Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tváří v tvář Babovi stane dávný nepřítel. Jerlamarel se nemůže smířit s životem beze zraku. (Apple TV+)

Recenze (8)

Axident 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle díl byl jako desátý jasně nejslabší, stále dost dobré, ale hodně ubralo na intenzitě směrem k telenovelové vztahovosti a gameofthrones onanistické klišé dějovosti. Stále v rámci nadprůměru, ale obávám se do budoucna... Kreace královny jsou ovšem skvostně magorské a Momoa nadále dokazuje, že dokáže skvěle hrát. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A zase jedeme z kopce. Tlupa scénáristů dostala opět záchvat kreativity, takže přibyla konverzační cvičení a retardované nápady (jako vážně nosatá pipka má dovoleno brát vězně na několikahodinové vycházky? To už nemusí nosit helmičku jako minule Vůbec veškerá rozhodnutí a chování nosaté pipky jsou vrcholem idiocie po celou epizodu… A bodná zranění už také nejsou co býval). Za osobní urážku heterosexuálních bělochů také považuji nacpání homo zápletky i sem (asi v ovocné televizi mají kvóty i na tohle). Další kopanec scénáře je stavění Bautisty do role “toho menšího a slabšího”, když byl dítě. Vždyť je o 10 let starší! Nebo Baba zabil svého otce ještě jako zmutované gigantické batole nebo co? Scénář je prostě strašnej. Vůbec nechápu proč jsem dal jen průměr. Asi protože tuším že bude hůř. Mnohem hůř. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dave Bautista si sice dává Edu Vosse s velkým přehledem, jakožto herec mi ale nikdy nesednul a zdejší přehršel záporáků či nejméně nedůvěryhodných postav trochu překombinovává děj. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Heh, neni nad to, ked je panovnik presvedceny o svojej neomylnosti a nadradenosti. Plus, ked ma kralovna hlavicku trosku posahanu. Ako som tak trosku tusil v predoslom dieli, dievcata sa nam do seba zadivali...:)  na pozadi toho, aky je pocet "vidiacich" v tamnom svete, neni to mile? :))  Pri zaverecnom uteku nebol vidiaci chlapec? To si "Edo" nepoistil moc kvalitne. Kazdopadne diel, v ktorom to odsypa a stale sa nieco deje. Ak to v tomto nasliapnutom tempe pojde dalej, mozeme byt spokojni. Potesil "navrat" stareho "hrdloreza". ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Určitě seriálu prospělo, že se Baba Voss dostal z vězení a to dokonce i s nečekanými spojenci. Závěrečných dvacet minut bylo super. Teď jsem fakt zvědavý, jak to bude pokračovat. ()

DJMaroko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jakmile jsem uviděl v tom bytě postel bylo mi hned jasné, že tady budeme mít dvě Lesby. Á světe div se nemýlil jsme se. Nic proti ...jen mě pokaždé nasere jak to musí za každou cenu rvát do každého seriálu a filmu. ()

Reklama

Reklama