Reklama

Reklama

Epizody(10)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (13)

Kamill63 

všechny recenze uživatele

První série byla bezkonkurenční to bez debat, ale netusim proč je druhá série tak nedocenena. Prijde mi jiná, ale vůbec ne špatná. Spis naopak deje se tu mnohem víc a člověka to zaměstnává aby přemýšlel proč a jak se co deje a jaký to má význam. Výkon herců je top, což se málokdy vidí, protože dnešní nová herecka scéna stojí za nic. Někde jsem četla, ze má být natočeno sérii víc a myslím, ze to není vůbec špatný nápad. Seriál je úplně jiný než cokoliv jsem viděla doposud, za me 5*... ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvá séria je asi lepšia, ale to viete, "wow" efekt je preč a tak trochu sa všetko naťahuje. Prekvapivo ale jednotlivé epizódy sami o sebe skvele fungujú, len na konci má predsa len divák pocit, že tých desať častí je trochu veľa. Ale zato krátkych, takže v porovnaní s konkurenciou ich je iba "päť". Je vidieť, kto má nad celým projektom dohľad a podľa toho je aj celý seriál snímaný a to dokonca aj dcérenkou Ishanou. Kontroverzné prijatie ma neprekvapuje, pretože tak je to vždy s projektom, v ktorom má M.N.S. prsty. No a či to celé vážne stálo za to, sa dozvieme asi až po záverečnej pointe, respektíve rozuzlení, niekedy, bohvie kedy. A vtedy sa možno dozvieme aj o charaktere nadprirodzena, s akým sa tvorcovia začali pohrávať. ()

Reklama

artlover 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V určitých momentoch o niečo pomalšie a zdráhavejšie ako prvá séria. /trochu spoiler/ Milujem, ako Rupert drbol decko do smetiaku aj ako sa uveriteľne predávkoval a všetko okolo toho. Fakt sa mi páči. Lauren ma tu celkom serie, ale to má ta postava robiť, takže to beriem a zatiaľ nechávam hodnotenie na 4*. ()

pumpkinqueen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ve druhé řadě jsme se namísto nějakého kloudného vysvětlení a odhalení děsivé pravdy dočkali pouze prodlužování tajemství ohledně Leanne a její "rodiny" a chození kolem horké kaše. Dorothy je i nadále šílená naprosto nesnesitelným způsobem, takže máte pokaždé, co se ukáže na scéně, chuť ji minimálně jednou proplesknout. Julian se dál utápí ve svých problémech a Sean už neví coby, a tak zoufale zkouší všechno, co jeho poťapanou manželku napadne. Celou dobu čekáme, kdy se odhalí trochu víc, protože seriál to nějakým způsobem i přes všechny ty mouchy a protivné prodlužování umí a nás to prostě zajímá. Přitom spousta dílů z této série nám nepřinese nic; opravdu nic nového, co by příběh nějakým způsobem rozvíjelo. První sezóna nalákala na něco hlubokomyslného a člověk tápal, zda jde o pouhou sektu, nebo se zde odehrává opravdu něco nadpřirozeného... A ať už tak či onak, chybí mi tu absence nějakých děsivých a strašidelných prvků, protože atmosféra se jim rozhodně nabízí. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

druhá řada je bohužel o třídu slabší než první.Všichni jsou sice pořád magoři a dějí se tu divné věci,ale většinu času se přešlapuje na místě a nebo se motá v kruhu a kdyby 2-3 díly chyběly,vůbec nic by se nestalo.Naštěstí jsou tu momenty,které připomenou,že tenhle seriál uměl pracovat s atmosférou a lehce to vytáhnou z podprůměru.Hlavně tuším druhý díl (hypnóza) a finále,které bylo po celém rozpačitém průběhu až nečekaně povedené.Upřímně by mě zajímalo s čím chtějí tvůrci pracovat pro dalších několik plánovaných řad...60% ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama