Reklama

Reklama

See

(seriál)
  • USA See
Trailer 2
USA, (2019–2022), 21 h 23 min (Minutáž: 42–62 min)

Tvůrci:

Steven Knight

Hudba:

Bear McCreary

Hrají:

Jason Momoa, Sylvia Hoeks, Hera Hilmar, Christian Camargo, Christian Sloan, Mojean Aria, Kenneth Mitchell, Sharon Taylor, Nesta Cooper, Archie Madekwe (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(24)

Postapokalyptické sci-fi predstavuje budúcnosť vzdialenú 600 rokov, kde sa ľudia kvôli globálnej epidémii slepoty a s ňou spojeným vojnám a vymieraniu vrátilo späť do jaskýň. V jednom zo samostatne žijúcich kmeňov sa narodia dve deti, ktoré vidia, čo sa naposledy stalo veľmi dávno. O "mýtické deti" sa onedlho začnú viesť rozsiahle boje. (dixx)

(více)

Recenze (101)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nepřekvapuje mě, že se tohoto postapokalyptického námětu ujal právě Francis Lawrence. Ten přeci jen podobné téma u Hunger Games už zpracovával a docela úspěšně. Zde jsem ale se samotným světem měl dost problémy. Je to takové hodně syrové, surové, pravěké, dávající důraz na primární rysy člověka v divočině, který říká, že je třeba především přežít. Když ale přidáte i fakt, že postavy jsou zde slepé, hraničí to až se syrovou divokostí a musím říct, že mě to moc nebavilo. Věřím ale, že svoje diváky si to najde a Jason Momoa je určitě dobrá volba pro podobnou roli. Nejlepší na seriálu jsou ale souboje, které jsem si nejvíc užíval. Zbytek spíše z povinnosti a úctě k tvůrcům. ()

Fr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„TY DĚTI JSOU DAR. DOBŘE O NĚ PEČUJ…“ /// Svádělo mě to napsat, že tenhle seroš si nejvíc užijou nevidomý, ale připadalo mi to jako píčovina… Lesy, řeky, vodopády, do toho sníh… no vizuál parádní! Akorát mi to vobčas připadá takový uhozený. Říkám si: Proč jako voni, když…nebo – Proč voni si… No prostě trošku logicky to tady … ale asi nemá smysl se v tom nějak víc pitvat. Dojem tomu totiž vylepšuje zakrvavenej Momoa, což byl pro Apple geniální tah. Krom těch (nebezpečných) PROČ je tady taky (občas) dost zbytečnejch keců, takže je to taky trochu rozvleklý. Taková americká, nevidomá Osada havranů. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Když na něco koukám, nic neřeším 2.) Píchám proto, abych zachránil lidstvo. 3.) Thx za titule „need4seed“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ * ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další letošní vynikající seriál, který bezpochyby bude v letošní TOP 3. Nová stanice Apple TV se mi trefila přesně do vkusu a servíruje nápaditý postapokalyptický svět 600 let před námi, kde kvůli epidemii lidstvo přišlo o schopnost vidět a musí se zadaptovat a naučit se jak v těchhle podmínkách přežít. Spousta lidí si stěžuje, že co slepí v seriálu předvádějí by doopravdy provádět nemohli, což je diskutabilni, protože pokud sám nejste slepý, tak nemáte nárok posuzovat, za druhé je to seriál z budoucnosti, né dokument dle reálných událostí a za třetí 600 let se lidstvo definitivně vyvinulo, tedy ostatní smysly fungují úplně jinak než teď nám. Toť k haterům a teď pro ostatní, kteří milují kinematografii a rádi se baví. See je velkolepě natočená výprava ( Vizuálně tu nic hezčího od Game of Thrones nebylo) s vynikajícím Jasonem Momou, který během seriálu v herectví povýšil snad o dvě úrovně, ale skvělé jsou i ostatní postavy ( Velitel Tamacti Jun je perfektní, Tyranská královna, která se při modlení nechává obšťastňovat služebnými, Bow Lion. tzv. Shadow, která má schopnost se pohybovat v okolí po tichu a samozřejmě dvě novorozené děti, které mají jako jediné dar vidět. V každém díle je alespoň jedna strhující akční scéna, která má neokoukanou choreografii a násilím se zde nešetří. Seriál postupně dávkuje překvapivé zvraty, nebezpečí číhá téměř na každém kroku ( Otrokáři, kteří prodávají lidi na černém trhu či město červů- kde dělníci vyrábějí hedvábí mazec). Místy je seriál tak napínavý a strhující, že jsem se v posteli ošíval, potil se, trhal si vlasy a rozdýchával s velkými problémy. Finále překvapivé s našlapaným finálním soubojem ( S Momou se člověk nechce rvát ani poslepu) a s příjemným nalákáním na druhou sérii. Zábavná, návyková a strhující Mad Maxovina jakou jsem si nevysnil ani ve snu. 9/10. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

1. série - 60% - Není epizoda, u které bych nežasl nad nádhernou krajinou, nad promyšleností postapokalyptického prostředí, nad pravidly zdejšího žití. Bohužel podobně často jsem naopak kroutil hlavou, proč v takhle atraktivně vystavěném světě řeší hlavní postavy to, co řeší, proč se tak často dohadují o nesmyslech místo toho, aby se skutečně něco dělo a proč tolik prostoru dostává popletená královna. Na málokterém počinu je tak moc vidět, kolik je v něm prostředků, kolik úsilí bylo věnováno detailům. Proto je mi líto, že se s postupujícím časem moje očekávání smrsklo na to, kdy zase přijde Baba Voss v podání neúnavného Jasona a někoho zmlátí, rozčtvrtí nebo zmrzačí. Právě jeho anděl pomsty dělá ze See podívanou, kterou stojí za to prožít. Kromě něj (a možná ještě nečitelného samuraje Tamactiho Juna) mě nezajímal takřka nikdo, čekání na pokračování je proto značně nerozhodné a rozporuplné. ()

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

S Alíkem na seriály téměř nekoukáme, jelikož seriálů, co by nás zajímalo, je tuna, každej má 100+ dílů a jako těžce pracující dvojice prostě nemáme šanci je stíhat, když jako bonus rádi děláme i spoustu jiných věcí (a teď nemyslím jen mrdání) a v neposlední řadě oba víme, že jsou seriály návykové, člověk to pustí s tím, že se mrkne na jeden díl a BUM deset hodin denně v píči. Takže do měsíce by z nás byly dvě tlustý, nemytý, upocený prasata na podpoře trávící život u TV. Jenže zaútočil kunda virus, hromada filmů se vzdálila na hony daleko a tak, po dohnání restů (časem je ohovnotím, nebojte) jsme už neměli na co čumět a tak tedy jsme se rozhodli, že zkusíme seriál s tím, že jeden a jako bonus s málo díly, ať nám to nezkurví život. Oba máme rádi Jasona, postapo a tak 8 epizod seriálu See byla jasná volba s tím, že mrkneme na jeden díl denně a máme cca na tejden na co koukat. Hahaha...Po jednom dni,sedmi hodinách u TV a posledním dílu, se nám potvrdilo, že jsme zkurvení závisláci ALE na naší chatrnou obranu - TO NEŠLO VYPNOUT !!! Hned první scéna prvního dílu námrd, postavy a děj vymazlený jak kurva pro horních deset tisíc, krásně brutální scény a zvysoka mrdám na tunu nelogičností, protože to protě nemělo chybu. Jason jako Baba je strašlivej řezník a zároveň super charakter, kterýmu nejde nefandit. Královna je psychicky labilní zhrzená píča, kterou budete nenávidět, ale herečka hraje tu čubku skvěle. Velitel Tamacti Jun je loajální jak samuraj, sadistickej jak svině, bezcitnej zmrd, ale stejně má charakter, kterej sem respektovala. Dvojčata se skvěle doplňují, on je super, ona je kráva a jsou tam další a další a další, kterým nejde nefandit (Stín, Maghra, Paris) a který budete k smrti nenávidět (černej zmrd 4 ever a nejen jeden). Kterou scénu vyzdvihnout? Nemáte šanci vybrat jen jednu každopádně Baba vs otrokáři, Baba vs medvěd, první bitva, úprk na lodi....Dost žvanění, to se musí prostě vidět. Důležitý ponaučení - 1) Slepej Jason Momoa není o nic menší šrotovací mašina než byl v jeho podání Khal Drogo. 2) Díky královně sem zjistila, že sem vlastně velmi pobožná 3) Nikdy, ale fakt nikdy nenaser Babu (nemyslím babu, ale Babu). Dokonalej sqost, těžkej námrd a rozhodně seriál kterej dokoukáme (pokud se dotočí, víme jací jsou lidé občas kokoti). ()

Eliott 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V mnoha ohledech je seriál zaměřený právě na efekt a proto může být příběh místy děravý a nemusí to všechno nutně dávat dokonalý smysl. Nicméně účel světí prostředky a výsledek je mimořádně vydařený. Paradoxně je tomu právě u seriálu o nevidomých, který má naprosto dech beroucí vizuál. Herci jsou však špičkoví, své jedinečné role zvládají naprosto věrohodně a režie z nich při natáčení vymáčkne maximum. Především bych tu zmínil druhou sérii, jelikož byla o mnoho vydařenější a přiblížila se tak slavné Hře o Trůny. Září především důmyslnými vztahovými propletenci a jedinečnými charakterovými vývoji postav v průběhu tohoto díla. Proto pokud nějakou postavu v jedné epizodě nemáte rádi, v další už může být klidně všechno úplně jinak. I když je příběh tou nejslabší částí, jak už jsem ostatně naznačil, tak je stále velice poutavý a pokud bych měl dějové kvality hodnotil samostatně, bylo by to stále na čtyři hvězdy. Takové hodnocení pak vyzdvihuje všechno ostatní skoro až někam do nebes a vede mne to naopak k té nejsilnější stránce seriálu a tou je bezesporu jedinečná akce. Souboje tak důmyslné, že se mi o tom snad ani nezdálo. Líbí se mi ta hravost s pastmi, decoy zvuky během bojů a plížení. 88% ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trikově špičkové, ale těch pár oslizlých mostů a jedna přehrada určitě nespolkly celý ten šílený rozpočet. To spíš Baba Voss si řekl o pořádnou výplatu a právem. Momoa a jeho krájení hlav jsou totiž nejzábavnější atrakcí seriálu. Natočte s ním někdo Barbara Conana (he?) jako minisérii! Příběh dvou vidomých děcek, které jdou za tátou do vězení zaslíbeného má v sobě podtext jak přírodní tak rasistický. Zlý černý muž znovu ničí matku přírodu = Kanada spalováním uhlí. Baba to v knihovně pěkně shrne. Myslím, že by ale See mnohem lépe fungovalo jako kniha. Knight by potřeboval prostor vyobrazit myšlenkové pohnutky některých postav, abychom chápali proč se chovají jako kreténi. Třeba královna Píča (tady opravdu nejde použít jiný výraz) a její pitomý plán! Jak si vůbec mohla myslet, že by to mohlo fungovat? V tom chorém mozku se určitě skrývá nějaký snadno obhajitelný důvod, ale rád bych ho znal a ne si ho domýšlel. Že jsou ti slepí nějak divně slepí je hra, na kterou jsem ochoten přistoupit. Někteří jsou tak trochu Daredevil a někteří ne... budiž dá se to pochopit. Druhá řada mě stále zajímá, i když to scenáristicky bude muset jít hodně nahoru. ()

Beckett51 

všechny recenze uživatele

Ani nevím, kde začít a proto začnu s negativama... jo, některý scény jsou pochybný a s pár věcma si scénáristi mohli trochu víc vyhrát, aby nepůsobily tak nedotaženě, když vesměs stačilo mnohdy přidat třeba jen jednu větu nebo jednu krátkou scénu navíc... no a tím to asi tak končí. Zbytek je jen absolutně kulervoucí kus mistrovský filmařiny s absolutně neskutečnou kamerou (plnohodnotný Lubezki vibes), opravdu skvělou atmosférou (nepamatuju si, že bych z nějakýho seriálu kdykoliv předtím podobnej feel), brilantní hudbou, chytrou a nepřeplácanou výpravou (což mnohy bejvá u některých seriálů obrovskej problém - viz. Into The Badlands, což jsem považoval je hodně dobrej seriál, ale po See se o minimálně o dvě příčky srazil) a v závěru naprosto destruktivníma bojovýma scénama, kterých sice není moc (díky bohu, protože by tomu ve finále akorát uškodilo), ale zato každá z nich je neskutečně dechberoucí a tak fantasticky zchoreografovaná, že každý seknutí, zlomení a každá rána vydá víc než jinej přeakčnělej seriál za celou sérii. Nevěřil jsem tomu, ale Apple znovu překvapil (poprvé to bylo u Servanta). První série - 90%... Druhá série - 95%... ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"Kosič Baba Voss, všech smrťáků boss." Zapomeňte na pořekadlo mezi slepými jednooký králem. Zde platí jiné. Mezi slepými... láskou zaslepená královnou. Velmi vizionářský seriál a postapo svět, kdy zbytky lidstva svádí každodenní boj s evolucí o své místo na slunci. Úžasně a do detailů propracované, se stovkami od narození slepých komparzistů a desítkami kvůli roli oslepených herců (ty pohyby, ty drobné detaily, ta preciznost hraní), plný zvuků, vůní, chutí a nejrůznějších tvarů, viz provázkové zprávy uzlovým písmem. Co přináší vítr, kromě bojového pižma mašiny na smrt Baby Vosse? Nejsou to spory plísní ani zápach hniloby definitivního zmaru. Je to pach čerstvé krve, čili vůně života. Žádné živoření slepotou postižených a plazení se strachy v prachu, ale plnokrevný život se vším, co k němu patří, od drobných řemesel až po politiku, prováděnou ruku v ruce se zajímavě pošahaným postapo náboženstvím. Nejlepší byla "Věčná zeď" (s trhlinou) a perverzní hlášky: "Královna má chuť se teď modlit." Takové modlení zavést v dnešních kostelích  a problém s klesající návštěvností je vyřešen. A dávalo by to i smysl, protože při "la petite morte" má prý člověk k Bohu nejblíže. Dojde i na seriálové zvraty, některé plytké, jiné hluboké a temné, jak úmysly černočerného Jearamela, řečeného Mezi slepými dvouoký králem a pořádným zmrdem. Dablpotěšení mi dopřál generál Tamacti Jun, echt věrný vražedný pes, posléze s pidlou v zádech, což jsem mu přál jako málokomu. Pak ale, po pouhých pár genocidách, došel prozření, vykoupení a odpuštění. I mého. ()

AppleCore 

všechny recenze uživatele

Pominuli fakt, že i po staletích slepoty vypadají lidé tak krásně a uhlazeně, že dokáží stavět dokonalá estetická obydlí a šít krásné oděvy, je See neskutečná vizuální žranice se super brutální akcí, úžasným soundtrackem, plně funkčním příběhem a s vodníkem, kterej konečně dokazuje, že není jenom tupá mlátička, ale umí i slušně hrát. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem se tomuto seriálu vyhýbal, ale nakonec jsem neodolal. Námět je dost zajímavý a zároveň trochu divný. Mohl by takový svět vůbec fungovat? Přijde mi to trochu jako kombinace 100 a Revoluce. Děj se odehrává asi 600 let v budoucnosti, kdy lidé žijí velmi primitivně. Ztratili totiž schopnost zraku. Seriál se zaměřuje na jeden z amerických kmen, který je na útěku. Mají totiž u sebe děti, které vidí, a to některým lidem vadí. Nakonec se podíváme na mnoho míst a tento svět důkladně prozkoumáme. Velkou roli tu hraje politika a postavy často mění strany. Dostáváme se do války dvou mocných národů, které spolu sousedí. V každém k tomu přistupují jinak. Lidé se v tomto světě skutečně adaptovali na život bez zraku, i když někteří vidí. Ti jsou pak pronásledováni. Dost se mi líbily i akční scény, které jsou celkem originální. Uvidíme dál, zatím jsem spokojený. Nápad je určitě originální. Apple TV opět boduje. Je to celkem akční a Jason Momoa se na tuhle roli opravdu hodí. "Vidím tě." ()

Ratemus 

všechny recenze uživatele

Myšlenka perfektní, skutečně originální nápad. Zpracování na velmi dobré úrovni, žádní lidé alias Daredevil ale skutečně slepci a Momoa v nejlepší roli. Syrová drsná akce, fajn postavy a to dokonce i ta asympatická královna. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Niekto natočí Star Trek a niekto má predstavu, že o 600 rokov tu bude znova pravek, šamani a babky bylinkárky. Nestotožňujem sa s tým, vôbec mi tá predstava nie je príjemná a ani trochu ma nezaujal seriál, kde sa mlátia predlhé minúty niekde v špinavom lese budzogáňmi. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle byl obrovský přešlap a fail roku od Applu. Příběh je neskutečně uspěchaný a nedá se do osmi dílů narvat ani náhodou, a tak to nemá hlavu ani patu, všechno je moc hrr a ve výsledku to působí strašně špatně. Samotný koncept je hodně neuvěřitelný, a to i přesto, že je to "scifi", věci prostě nedávají smysl. Chování postav je mnohdy nesmyslné a někdy až úplně absurdně dementní. Co se týká akce, tak jí až tak moc není, a když už je, tak je dokola ohraná a opakuje se, zbytek je víceméně jenom ukecanost postav. Vizuál byl dobrý, herecké výkony průměrné a scénář příšerný. V posledním díle se děj snad ani nemohl stát předvídatelnějším a náběh na druhou sérii mě absolutně nezajímá a vynechám ji. Důkaz, že 100% trailer neznamená 100% film a za mě je tohle ztráta času... ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Řemeslně dobře odvedená práce a investované peníze jsou znát. O tom žádná. Líbil se mi samotný námět i vykreslení postapokalyptického světa, takže spokojenost vládne i v tomto ohledu. Akce, pokud na ní došlo, měla říz a byla správně krvavá a ačkoliv mě občas štvalo, že v jedné chvíli bojující jakoby disponovali dardevilovským sonarem a v té druhé se spoléhali výhradně na sluch, bavil jsem se solidně. A nakonec měli tvůrci šťastnou ruku i co se obsazení týče. Momoa tu vedle neodmyslitelného bitkování ukázal, že umí i hrát a Sylvia Hoeks byla v roli královny vynikající. Bohužel všechna tahle pozitiva se filmařům nepodařila využít. Příběh sám je triviální a předvídatelný. Nějaké vybočení vlastně přijde až v závěrečném díle a to je málo. Všechno se strašně táhne. Ono by tolik nevadilo, že jde vlastně jen o to dostat se z bodu A do bodu B, ale to by se na té cestě muselo něco dít. Občas se sice zableskne na lepší časy, ale především se tu chodí a pateticky žvaní. Díky tomu bijí do očí nelogičnosti, kterých tu člověk najde víc, než by bylo milé a nemusí se ani moc snažit. Škoda. Každopádně budu doufat, že v příští sérii se podaří vychytat všechny mouchy, protože se zdá, že by mohla a měla být dějově zajímavější. 60% ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Veľmi príjemné prekvapenie. Áno, nie všetko je domyslené do detailu a nie všetko je riadne vysvetlené. Ale tieto nedostatky si ani nestíhate uvedomovať, pretože dej nešetrí krokom. Klasicky pojatá predstava o zániku modernej civilizácie, ktorej však prostredníctvom všeobecnej slepoty dodali osviežujúci level. Level, ktorý prináša až nečakanú atraktívnosť. Každodenné správanie postáv je totiž pojaté naozaj vydarene. A keď príde na súboje, tak sa See radí medzi top udalosti roka. Niektoré pôsobia vyložene luxusne. To, čo by bežne vyznelo tuctovo, tak tu sa z toho stáva napínavá a extra atraktívna záležitosť. Jason Momoa sa tu definitívne vymanil z označenia týpek z Hry o trůny, pretože Baba Voss natrháva prdel akčnými schopnosťami a charizmatom Khal Drogovi, a samozrejme aj Aquamanovi. Druhou najvýraznejšie vyčnievajúcou postavou je kráľovná. Na scénu vstúpi neprehliadnuteľným spôsobom a pozornosť si dokáže vynútiť vždy a za každých okolností. Potenciál zápletky je veľký, takže sa nemožno netešiť na ďalšiu sériu...A prišlo veľké sklamanie. Kvalitatívny zošup v rámci druhej série bol drtivý. See sa zmenilo na diskusný krúžok s minimálnym dejovým vývojom. Predstavte si to najnudnejšie mlátenie slamy v Star Wars a začnete mať dosť dobrú predstavu, aký nepodarok mi vpálili do ksichtu. Bola to dojmová sebevražda rozdelená na 8 častí, kde smrť bola vykúpením z pekla nudy. ()

vurhor 

všechny recenze uživatele

,,Chet chet." ,,Chet chet chet!" Velice slušná post apo jízda s naprosto nářezovým začátkem, ale poněkud uspěchaným koncem. See velice hezkým způsobem propojuje motivy přeživších lidí, kteří žijí ve stylu indiánských kmenů, s motivy světa 21. století, ze kterého zbyla už jen hromada sutin a prachu. Jestli se tomu seriálu ale fakt něco povedlo, jsou to právě postavy. Ať už mluvíme badass slepém Khal Drogovi, který se nakonec o hlavní roli dělil s více lidmi, extrémně sympatickou Bow Lion, kterou jsem si musel dát na titulní fotku, nebo i hrozivé padouchy jako charismatický Tamacti Jun a ona hráblá Královna, každá z těchto postav je svým unikátním způsobem zajímavá, přičemž divák si tak snadno najde oblíbence. Velká škoda, že posledních pár epizod začalo trochu moc tlačit na pilu, v rámci čehož se některé postavy chovaly poněkud nelogicky, plus onen do té doby slušný rytmus příběhu se změnil v menší uspěchaný chaos. Obzvlášť poslední epizoda mi přišla, jako kdyby tvůrci přeskočili celou jednu velkou dějovou linku. Celkově ale zábavná a velice hezky natočená podívaná. Má to vlastně podobný vibe jako Walking Dead (post apo konverzačka s občasnými boji). A ty souboje poslepu byla jedna velká audiovizuální lahůdka. Na druhou sérii jsem moc zvědavej. Lepší 4* ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

první řada spokojenost.Má to svoje mouchy,nicméně bohatě je vynahrazuje skvělý vizuál,výprava a příběh,který dovede překvapit.No a samozřejmě Jason Momoa je ten správný drsoň a některé akční scény strčí do kapsy i slavnější seriálové sourozence.Fungování světa slepých asi nemá moc cenu rozebírat,protože nikdo neví jak by v téhle situaci fungovaly ostatní smysly po stovkách let beze zraku.Apple svojí prvotinou rozhodně uspěl...80% ()

Související novinky

Bautista s Momou v akční komedii

Bautista s Momou v akční komedii

13.11.2021

Vzniklo to původně jako vtip, jenže pak se hercům Daveovi Bautistovi a Jasonu Momoovi nápad zahrát si společně v akční policajtské komedii ve stylu Smrtonosná zbraň zalíbil natolik, že ukecali… (více)

Prosinec na Apple TV+

Prosinec na Apple TV+

04.12.2019

Druhou streamovací službou po Netflixu, která si bude chtít o svátcích přetáhnout na svoji stranu nové diváky, je Apple TV+. Ten vyrukuje již 6. prosince s prvními třemi epizodami dramatického… (více)

Disney+ už drtí Apple TV

Disney+ už drtí Apple TV

13.11.2019

Streamovací války započaly a web Business Insider teď čerstvě vydal analýzu, která popisuje start obou nejnovějších velkých streamovacích služeb Disney+ a Apple TV Plus. Klíčová je zde poptávka … (více)

Co nabízí služba Apple TV+?

Co nabízí služba Apple TV+?

04.11.2019

Společnost Apple učinila minulý týden význam krok, když spustila svoji zbrusu novou streamovací službu Apple TV+. Ta je dostupná i u nás, a tak by nebylo na škodu si ji trochu lépe představit. Cenově… (více)

Reklama

Reklama