Reklama

Reklama

See

(seriál)
  • USA See
Trailer 1
USA, (2019–2022), 21 h 23 min (Minutáž: 42–62 min)

Tvůrci:

Steven Knight

Hudba:

Bear McCreary

Hrají:

Jason Momoa, Sylvia Hoeks, Hera Hilmar, Christian Camargo, Christian Sloan, Mojean Aria, Kenneth Mitchell, Sharon Taylor, Nesta Cooper, Archie Madekwe (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(24)

Postapokalyptické sci-fi predstavuje budúcnosť vzdialenú 600 rokov, kde sa ľudia kvôli globálnej epidémii slepoty a s ňou spojeným vojnám a vymieraniu vrátilo späť do jaskýň. V jednom zo samostatne žijúcich kmeňov sa narodia dve deti, ktoré vidia, čo sa naposledy stalo veľmi dávno. O "mýtické deti" sa onedlho začnú viesť rozsiahle boje. (dixx)

(více)

Zajímavosti (13)

  • K vytvoření iluze slepoty většinou dochází pomocí speciálních kontaktních čoček, ale vzhledem k počtu herců a finanční náročnosti nebylo toto řešení možné. Proto dojmu absence zraku bylo tedy docíleno za pomoci zvláštních efektů v rámci postprodukce. (Skarface)
  • V seriálu hraje spousta zrakově postižených herců. (Skarface)

See - Série 1 (2019) (série) (S01)

  • Natáčení probíhalo v říjnu 2018 na ostrově Vancouver Island poblíž městečka Campbell River. (Mandy412)

See - Božský plamen (2019) (epizoda) (S01E01)

  • Natáčení bitvy z první epizody zabralo štábu čtyři dny, což podle režiséra Lawrence bylo málo. „Ve filmu byste na natáčení takovéto bitvy měli dva týdny, my jsme ale měli zhruba čtyři dny.“ (Skarface)
  • Natáčanie seriálu prebiehalo v kanadských provinciách Britská Kolumbia a Ontario. (MikaelSVK)

Související novinky

Bautista s Momou v akční komedii

Bautista s Momou v akční komedii

13.11.2021

Vzniklo to původně jako vtip, jenže pak se hercům Daveovi Bautistovi a Jasonu Momoovi nápad zahrát si společně v akční policajtské komedii ve stylu Smrtonosná zbraň zalíbil natolik, že ukecali… (více)

Prosinec na Apple TV+

Prosinec na Apple TV+

04.12.2019

Druhou streamovací službou po Netflixu, která si bude chtít o svátcích přetáhnout na svoji stranu nové diváky, je Apple TV+. Ten vyrukuje již 6. prosince s prvními třemi epizodami dramatického… (více)

Disney+ už drtí Apple TV

Disney+ už drtí Apple TV

13.11.2019

Streamovací války započaly a web Business Insider teď čerstvě vydal analýzu, která popisuje start obou nejnovějších velkých streamovacích služeb Disney+ a Apple TV Plus. Klíčová je zde poptávka … (více)

Co nabízí služba Apple TV+?

Co nabízí služba Apple TV+?

04.11.2019

Společnost Apple učinila minulý týden význam krok, když spustila svoji zbrusu novou streamovací službu Apple TV+. Ta je dostupná i u nás, a tak by nebylo na škodu si ji trochu lépe představit. Cenově… (více)

Reklama

Reklama