Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Elliot Richards je nesmělý dobrák zamilovaný do své kolegyně Alison. Ta ho však vůbec nebere na vědomí, proto se zoufalý Elliot rozhodne přijmout nabídku atraktivní ďáblice. Za jeho duši mu splní sedm přání. Jenže ďáblice má trochu svérázný smysl pro humor. Elliot vysloví první přání a skutečně se probudí v luxusním sídle s Alison po boku. Brzy ale zjistí, že Alison je mu nevěrná a jeho bohatství pochází z obchodu s drogami. Podruhé si tedy Elliot raději přeje, aby byl mužem plným pochopení, ale malíř slzející nad západem slunce Alison také na dlouho nezaujme. Vinou ďáblice neuspěje ani mohutný basketbalista ani okouzlující intelektuál, jemuž vedle Pullitzerovy ceny přisoudí i poněkud problematickou sexuální orientaci. S každým přáním je sice Elliot o něco moudřejší, ale také o něco blíž peklu. A než se naděje, zbývá mu poslední přání. (TV Nova)

(více)

Recenze (412)

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Velmi humorná komedie s ďábelsky krásnou Elizabeth Hurley coby zlomyslnou Ďáblicí a opět komediálně nadaný Brendan Fraser coby přihlouplý chlapík s dobrým srdcem, který očekává, že podepsáním jisté smlouvy se mu splní všechna přání. Jenže ďábel nedává nic zadarmo a tento je navíc ještě ke všemu žena, a to pěkně mazaná. ()

boshke 

všechny recenze uživatele

Nápad vůbec není špatný, styl humoru mi také poměrně vyhovoval, co je však špatné, je hlavní představitel. Nemůžu si pomoci, ale Brendan Fraser je jeden z nejhorších herců, které znám. A tak se mi dělalo permanentně lehce nevolno, když byl na obrazovce... takže 90% stopáže. Kdyby se film přetočil s někým normálním, určitě bych neměl problém jít na čtyři, možná klidně i na pět hvězd... 60% ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Přal sis, abyste byli manželé. O tom, že by tě měla milovat, nepadlo slovo." Fandím ňoumovi Elliotovi v Kolumbii, při západu slunce, při basketu, na banketu i v divadle, ale nemohu se zbavit pocitu, že kdyby se nesoustředil na nevšímavou Alison a trochu si zařádil se vstřícnou sexy ďáblicí, tak by udělal líp. Je to skvělý film, ale náhodou jsem zakopl o originál (Okouzlený, 1967) a tak musím jednu hvězdu schovat na horší časy. Když porovnám oba filmy, tak mne velmi potěšila postava svůdné ďáblice (mix myšlení původního ďábla a těla Chtíče), ale poněkud mne mrzí, že přání se zbytečně soustřeďují na materiálno, což originál zkusil jen jednou. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo přinejmenším zajímavé. Brendar Fraser dokazuje, že má komediální talent a tahle role mu opravdu sedla. A samozřejmě jako chlap, který se rád podívá na hezkou ženu, se nemohu nezmínit o uchvacující Elizabeth Hurley, která by k podpisu smlouvy zlákala i mě. Ve všech scénách byla naprosto uchvacující a už jen kvůli ní stálo za to se na ten film podívat. Jednoznačně zde zastiňuje všechny a vše, a to jsem tuto herečku dosud neznal. Asi to budu muset dohnat. Ale zpátky k filmu. Byly zde velmi vtipné momenty, zasmál jsem se mnohokrát a film mě pobavil. A to dokonce nadprůměrně pobavil. Tahle komedie je prostě skvělá, a já dávám čtyři hvězdičky. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Veľmi pekne natočená komédia o siedmich splnených prianí, ktorá zas neboli tak dokonalé, ako si ich majiteľ prial. Je to celkom sranda a nuda tu určite nieje. Dosť sa mi páčil Brendan Fraser v hlavnej úlohe a samozrejme Elizabeth Hurley v najlepších rokoch. Zahviezdil aj Paul Adelstein. Túto komédiu radím veľmi vysoko a zaručujem veľkú zábavu. ()

Galerie (66)

Zajímavosti (17)

  • Z filmu bylo vystřiženo několik scén, včetně jednoho Elliotova (Brendan Fraserú přání, a to stát se rockovou hvězdou. Tato část filmu byla až příliš obscénní. (Nick321)
  • Matematický úkol "xn + yn = zn , kde n > 2 a x, y, z ≠ 0", který Ďábel stírá z tabule, nemá řešení v oblasti přirozených čísel. Je to Velká Fermatova věta, pro kterou přes 300 let hledali důkaz matematici celého světa. (Aelita)

Reklama

Reklama