Reklama

Reklama

Dickinson

(seriál)
Trailer
USA, (2019–2021), 14 h 59 min (Minutáž: 25–35 min)

Tvůrci:

Alena Smith

Kamera:

Tim Orr

Hrají:

Hailee Steinfeld, Anna Baryshnikov, Ella Hunt, Toby Huss, Jane Krakowski, Gus Birney, Chinaza Uche, Adrian Enscoe, Wiz Khalifa, Darlene Hunt, Jeremy Lawrence (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(30)

Obsahy(1)

Dobový seriál, který je však pojat moderním zpracováním, a proto ne vždy odpovídá skutečným událostem. Dickinson se odehrává za éry Emily Dickinson (Hailee Steinfeld) a zabývá se tématy, jako například postavení ženy ve společnosti. Emily je mladá svobodná dívka, jejímž snem je stát se uznávanou spisovatelkou, její rodina, především otec, ji to však zakazuje, a proto své některé básně vydává pod jménem svého bratra. Vše, co napíše, si pečlivě schovává a nechává číst jen svou přítelkyní Sue (Ella Hunt). Mimo jiné vede časté konverzace se smrtí, kdy řeší právě otázku, zda být slavná za života, či po smrti. (M__)

(více)

Epizody (30)

Související novinky

Prosinec na Apple TV+

Prosinec na Apple TV+

04.12.2019

Druhou streamovací službou po Netflixu, která si bude chtít o svátcích přetáhnout na svoji stranu nové diváky, je Apple TV+. Ten vyrukuje již 6. prosince s prvními třemi epizodami dramatického… (více)

Disney+ už drtí Apple TV

Disney+ už drtí Apple TV

13.11.2019

Streamovací války započaly a web Business Insider teď čerstvě vydal analýzu, která popisuje start obou nejnovějších velkých streamovacích služeb Disney+ a Apple TV Plus. Klíčová je zde poptávka … (více)

Co nabízí služba Apple TV+?

Co nabízí služba Apple TV+?

04.11.2019

Společnost Apple učinila minulý týden význam krok, když spustila svoji zbrusu novou streamovací službu Apple TV+. Ta je dostupná i u nás, a tak by nebylo na škodu si ji trochu lépe představit. Cenově… (více)

Reklama

Reklama