Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Stavbyvedoucí velké firmy Doug Kinney je v práci tak vytížený, že nemá čas na milovanou manželku Lauru, na děti ani sám na sebe. Jednoho dne si ho všimne vedoucí vědeckého institutu, kde firma provádí stavební úpravy, a nabídne mu řešení. Dokáže naklonovat jeho dvojníka, který by zastal polovinu práce a Doug by se mohl věnovat rodině. Jenže ihned po úspěšné operaci se Dougové pohádají, který z nich je originál. Pak se domluví, a zatímco klon nastoupí do práce, Doug se věnuje rodině. Zatímco ve firmě všichni žasnou nad Dougovým novým pracovním elánem, skutečný Doug má brzy domácnosti a péče o děti plné zuby. A tak znovu navštíví institut a nechá si udělat dalšího dvojníka, aby za něj vykonával domácí práce a staral se o děti. Konečně si začne užívat, ale jeho radost netrvá dlouho. Jednoho večera totiž v posteli objeví se svou ženou i ženu třetího Douga. Navíc zjistí, že si jeho klony nechaly udělat čtvrtého, aby jim uklízel. Doug brzy ztrácí přehled a udělá osudovou chybu - odjede na výlet jachtou. V době jeho nepřítomnosti se situace tak zamotá, že ji klonové nezvládnou. Nejenže se všichni vyspí s jeho ženou, ale navíc přes jejich snahu přijde Doug o práci. Nastává chvíle, kdy je nutné situaci rázně řešit. (TV Nova)

(více)

Recenze (114)

juta 

všechny recenze uživatele

Špatný snímek to není, jen nemusel být zbytečně natahovaný a hned by všechno lépe odsejpalo. Těch klonů tam bylo nějak moc. :D ()

ajuska 

všechny recenze uživatele

Dobrá komedie na atraktivní téma, ze kterého se dalo určitě vytěžit mnohem víc. Takhle je to sice dobré, ale stále průměrné. ()

petaspur 

všechny recenze uživatele

aneb Doug Kinney čtyřikrát jinak. Po světě běhá jeden originál, dvě kopie a jedna kopie z kopie. Doug jednoduše řečeno nestíhal a tak se nechal naklonovat. Jeden den jeho nepřítomnosti, během jehož žhavé noci stačila manželka Laura sexuálně uspokojit všechny klony, však v Dougovi vzbudil dojem, že proces vytváření nového jedince geneticky identického s předlohou, mu k lepšímu životu nepomůže. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Vynikající Michael Keaton v několikanásobné roli dělá všechno co může, aby zvedl hrubě nevyužitý potenciál téhle komedie. Nakonec je to pouze on, kvůli komu stojí Jako vejce vejci za vidění. ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Tento snímek jsem viděl naposledy jako kluk a musím říci, že mne zajímalo, jaký dopad na mne bude mít po letech. Ve výsledku jsem se dozvěděl, že je to strašlivě nedomyšlená sračka, kterou si nepamatuji, jako kdysi, a Míšu Krytona vůbec nemusím. Vlastně ani Andie MacDowell mi tam nesedla. Špatně bylo patrně úplně všechno, protože jsem se modlil, aby to už skončilo, protože ovladač byl ukrutně daleko a já byl dost líný na to, abych se zvedal. Možná i proto jsem tomuhle propadáku udělil alespoň jednu hvězdu, protože kdybych se přeci jen zvedl a přepnul to, byl by to už dozajista odpad. Příště už se tomuhle raději obloukem vyhnu. 25% ()

LaciLC 

všechny recenze uživatele

Veľmi zábavná sci:fi komédia, aj pomerne originálna. Michael Keaton je veľký sympaťák a výborne zahral všetky 4 postavy. A Andie MacDowell je vo filme oslnivá. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

"Mám tu čtyři kluky, kteří nedokázali v řadě rodičů poznat ty svoje." Čtyřka je skvělá. Určité vtipy a scény pobavily. Keaton se snaží. MacDowell v nejlepším rozkvětu. Jen by ten film nemusel být tak dlouhý. "Co to bylo?" "Měl jsem ošklivý sen." "A co to bylo?" "Ten sen? Nevím, spal jsem." ()

Ištván87 

všechny recenze uživatele

Já měl na Michaela Keatona vždycky slabost, protože Batman byl v dětství můj nejoblíbenější film. A stejně jako v Batmanovi, i tady Keaton dokazuje, že je dost podčeňovanej jako herec. Všechny čtyři hlavní postavy od sebe výborně odlišil, což se ne každému herci, který hraje víc rolí, podaří. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Z môjho pohľadu nedocenená záležitosť. Michael Keaton vytvoril svoje vlastné verzie takým spôsobom, že by si zaslúžil štyri mzdy. Andie MacDowell bola zasa skvelým zosobnením ženského šarmu. Povedal by som dobrý nápad s výbornou realizáciou. Uskutočnenie predbehlo predstavu a to je vzácnosť. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Hele, už dlouho jsem chtěl Vica vyhodit !! Jen jsem byl moc měkkej.." - "Ale vždyť on má snad třicet čtyři dětí !!" - "Jo, protože byl sedmnáctkrát ženatej.." ;) Někdo se holt naklonuje sám postaru a pak už jen doufá a čeká, a někdo prostě čekat nemusí.. Když už umíme klonovat !! A ne jen dvd média..;) Inu čas jsou peníze, že ?! A tak klasik Ramis, který znovu sci-fi motivu užívá velmi nečekaně, ušetřil na honoráři pro tři herce a nechal výtečného Michaela Keatona si užít svoji čtverylku.. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Trikovo podarená komédia s dobrým ( a pre herca hlavne náročným ) hereckým výkonom Michaela Keatona. Aj keď Ramis točil aj zábavnejšie snímky. ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Keaton hned 4x a nevím proč, ale po celou dobu mi strašně připomínal Kevina Costnera. Bylo to docela zábavné, i když se určitě z toho nápadu dalo dostat mnohem víc a úplně ideálně to mohl být thriller se zlými klony. 3,5 ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Kdo by nechtěl svého klona co by mu chodil tam kam nechce. Našlo by se tam několik vtipných scén, ale celkově nebýt klonů tak je to průměrná komedie. ()

Vojcl 

všechny recenze uživatele

Opravdu vtipná, chytrá komedie s výtečným Michaelem Keatonem, který dokázal své čtyři postavy od sebe perfektně odlišit. Lepší 4!! ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Přiznejme si to, každý z nás občas něco nestihne. I já si někdy říkám, že by bylo dobré mít dvojnici, že by ten život byl mnohem snažší. No, ale nesměla by mi přerůst přes hlavu. Nejlepší je stejně originál. Každý klon, kterého vytvořil Michael Keaton, byl jiný. Dali se krásně dobře odlišit. ()

Desperado 

všechny recenze uživatele

Nie príliš využitý potenciál, no aj tak veľmi zábavné. Keaton na jednotku, McDowell maximálne do počtu, ale ako som spomínal, pripadalo mi to krátke a predsa dlhé. ()

Reklama

Reklama