Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Leanne se vzbouří proti Dorothy poté, co se dozví pravdu o malém Jerichovi. (Apple TV+)

Recenze (9)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento retrospetívny diel asi nie je to pravé orechové pre Shyamalanovu réžiu, ale aj bez strašenia a stupňovania napätia ide o formálne absolútne vypiplanú záležitosť. Pomalý, súvislý pohyb cez steny so záberovaním maminy je proste absolútna lahôdka, rovnako aj prechod z izby k autu. Inak sa nám tu paralelne odvíjajú dve dejové línie v odlišných časových rozpätiach a je to nakrútené tak, že občas tápete, v akom čase sa práve nachádzate. Vzápätí na to ale hneď prídete. ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Shyamalan je zpátky na režii, a hned jde poznat ta kvalita. Neříkám, že ostatní to natáčely špatně, to vůbec ne, jen se mi líbí ta kamera, to jak ji Shya vede je super. Díl opět zvláštní, ale tahle show mě díky tomu hodně baví. Už zbývá poslední díl, a nedovedu si představit, jak to skončí. Sakra, je to tak tajuplný, že jestli závěr poserou, bude zle. Jediný co se mi na dílu nelíbilo, je chování Dorothy. Divný. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak sme sa konecne dozvedeli, co sa stalo. Aj ked len v naznakoch. Afekt a katatonicke stavy rysavky su otravne, ale aspon konecne vysvetlene. Zrejme by z toho preplo hocikomu. Akurat mi nejde do hlavy, ako viete stavat ventilator v izbicke, hodiny sa potulovat po dome a neist checknut vlastneho drobca. To je bullshit. ()

pichta 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dopoky nic sa nestalo. Skôr sa len pripravovala pôda na ďalší diel. Leanne je riadna mrcha...nieco vie a ma za lubom... Možno v poslednom dieli sa to všetko ukáže a uzatvorí. ()

Reklama

Reklama