Reklama

Reklama

Servant - Season 1 (2019) (série)


Znovuzrození (S01E01)

(epizoda)
  • USA Reborn

Obsahy(1)

Mladá chůva Leanne má pečovat o malého Jericha. Ale nic není takové, jak se zdá. (Apple TV+)

Recenze (16)

chozze008 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po dokoukani 4. dilu dávám 2 hvězdy. Na zbytek fakt nemám. Přestože to má jen 30 min, tak to fakt nejde. Scénář je velmi hloupí. Tato myšlenka už tu byla (panenka jako náhražka dítěte), ale její zpracování v tomto podání je nesmírně utahané (a to je co říci na 30 min) a tupé. Vélké díry ve scénáři, fakt se musíte pozastavovat nad nesmyslným chováním jednotlivých postav. Nechápu jak se jim na pilot podařilo ulovit Shyamalan-a. ()

Thug_Leo 

všechny recenze uživatele

Manžel jde na policii nahlásit únos, konec seriálu. Aneb když kuchař má pošahanou manželku, nevyzpytatelnou chůvu a velice málo rozumu. Napětí i scénář solidní, reálnost z okna a divák musí odkývat premisu nebo přestat sledovat. Už jen pomyšlení, že musí manžel hrát manželčin přelud a chůva namísto telefonu jde pochovat panenku se mi zdá mentálně mimo. Je to krátké a stupidní bubu pro poseroutky postrádající mysl. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kryyštalický Shyamalan. Pokiaľ sa sústredíme len na atmosféru a režijný štýl, tak tu máme návrat k jeho prvým trom kultovým dielam. Dokonca sa dej odohráva vo Filadelfii a Night si tu zahral aj malé cameo. Zabudnite na klasické záberovanie, záber a protizáber pri dialógoch a tak podobne, tu si tvorcovia poriadne vyhrali takmer s každým záberom, strihom a pohybom kamery a pokiaľ sa vám za spomenutými troma trilermi cnie, tak toto vám Shya pripomenie viac než Glass a Split dohromady. Vážne. No a na záver nás čaká jedno husté a veľmi creepy prekvapenie. Plný počet aj s vedomím, že to ako celok nemusí byť nič extra, ale rád sa necháť milo prekvapiť. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama