Reklama

Reklama

Havraní Tanec

  • Česko Zrcadlo, pověz mi... 2 (více)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Sourozenci Marlee (Tracy Wells) a Jeffrey se dostávají po smrti rodičů do církevního sirotčince. Po letech je zde z komory vytaženo starodávné zrcadlo, které je údajně opředeno kletbou. Slepá řádová sestra Aja kdysi poznala jeho moc a tvrdí, že zrcadlo čerpá sílu z mladých neposkvrněných lidí a jen nevinní mohou rozpoznat zlo v něm ukryté. Jeho démon na sebe může brát jakoukoli podobu. Marlee tak musí bojovat jak proti démonu, tak proti intrikám své nevlastní sestry (Sally Kellerman), která hodlá stůj co stůj bojovat o dědictví po jejich společném otci. (antragus)

(více)

Recenze (8)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Síce sa to s kvalitou prvej časti ani zďaleka nedá porovnať, ale aj tak je to celkom slušný kúsok, ktorý síce neoslní, ale ani neurazí. Taký lepší priemer. ()

eraserhead666 odpad!

všechny recenze uživatele

Kdybych si pořídil devítiocasou kočku a celých těch 91 minut nechal svou ženu, aby mě s ní mrskala přes genitálie, asi bych na tom byl lépe, než při sledování tohoto díla. Vypustíme-li z celého filmu to málo, co je na něm horrorové a nadpřirozené (a že toho moc není – zrcadlo z něhož vůbec nejde hrůza, jen tu a tam z něj vyletí havran nebo blesk -, a jo, málem bych zapomněl, na pár vteřin z něj vyleze nějaký démon – a střet lidského těla s cirkulárkou – netěšte se, nechal bych na to dívat šestileté dítě) zbude vám jen nechutný mix té nejbizarnější jihoamerické telenovely a obskurní nekonečné mýdlové opery (Dallas, Dynastie apod.) – naprosto úchylné dialogy, iritující herecké výkony a dekorace hodné nejzapadlejší psychiatrické léčebny. Ten film nemá naprosto nic. Jediné, co mi z něj utkvělo v paměti jsou nohy hlavní hrdinky.. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Jednotka bola veľmi dobrá a dvojka stala za kokot asi tak na začiatok.Co môžem povedať o tomto zázraku okrem toho,že film má zlé spracovanie,totálne sprostý a nedomyslený scénar a herci boli totálne mimo.Strašne nudné spracovanie a dialógy boli primitívne a nedali sa počúvať.Celý film sa tam skoro nič nedialo a až skoro pri konci to začalo aj trocha pripadať na horor.A už keď konečne som sa dočkal toho,že vyšiel démon zo zrkadla tak aj odišiel a trikovo to bol jeden veľký des.Jedna totálne nudná kravina v ktorej sa melie o všeličom a démon bol až druhoradý. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tajené zrcadlo, které by mohlo být docela zajímavým artefaktem, ale ve skutečnosti se ukáže, že je to jen proprieta, která nevede k žádnému pořádnému využití, prostě jen kulisa, kolem které se dějí... ne, kolem které se vlastně tancuje, což je to hlavní, co ve filmu najdete. To zrovna není na hororový film moc. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Tohle mě nebavilo, sourozenci jsou někde v klášteře, kde je přes zrcadlo ovládá náký duch či ďábel. Krásná Marlee oslepne,ale neustále musí tancovat, k tomu je tu její nevlastní sestra co se s doktorem snaží jí zbavit svéprávnosti a dosáhnout na dědictví neboť jí táta nic neodkázal. K tomu otravný jeptišky. Mě tohle nudilo a pak když vyleze ze zrcadla onen bubák to už bylo moc, to vypadalo tak uměle a směšně, že šla celá atmosféra k šípku. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Jednou z hlavných úskalí filmu je jeho nahodilá úprava, v ktorej sa drvivá väčšina filmu cíti nesúrodo, ak nie niekedy priam mätúco. Druhou hlavnou prekážkou je písanie, ktoré je nahradené predĺženým, nerealistickým dialógom a ďalšou nesúrodosťou, pretože postavy vstupujú do príbehu a von z neho bez vysvetlenia. Témy a obrázky okolo tanečnej kariéry havrana a Marlee sú prinajlepšom polovičné a ich vzťah k všetkému ostatnému, čo sa deje so zrkadlom, je dosť mätúci. Film je tiež plný špeciálnych efektov laserového lúča zo začiatku deväťdesiatych rokov, ktoré sú na dnešné pomery smiešne. 1/10 ()

djbarrel odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosto zbytečný, nezáživný a nudný film. Vraždící démon se začal projevovat až ke konci a tak jsem celou dobu koukal na partu trapáků co se snaží jednu holku zbavit rozumu, ale to je tak všechno. A v tomhle filmu dostala logika opravdu tvrdý direkt. 10 % ()

Reklama

Reklama