Reklama

Reklama

See

(seriál)
  • USA See
Trailer 1
USA, (2019–2022), 21 h 23 min (Minutáž: 42–62 min)

Tvůrci:

Steven Knight

Hudba:

Bear McCreary

Hrají:

Jason Momoa, Sylvia Hoeks, Hera Hilmar, Christian Camargo, Christian Sloan, Mojean Aria, Kenneth Mitchell, Sharon Taylor, Nesta Cooper, Archie Madekwe (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(24)

Postapokalyptické sci-fi predstavuje budúcnosť vzdialenú 600 rokov, kde sa ľudia kvôli globálnej epidémii slepoty a s ňou spojeným vojnám a vymieraniu vrátilo späť do jaskýň. V jednom zo samostatne žijúcich kmeňov sa narodia dve deti, ktoré vidia, čo sa naposledy stalo veľmi dávno. O "mýtické deti" sa onedlho začnú viesť rozsiahle boje. (dixx)

(více)

Recenze uživatele TheEvilTwin k tomuto seriálu (2)

See (2019) 

Tak tohle byl obrovský přešlap a fail roku od Applu. Příběh je neskutečně uspěchaný a nedá se do osmi dílů narvat ani náhodou, a tak to nemá hlavu ani patu, všechno je moc hrr a ve výsledku to působí strašně špatně. Samotný koncept je hodně neuvěřitelný, a to i přesto, že je to "scifi", věci prostě nedávají smysl. Chování postav je mnohdy nesmyslné a někdy až úplně absurdně dementní. Co se týká akce, tak jí až tak moc není, a když už je, tak je dokola ohraná a opakuje se, zbytek je víceméně jenom ukecanost postav. Vizuál byl dobrý, herecké výkony průměrné a scénář příšerný. V posledním díle se děj snad ani nemohl stát předvídatelnějším a náběh na druhou sérii mě absolutně nezajímá a vynechám ji. Důkaz, že 100% trailer neznamená 100% film a za mě je tohle ztráta času... ()

Božský plamen (2019) (S01E01) 

První díl takový nijaký, z hlediska logiky by to bylo na delší debatu, protože slepí takhle žít ani za boha nemůžou, ale vizuálně to zatím vypadá, že by se to mohlo hezky rozjet, tak snad to bude v dalších dílech lepší. ()

Související novinky

Bautista s Momou v akční komedii

Bautista s Momou v akční komedii

13.11.2021

Vzniklo to původně jako vtip, jenže pak se hercům Daveovi Bautistovi a Jasonu Momoovi nápad zahrát si společně v akční policajtské komedii ve stylu Smrtonosná zbraň zalíbil natolik, že ukecali… (více)

Prosinec na Apple TV+

Prosinec na Apple TV+

04.12.2019

Druhou streamovací službou po Netflixu, která si bude chtít o svátcích přetáhnout na svoji stranu nové diváky, je Apple TV+. Ten vyrukuje již 6. prosince s prvními třemi epizodami dramatického… (více)

Disney+ už drtí Apple TV

Disney+ už drtí Apple TV

13.11.2019

Streamovací války započaly a web Business Insider teď čerstvě vydal analýzu, která popisuje start obou nejnovějších velkých streamovacích služeb Disney+ a Apple TV Plus. Klíčová je zde poptávka … (více)

Co nabízí služba Apple TV+?

Co nabízí služba Apple TV+?

04.11.2019

Společnost Apple učinila minulý týden význam krok, když spustila svoji zbrusu novou streamovací službu Apple TV+. Ta je dostupná i u nás, a tak by nebylo na škodu si ji trochu lépe představit. Cenově… (více)

Reklama

Reklama