Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kofun a Toad dorazí do Pennsy, zrovna když Maghra učiní zlomové rozhodnutí. Baba, Paris a Haniwa narazí na důvěrnou přítelkyni. (Apple TV+)

Recenze (7)

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Klasicky preklenujuci diel. Presuvaju sa figurky po sachovnikci. Niektore z nich na tie ostatne nahliadaju s nepochopenim, ci opovrhnutim. Najsilnejsi je asi katarzny prerod najvacsieho masoveho vraha zo vsetkych, kralovninho witchhuntera. Uvidime, ci Baba este tuto seriu ziska spat zdravie a silu. Je jasne, ze s braskom este budu mat "rozhovor". Som zvedavy, kedy Edo zisti, ze jeho "serzentka" vidi. Hoci na to doteraz neprisiel, je jasne, ze kocka, nieco pototo. :) ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prakticky nebýt svatby, zhola nic se nestalo. Jen se povídá a vzpomíná. A to po tom co seriál předvedl, že dokáže, považuji za extra ubohost. Za vrchol trapnosti po žaluji ty “noční scény”, které jsou prostě jen běžné denní točené přes filtr. Jakmile je v “nočním” záběru ještě hořícíohniště, je to jak pěst na oko. Vypadá to strašně… Alespoň neobsahuje žádné vyloženě idiotské zvraty. Takže když dávám podprůměr, je to za 2,5 (zaokrouhleno uraženě nematematicky dolů). ()

Reklama

Galerie (5)

Reklama

Reklama