť dostatočne na to, aby som seriál ospevoval viac. Ale od toho sú série a možno časom precitnem. Inak akcia a brutalita WOW!!! Dúfam, že Momou nečaká skorý koniec, lebo bez neho už tieto Slepecké Hry o Trón stratia gule. ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vizuál a naprosto nevšední choreografie má seriálovému světu co nabídnout. Je radost se na to dívat, i když ten tmavý filtr mě občas štve. Příběhově zatím nedovedu posoudit. Rodinná trable, kdy se zničehonic objeví ztracený bratr, moc nemusím. Stejně zjistíme, že i tatík je naživu a bojím se, že to spadne k popcornové zábavě, zatím ale mám naději a věřím, že to půjde jiným směrem. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • V epizodě zazní píseň „Ruby Tuesday“ od Chelsea Russell. (Duoscop)

Reklama

Reklama