Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Stavbyvedoucí velké firmy Doug Kinney je v práci tak vytížený, že nemá čas na milovanou manželku Lauru, na děti ani sám na sebe. Jednoho dne si ho všimne vedoucí vědeckého institutu, kde firma provádí stavební úpravy, a nabídne mu řešení. Dokáže naklonovat jeho dvojníka, který by zastal polovinu práce a Doug by se mohl věnovat rodině. Jenže ihned po úspěšné operaci se Dougové pohádají, který z nich je originál. Pak se domluví, a zatímco klon nastoupí do práce, Doug se věnuje rodině. Zatímco ve firmě všichni žasnou nad Dougovým novým pracovním elánem, skutečný Doug má brzy domácnosti a péče o děti plné zuby. A tak znovu navštíví institut a nechá si udělat dalšího dvojníka, aby za něj vykonával domácí práce a staral se o děti. Konečně si začne užívat, ale jeho radost netrvá dlouho. Jednoho večera totiž v posteli objeví se svou ženou i ženu třetího Douga. Navíc zjistí, že si jeho klony nechaly udělat čtvrtého, aby jim uklízel. Doug brzy ztrácí přehled a udělá osudovou chybu - odjede na výlet jachtou. V době jeho nepřítomnosti se situace tak zamotá, že ji klonové nezvládnou. Nejenže se všichni vyspí s jeho ženou, ale navíc přes jejich snahu přijde Doug o práci. Nastává chvíle, kdy je nutné situaci rázně řešit. (TV Nova)

(více)

Recenze (114)

Hopper 

všechny recenze uživatele

Priemerná komédia, ktorú do istej miery drží nad vodou len M. Keaton, ale akosi samotnému filmu rýchlo dochádza dych a človek už len čaká kedy to skončí. ()

eagle-eye 

všechny recenze uživatele

klobouk dolů před výkonem Keatona v pěti roli (každá totálně odlišná)... jinak spíš podprůměrný děj, přesto za zmíněného Keatona dávám víc jak průměr... ()

Castorr 

všechny recenze uživatele

Velice povedená komedie o klonování. Obvzlášť když se jedná o M.Keatna, skvěle zahrál čtveřici ,,sám sebe´´ v nejrůznějších charakterech...chytrý, pracovitý, ňouma. ()

divak84 

všechny recenze uživatele

Určitě sympatická komedie, která nabízí pohled na několiko charakterů jedné osoby. Vtipné spektrum dalších klonů a jejich vlastních (velmi omezených) pohledů na "věc". ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Jeden z mých nejoblíbenějších filmů. To říkám na rovinu. Neznám moc filmů, které by se hodily na chvíle, kdy je venku hnusně, prší, tma, vy nemáte co dělat, nebo vás nic nebaví a chcete se nějak rozveselit. Michael Keaton, kterého jinak nijak extra nemusím, to tady rozjel na plné obrátky a třeba čtyřnásobné milostné vzplanutí je něco, na co se nedá zapomenout. :-) ()

Wishkah 

všechny recenze uživatele

vcelku svižná a pohodová komedie, i když Harold Ramis měl už hvězdnější chvilky. Všechno stojí a padá s Michaelem Keatonem, který perfektně dokázal sehrát čtyři různé postavy. ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Srdeční záležitost. M. Keaton je skvělý ve všech rolích. Komedie, která mě baví vždy, když na ni koukám. Do toho nádherná a hlavně sexy A. MacDowellová. ()

Macik 

všechny recenze uživatele

Naprosto oddychový film od jehož zhlédnutí mě dlouho odrázel jeho název.. Dneska jsem však pookřál a byla nabídnuta zábava opravdu paradní.. Začátek se sice dýl rozjíždí, celé by to potřebovalo o trochu zkrátit, ale výkon M. Keatona je bravurní.. Obzvlášť v roli čtyřky.. :-D ()

sona123 

všechny recenze uživatele

Čtyři hvězdičky už za ten nápad. Výborné, vtipné, Keaton okouzlující, Andie MacDowell ve formě, jak ji známe. I když je to už starší film, přesto se na něj dá dívat opakovaně, což se vždycky cení. ()

Yardie 

všechny recenze uživatele

Takhle jsem se zase dlouho nezasmál. Výtečný nápad a stejně dobré zpracování. Mohlo se to zvrhnout v totálně trapnou taškařiny, ale místo toho to bylo pojato velmi "seriózně" a s celkem inteligentním humorem. A dokonce spatlaný nepovedený klon mi připadal vtipný a ne trapný. Všechny postavy do děje zapadali a výborně se doplňovali. Děj naprosto nenásilně plynul k očekávanému finále, s naprostou lehkostí, vtipem a šarmem. Od začátku do konce jsem se bavil a hodně nasmál. Povedené! Howgh! ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Ve své době technicky zajímavý film, dnes neškodný film, který je celkem pohodový a dobře obsazený a zahraný - 4x Michael Keaton a 1x Andie MacDowell. ()

jilda 

všechny recenze uživatele

Nechat se párkrát naklonovat není tak špatný nápad, ale může to přinést i starosti.Zvlášť, když máte za manželku krásnou Andie McDowell. Slušný herecký výkon Michaela Keatona ve čtyřroli, rád se na to podívám znova. ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Příjemné překvapení, kde Michael Keaton hraje čtyřroli, přičemž každá jeho role je jiná a vždy skvěle zahraná. Zásadní je ovšem ta pravá, ta jednička, která nestíhá kombinovat svoji práci s rodinným životem. Proto propásne vystoupení své dcery, což mi hned připomnělo jiný Keatonův film, a to JACK FROST, kde Michael Keaton zapomene na hokejový zápas svého syna. A tak se nechá naklonovat... až jsou najednou čtyři. Každý je nakonec jiný, ačkoliv vypadají stejně, což nese spoustu problémů. [3430. hodnocení, 99. komentář, 64%] ()

djfun 

všechny recenze uživatele

Tři vypečený klony s dost různými sklony a jejich originál stejnej jouda jako ony:) I po čtvrt století od prvního zhlédnutí mě kupodivu stále docela bavilo! Keaton 4x dobrej:) ()

Reklama

Reklama