Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dorothy a Sean odjedou na jeden den pryč a Leanne si najde nového kamaráda. (Apple TV+)

Recenze (8)

Solverino 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak nevím, mě cvrčci co furt někde lezou fakt nepřijdou napínavý, naštěstí jsou díly krátký a dá se to vydržet, ale strašně dlouhý záběry kde se nic neděje... jenom se kecá a blbě čumí! ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ok. Tak dievca vie byt aj celkom krute. Nielen voci inym, ale i voci sebe. Typek vonku by mal preparkovat a naucit sa sledovat svoj ciel predtym, ako nebojacne vklzne do "jeho" bytu. ;) 60% Napriek kratkej minutazi sa niektore postupy opakovali. ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Psycho díl. Nell Tiger Free je v roli Leanne perfektní. V pátém dílu se snaží vystrnadit Leanne, která se, ale jen tak nenechá. Atmosféra o něco lepší než v předešlém dílu. Má to šokující scény ( cvrčci ), až jsem při nějaké zíral s otevřenou pusou. Je to čím dál tím více zajímavé. Zbývá pět epizod, a pořád si nedovedu představit jak to skončí. :) ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opäť riadne creepy, ale tentokrát iným spôsobom, než doposiaľ. Prím hraje konečne Leanne, ale nedá sa povedať, že by sme dostali priamy prístup do jej hlavy. Všetko je len v náznakoch, v pohľadoch, pohyboch, ale aj v určitých činnostiach, kde šokuje najmä tá s vydieraním a tá posledná, sebamrskačská. Dej sa až tak vopred neposunul, ale pohyb rôznych osôb po dome v šikovnom strihu tu bol veľmi zábavný a to aj vrátane pohybu cvrčkov. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama