Reklama

Reklama

Veroničiny svůdnosti

(seriál)
USA, (1997–2000), 24 h 12 min (Minutáž: 22 min)

Hrají:

Kirstie Alley, Dan Cortese, Wallace Langham, Daryl Mitchell, Kathy Najimy, Robert Prosky, Ron Silver, Cynthia Mann, Ever Carradine, Mark Harelik (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(66)

Obsahy(1)

Prezidentka firmy na výrobu dámského prádla Veronika "Ronnie" Chaseová (Kirstie Alley) má neustálé problémy se svým záletným chotěm Brycem (Christopher MacDonald). Podvádí ji tak dlouho, až Veronice jednoho dne dojde trpělivost a rozhodne se pro rozvod. Morální podporu jí při tom poskytují přátelé a spolupracovníci: Nejlepší kamarádka Olive (Kathy Najimy), paranoidní návrhář Leo (Darryl Mitchell), bezelstný šéf propagace Perry (Dan Cortese) a sarkastický asistent Josh (Wallace Langham). A to je dobře, protože Bryce si nenechá nic líbit a hodlá Ronnii oškubat o poslední cent. (Oskar)

(více)

Recenze (11)

Oskar 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších amerických sitcomů. Bohužel má jen tři série, zato je od stejných scénáristů jako 'Přátelé' a tím je snad o kvalitě řečeno vše. Kirstie Alleyová, Kathy Najimyová (dostala za svou roli cenu Emmy) a Wallace Langham jsou vynikající komediální herci, ti ostatní taky nezklamou. A zmiňovaná hloupá blondýna Lorri Bagleyová bohužel vystupuje jen ve třetí sérii, ale je znamenitá. Skvěle se povedl i český dabing! ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Tak sem nedávno objevil , že mám tento seriál komplet na vhskách nahranej z televize.Tak sem se do toho pustil.Zkoukl jsem všechny tři řady a musím říct , že tohle je hodně funny serialeček.První řada je povedená. Ve druhé řadě přibyl Ron Silver , který do seriálu vnesl opravdu dobré hlášky.Třetí řada ta je ovšem nejlepší a nejvtipnější.Herec Wallace Langham je naprosto perfektní a ty jeho hlášky, jeho humor se mi moc líbil.Ale nějak mi tam nesedla Kathy Najimy , je to nesympatická malá kulička , která mi přijde moc namyšlená.Dan Cortese a Daryl Mitchell , to je naprosto nejlepší dvojka. .Kirstie Alley , na této herečce je zajímavé jak od první řady až do té třetí řady ztloustla, ale jako herečka v tomto serialu je skvělá.A jak je zde už zmíněn výborný český dabing! ()

Reklama

Gemini 

všechny recenze uživatele

To jsem si mohl myslet - samí chlapi:) Ale to teď nemíním řešit, stejně je to úplně jasný:) Nejradši mám poslední sérii, tu se změněnými dekoracemi a hlavně s takovou nádhernou blondýnkou, která by byla k pomilování, kdyby nebyla úplně, ale úplně pitomá jak dlabaný necky. Melounek ze Ženatého Se Závazky hadr. Jenom nechápu jak může bejt někdo tak nejistej ve svojí orientaci...nechápete o čem mluvím? Tak si to někde sežeňte, stojí to za podívání. ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Mno...tak Kristie Alley jsem vždycky nesnášel a ona už stárne, nebo tloustne, nebo co a v tomhle sitcomu mi připadlo, že spíš hysterčí, než by hrála... ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Kirstie Alley a Kathy Najimy se hledaly, až se našly. Tři série byly málo :) Zvlášť, když to mělo tak výjimečnou vzestupnou tendenci. Repríza by se v češtině šikla. Ale kde nic není, ani smrt nebere, proto jsem vděčná i za slovenskou verzi Veronika z TV Doma. V hlavní roli Zdena Studenková, což jde. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama