Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Stavbyvedoucí velké firmy Doug Kinney je v práci tak vytížený, že nemá čas na milovanou manželku Lauru, na děti ani sám na sebe. Jednoho dne si ho všimne vedoucí vědeckého institutu, kde firma provádí stavební úpravy, a nabídne mu řešení. Dokáže naklonovat jeho dvojníka, který by zastal polovinu práce a Doug by se mohl věnovat rodině. Jenže ihned po úspěšné operaci se Dougové pohádají, který z nich je originál. Pak se domluví, a zatímco klon nastoupí do práce, Doug se věnuje rodině. Zatímco ve firmě všichni žasnou nad Dougovým novým pracovním elánem, skutečný Doug má brzy domácnosti a péče o děti plné zuby. A tak znovu navštíví institut a nechá si udělat dalšího dvojníka, aby za něj vykonával domácí práce a staral se o děti. Konečně si začne užívat, ale jeho radost netrvá dlouho. Jednoho večera totiž v posteli objeví se svou ženou i ženu třetího Douga. Navíc zjistí, že si jeho klony nechaly udělat čtvrtého, aby jim uklízel. Doug brzy ztrácí přehled a udělá osudovou chybu - odjede na výlet jachtou. V době jeho nepřítomnosti se situace tak zamotá, že ji klonové nezvládnou. Nejenže se všichni vyspí s jeho ženou, ale navíc přes jejich snahu přijde Doug o práci. Nastává chvíle, kdy je nutné situaci rázně řešit. (TV Nova)

(více)

Recenze (114)

Usir 

všechny recenze uživatele

Pěkná oddechová komedie. Nechat se naklonovat, aby toho člověk stíhal víc? No taky bych občas potřeboval:-) Skvělý herecký výkon Michaela Ketona, zahrát 4 různé postavy to je kunšt,hlavně tu 'třetí' kopii:-) ()

Spike86 

všechny recenze uživatele

Zajímavý námět a těžká práce pro Michael Keatona. Ten se ale s touhle výzvou popasoval opravdu dobře a ukazuje, že je opravdu herecky zdatný, protože přece jen hrát postavu a ještě její další 3 klony s tím, že každý má zdůrazněnu trochu jinou vlastnost a je typický jiným chováním je kumšt a Keaton to zde zvládl dobře. Navíc je to i docela vtipné. Trošičku mě iritovala Andie MacDowell (její mimořečové vyjadřovací prostředky mi nejsou sympatické), ale nic zas tak dramatického, co by se nedalo překousnout. 67% ()

malyLibor 

všechny recenze uživatele

Zajímavá komedie. Jako fanouška seriálu 52 komiků & spol. mne velmi zaujalo jméno Michael Keaton, a nebyl jsem tímto jmenovcem kdysi slavného komika vůbec zklamán. Naopak, hrál svou roli - vlastně čtyřroli - velmi dobře. K tomu hezký příběh, moje oblíbená Andie MacDowell... jo, bylo to fajn, hezky jsem si u toho odpočinul. ()

Jurator 

všechny recenze uživatele

Přepracovaný člověk si chce usnadnit život a nakonec musí krotit sám sebe. Originální nápad s úžasným hereckým koncertem Michaela Keatona. ()

dehonest 

všechny recenze uživatele

keaton v tomto filme dokázal, že nevie byť len poloromantickým batmanom či dramaticky skutočne plnohodnotným hercom v slzavom údolí na tému umierajúceho, ale dokonale dokázal, že má i schopnosť rozvinúť svoju miltifrenickú komediálnu osobnosť, pričom by som povedal, že táto pozícia mu sadne asi tak, ako riť na šerbel. cítiť, že má zmysel pre humor a vo svojej úlohe sa vybláznil. harol ramis nám poskytol dve hodiny skutočne podarenej zábavy, ktorá nenudí ani po niekoľký krát. všetko je správne rozbehnuté, skvelé okamžiky, príchute padnú k sebe... parádička. no, síce tú frndulienku andy macdowell nemusím, pripadá mi trocha suchopárna, ale inak... zábava, ako sa patrí :D ()

CSGoddess 

všechny recenze uživatele

Průměrná komedie o tom že klonování sebe sama se nevyplácí. Ale parodie v Simpsonových mě přece jen bavila o něco více než tento film. ()

GrooteLulu 

všechny recenze uživatele

..jako komedie na vhs to bylo senzační.. dokonce jsme koupili lepší video přehrávač ten den.. dneska bych se na komedii už nikdy nepodíval.. ale na Keatona určitě, vždyť to je první Bruce Wayne.. ()

Reklama

Reklama