Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(65)

Kosmická loď, ve které unikali ze své domovské planety Mars tři přátelé Klapka, Modo a Vincent (humanoidní hlodavci se značnou zálibou v silných motocyklech), byla sestřelena Plutarčany (rasa smrdutých humanoidních ryb okupujících Mars) právě při průletu nad Zemí. Uprchlíci nouzově přistáli poblíž Chicaga, kde se jim brzy naskytla příležitost zachránit místní mechaničku Karlu ze spárů Syrečka, Plutarčana vyslaného na Zemi v přestrojení za člověka, aby kradl její přírodní zdroje a postupně ji ovládl s pomocí svých nohsledů - geniálního doktora Karbunkla a imbecila Kolomazníka. Vůdce skupiny Klapka, tvrďák s bionickou rukou Modo ani vtipálek Vincent, se nehodlají smířit s pobytem Syrečka na stejné planetě, natož ve svém sousedství a tak společně s Karlou dávají smraďochovi pořádně zabrat. (brontak)

(více)

Recenze (6)

Drnqonovic 

všechny recenze uživatele

Moje srdcová záležitost, která dokázala konkurovat Želvákům. Ve školce se všichni hádali, který bude červená motorka, jedině já chtěl být chopper:-) Škoda, že už ho asi nikdy neuvidím... ''Byla jsem zachráněna partou velkých myší?'' ''Co's čekala, želvy?'' ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Štýlový a dokonalo akčný animovaný nárez, ktorý bude navždy patriť medzi tie animované seriáli, ktoré mi spríjemňovali moje detstvo. ()

Reklama

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Títo myšiaci boli skvelou zábavkou, bolo to také dospelejšie, technické, fantasy, proste malo to energiu. Pre deti možno trocha drsné, ale aj tak som to rád sledoval. Musím pochváliť hlavne dobrú animáciu, ale prechvaľovať to nechcem, lebo po scenárovej a dejovej stránke to často nebolo ono. ()

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Jeden z mála animáčů co běžel na bezkonkureční dětské/teenegerské stanici Supermax. Jo to byla doba, pravda je, že co si tak matně pamatuju všechny díly určitě nesjel, ale v tý hlavě si to pamatuješ i po několika letech. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama