Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Stavbyvedoucí velké firmy Doug Kinney je v práci tak vytížený, že nemá čas na milovanou manželku Lauru, na děti ani sám na sebe. Jednoho dne si ho všimne vedoucí vědeckého institutu, kde firma provádí stavební úpravy, a nabídne mu řešení. Dokáže naklonovat jeho dvojníka, který by zastal polovinu práce a Doug by se mohl věnovat rodině. Jenže ihned po úspěšné operaci se Dougové pohádají, který z nich je originál. Pak se domluví, a zatímco klon nastoupí do práce, Doug se věnuje rodině. Zatímco ve firmě všichni žasnou nad Dougovým novým pracovním elánem, skutečný Doug má brzy domácnosti a péče o děti plné zuby. A tak znovu navštíví institut a nechá si udělat dalšího dvojníka, aby za něj vykonával domácí práce a staral se o děti. Konečně si začne užívat, ale jeho radost netrvá dlouho. Jednoho večera totiž v posteli objeví se svou ženou i ženu třetího Douga. Navíc zjistí, že si jeho klony nechaly udělat čtvrtého, aby jim uklízel. Doug brzy ztrácí přehled a udělá osudovou chybu - odjede na výlet jachtou. V době jeho nepřítomnosti se situace tak zamotá, že ji klonové nezvládnou. Nejenže se všichni vyspí s jeho ženou, ale navíc přes jejich snahu přijde Doug o práci. Nastává chvíle, kdy je nutné situaci rázně řešit. (TV Nova)

(více)

Recenze (114)

golfista 

všechny recenze uživatele

Dokonalé naklonování Michaela Keatona a příjemný příběh o pracovní vytíženosti dnešních workoholiků. Keaton výborně zahrál jemné rozdíly v postavách téhož člověka. Zvlášť "trojka" se velmi povedla :-) ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Jo jo, klonování, to je svině:) Michael Keaton předvádí skvělou studii herectví - přece jen hrát čtyři různě se chovající lidi v jednom filmu a ještě vtipně, to chce pořádný um. A Andie McDowellová je tady opravdu roztomilá. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $45miliónovTržby USA $21,075,014Tržby Celosvetovo $35,075,000║ námet dobrý a triky ale nemá to tu správnu svižnosť a zábavnosť /40%/ ()

gouryella 

všechny recenze uživatele

Průměrná komediální podívaná, ketrá bohužel z daného tématu nevytěžila maximum, ale spíše minimum. Jediným kladen tak zůstává (pro mě) účast Andie MacDowellové. ()

Oskar 

všechny recenze uživatele

Vynikající nápad, příšerné zpracování. Jedna z nejubožejších komedií jinak velmi schopného Harolda Ramise s ordinérním Michaelem Keatonem a upozaděnou Andie MacDowellovou. ()

monolog 

všechny recenze uživatele

Další SF, kde ta vědecká fantastika není důvodem, ale prostředkem. Klonování tu z technickýho, politickýho, sociálního, ekonomickýho či morálního hlediska není vlastně nijak rozebráno. Jediný pohled na věc, který se mi snad podařilo identifikovat, je optimistickynadsazený. Michael Keaton je přesvědčivý ve všech čtyřech svých inkarnacích a Andie naštěstí nedostala moc prostoru, a tak mi to nekazila (nesnáším, když se někdo směje horním rtem až k nosu). Není to komedie, kde by se člověk chechtal od začátku až do konce a nemohl přestat. Spíš než směšné je to úsměvné a spokojený úsměv diváka neopustí po celou dobu sledování a občas se proloží smíchem. Je to prostě oddychovka, žádný drama ani přetechnizovaný film. Spíš bych řekl rodinná komedie s troškou té romantiky. Osobně se na to podívám vždycky znovu a rád. ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Smál jsem se, až se za koule popadal! Piccáááá, picccááááá... Jo, takhle jednou tohle lidstvo dopadne, jestli dřív neupadne... :-)) . . . Výborný Hollywoodeek. Tak snad za každého toho klona jednu hvězdičku naklonovanou ;-)... ()

choze 

všechny recenze uživatele

Michael Keaton je sympaťák a dělá v téhle své čtyřnásobné one man show co může, ale scénář je příliš slabý a stopáž příliš dlouhá. Zůstává příjemný film, u kterého se dvakrát třikrát zasmějete. ()

brit84 

všechny recenze uživatele

Roztomilá komedie, která nezklame. Najdete zde sice místy i trapný humor, ale zbytek filmu stojí za to. Myslím, že Michaelu Keatonovi role sedla jak ušitá, ani na chvíli jsem nezapochyboval, že jde vlstně jen o jednoho herce. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Tehdy mi přišel pokus Michaela Keatona, zahrát hamletovsky ovci Dolly, jako dobrý nápad, ale dnes už je ten snímek skoro nekoukatelný. Už je to spíš trapná romanťárna, než nápadité sci-fi. Ale doba se mění, s tím se nedá nic dělat. Pokrok letí dopředu jako splašená herka a diváky už pranic nezajímá zápletka prvního aktu. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Pohodová, nenáročná komedie se zajímavým námětem, z něhož se však možná dalo vytěžit mnohem víc. Jako vejce vejci nabídne spoustu úsměvných i bizarních momentů, žádné záchvaty smíchu se však nedostavily a u některých scén jsem ani neměla potřebu se smát. Nicméně, Michael Keaton a sympatická Andie MacDowell to spolu dokáží patřičně herecky rozehrát. ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Keď sa klonuje tak už podiadne! Tu sa Keaton tak naklonoval, že bol prakticky všade. Len akosi sa pritom zabudlo na to, že to má v podnázve hrdý titul komédia. Film baví, ale darí sa mu to na takých 60%. Až na ten nápad naozaj nič extra. ()

castor 

všechny recenze uživatele

„Nestíhám,“ zní od každého druhého. Stavební inženýr Michael Keaton to měl stejné. Jenže zatímco on může ve filmovém světě podstoupit zajímavý experiment od rozevlátého vědce, my máme smůlu. Naklonuje si dvojníka, který za něj bude chodit do práce, aby on nemusel dál zanedbávat rodinu. Role jsou jasně rozdané, ale záhy se vše začne bortit. Protože na našeho hrdinu padne po návratu krásné manželky do práce péče o celou domácnost. Klonů tak musí být zaručeně víc a v ohrožení je i pravidlo číslo 1: nikdo nebude spát s mou ženou, jenom já. Tvůrci přišli s prvky ze života, které běžný divák dobře zná a dokáže se s nimi identifikovat. Téma na situační komedii je tak na světě, každý Keaton má jiné vlastnosti, takže se v nich dokážeme dobře orientovat. Pro Keatona samotného muselo být tohle přepínání namáhavé, o to větší radost z jeho výkonu musíme mít. Škoda, že s potenciálem látky lépe nepracovali i tvůrci. Některé scény jsem totiž mohl spolehlivě postrádat, na jiných se dalo pečlivěji pracovat a rozvíjet je. Mohla to být komediální pecka!! Andie tradičně roztomilá.. ()

ripo 

všechny recenze uživatele

Komédia, ktorej komediálnosť oscilovala, ako vývoj teplôt počas roka..... Hlavne prvé dve tretiny boli na nevydržanie a stále som tŕpol, kedy už konečne niečo vtipného bude možné zhliadnúť. Tu jeden frk , potom nič, tu druhý frk a zasa dlho, dlho nič. Šťavu to začínalo mať až ku koncu, ale to nevytiahlo tento film nad priemer. Škoda - námet bol celkom sľubný ...(( ()

2Pac 

všechny recenze uživatele

prijemna komedia s byvalym (podla mna najlepsim Batmanom)Vo filme je pouzitych zopar peknych trikov,ktore Keatona zviacnasobili.Po jeho boku ziari povabna Andie. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem to netušil, ale Michaela Keatona mám vlastně hrozně moc RÁD, aniž bych to kdy dříve tušil. Teď mě dochází, jak skvělým i komediálním hercem umí být. Navíc vyfasoval za manželku krásnou Andie MacDowell. 65% ()

Reklama

Reklama