Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Stavbyvedoucí velké firmy Doug Kinney je v práci tak vytížený, že nemá čas na milovanou manželku Lauru, na děti ani sám na sebe. Jednoho dne si ho všimne vedoucí vědeckého institutu, kde firma provádí stavební úpravy, a nabídne mu řešení. Dokáže naklonovat jeho dvojníka, který by zastal polovinu práce a Doug by se mohl věnovat rodině. Jenže ihned po úspěšné operaci se Dougové pohádají, který z nich je originál. Pak se domluví, a zatímco klon nastoupí do práce, Doug se věnuje rodině. Zatímco ve firmě všichni žasnou nad Dougovým novým pracovním elánem, skutečný Doug má brzy domácnosti a péče o děti plné zuby. A tak znovu navštíví institut a nechá si udělat dalšího dvojníka, aby za něj vykonával domácí práce a staral se o děti. Konečně si začne užívat, ale jeho radost netrvá dlouho. Jednoho večera totiž v posteli objeví se svou ženou i ženu třetího Douga. Navíc zjistí, že si jeho klony nechaly udělat čtvrtého, aby jim uklízel. Doug brzy ztrácí přehled a udělá osudovou chybu - odjede na výlet jachtou. V době jeho nepřítomnosti se situace tak zamotá, že ji klonové nezvládnou. Nejenže se všichni vyspí s jeho ženou, ale navíc přes jejich snahu přijde Doug o práci. Nastává chvíle, kdy je nutné situaci rázně řešit. (TV Nova)

(více)

Recenze (114)

gombarix 

všechny recenze uživatele

Dobrý nápad, ovšem zoufale promrhaný. Humor je řídký a zabíjený sentimentalitou. Keaton nicméně podává pozoruhodný výkon - o to větší škoda, že v tak slabém filmu. ()

Elin 

všechny recenze uživatele

Takhle to dopadá , když zajímavý námět vyjde na prázdno. Naklonování člověka umožňuje daleko rafinovanější vtípky než takové, jako kdo bude dneska večer spát s mojí (vaší/naší) ženou. Nudit se u toho nejspíš úplně nebudete, ale podruhé si to už pustí asi jen málokdo. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Oddechová komedie, která z tématu nevytěžila, co by mohla. Nechat si vyrobit vlastní klon, který by zastupoval v práci je výzva na spoustu nevyzpytatelných situací. Nejsou. To, že klon také nechal vyrobit klon, ty pak další a nepovedený je docela málo. Michael Keaton sice dělá co může, což si zaslouží obdiv, ale na záchranu slabého scénáře je to dosti málo. I přesto se tu několik humorných situací objeví, dávají však úsměv jen velmi lehký. Na odpočinek je tento snímek vhodný. ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Michael Keaton hraje hned čtyři postavy a pokaždý fakt slušně. Jenomže má bohužel slabší oporu ve scénáři, kterej sice existenci klonů použije na pár záměn/nedorozumění, ale rozhodně v týhle oblasti ani zdaleka nevyčerpá potenciál. Slabšímu scénáři vůbec nepomáhá ani delší stopáž. Jde však o pohodovou oddychovku na volnej večer, která divákovi sice příliš nedá, ale téměř dvě hodiny volnýho času zbytečně neubere, tři silnější hvězdy. ()

Jakubik 

všechny recenze uživatele

To byla takové píčovina až jsem čůral smíchy. Mě se to prostě líbilo a hlavně Keaton byl ve čtyř roli fantastickej a fakt mě bavil… ()

Odpadlik 

všechny recenze uživatele

Celkem úsměvná komedie se zajímavým nápadem, ale podruhé bych to vidět nemusel. Vyzdvihl bych snad jedině scénu v restauraci, ostatní situace celkem člověk tak nějak za daného stavu očekává, takže ho tvůrci zase příliš nepřekvapí. ()

Psycho.R 

všechny recenze uživatele

Keaton je skvělej komik a pro mě nejlepší Batman, ale jakmile dojde na moralitu v půli filmu, je to pro mě často ztráta čau. Takže první půl výborná, druhá půl horší. ()

MindTuber 

všechny recenze uživatele

Komedie s naklonovaným Michealem Keatonem, která zůstává v devadesátým šestým. Nápad hodný lepšího zpracování. Na druhou stranu jde pořád o nenáročnou formu zábavy, která obstojí ve srovnání s mnoha dnešními instantními komediemi. Průměr za tři. ()

Rattlehead 

všechny recenze uživatele

Taková milá ptákovina, občas se zasmějete. Největší osobností filmu je samozřejmě kameraman László Kovács, který spolupracoval s Bogdanovičem či Rafelsonem a také natáčel kultovní "Bezstarostnou jízdu". Michael Keaton odvedl dobrý výkon, Andie MacDowellová je standardně roztomilá. Osobně lituji, že toto téma nebylo zfilmováno u nás za komunismu, jako režisér by se nabízel pan Vorlíček nebo Lipský, to by mohlo být o dost povedenější než tato americká verze. ()

elleyne 

všechny recenze uživatele

Úžasná střeštěná komedie,u které mám vyloženě záchvaty smíchu. Michael Keaton se čtyrrole zhostil dokonale.Dvojka spíš takový klasický "chlap",ktrerého nejvíc baví jeho práce,trojka je takový domácí typ, a čtyřka...:-D holt,klony se nemají dělat z kopie...to jeho"čau Steeeve" mě vždycky dostalo.Nebo když olizoval tu pizzu...A scéna,kdy Doug odjede,a všichni poruší pravidlo číslo jedna....nezapomenutelná :-D :-D ()

Korbelka 

všechny recenze uživatele

Humor vycházející z relativně praděpodobných situací a ještě k tomu podle mého docela inteligentní. Tento snímek patří k mým oblíbeným :) ()

Luciee113 

všechny recenze uživatele

Dobrý nápad :-) . Ukázka toho, jak je člověk vytížený a někdy je opravdu potřeba, kdyby nějaké druhé či třetí já bylo po ruce. Holt takové vymoženosti jsou pouze ve filmu, tak si o nějaké výpomoci můžeme jenom zdát. Ale ponaučení je hezké : Všeho s mírou ;-) ()

horor2 

všechny recenze uživatele

Komedie, ve které kraluje Michael Keaton a jeho tři klony. Drsná dvojka, chytrá trojka a totálně vygumovaná čtyřka :-D ()

ottik274 

všechny recenze uživatele

Po nedávném shléhnutí v původním znění mi to připadá snad ještě lepší. Už je to skoro na *****. -You know how to tell you love someone? When everyone reminds you of them. ()

natalanka 

všechny recenze uživatele

Pokud se chystáte dobře se pobavit a skvěle naladit, pak po tomhle filmu zcela zaručeně šáhněte. Je dobře vychytaný, Michael Keaton je ve 4roli prostě úžasný a jeho poslední klon je tak kouzelně jednoduchý a zábavný, že budete čekat na každý vstup s ním. Nás lidi lze připravit na budoucnost vážně, strašidelně, napínavě....tady si z toho tvůrci udělali pořádnou bžundu. Takže se pobavíte a zároveň Vás trkne, že od dobrého úmyslu k průšvihu je jen krůček :-)) ()

Reklama

Reklama