Reklama

Reklama

VOD (1)

Série legendárních hororů z místa hrůzy – domu v Amityville pokračuje. Jacob Sterling přivezl rodině jako dárek z amityvillského obchůdku se starožitnostmi hodiny. Brzy nato přebírají nadpřirozené síly kontrolu nad životy všech členů jeho domácnosti. Malá dívenka se mění v sadistického vraha, předměty žijí vlastním životem a konečná porážka lidskosti se blíží. Nikdo nemůže uniknout teroru zla z Amityville. (Falcon Home Video)

(více)

Recenze (37)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Dalšího snad nekonečného pokračování série Amityville se zhostil Tony Randel, kterého mám rád od dob béčkovejch Klíšťat. A hned se z tohoto pokračování vyklubalo 3 nejlepší pokračování. Fajn béčková atmosféra. Dick Miller v malé roličce. Je pravda že Randel mohl občas přitlačit na pilu, ale i přes všechny nedostatky se tenhle díl drží aspoň v lehkém nadprůměru. ()

matestlust 

všechny recenze uživatele

Další do řady o démonem posedlém domu.Tentokrát je démon ve formě prastarých hodin,které přinese do svého příbytku Jackob.Ze začátku vypadá vše dobře,dokud jej nepokouše sousedovic pes.Od té chvíle se začne měnit,ale nejen on,i jeho dcera a celé okolí.Že něco není v pořdku pozná až jeho mladý syn.Do pulky se film hodně vleče,spousta hluchých chvil a zbytečně dementních dialogů.Od druhé poloviny se však film rojede na plné obrátky a ikdyž jsou herci gumový jak prezervativ,atmoseru to nijak nekazí..Vše utne celkem debilní závěr.I tak si ale tenhle snímek za závěrečných 45 min zaslouží 3*. ()

Reklama

cariada 

všechny recenze uživatele

Tentokrát straší šílený hodiny, takhle se dá v té sérii pokračovat do nekonečna. Taťka koupí domů hodiny, jenže je v nich bubák a ten zase řádí. Tohle už nebylo vůbec špatné. Mělo slušný příběh i postavy. Pejsek pěkně pokousal tatíka a ten z toho začne magořit. Ještě že je tu jeho bývalá, která se snaží všemu přijít na kloub. Pěkná atmosféra a dobrý konec. ()

Hunter2222 

všechny recenze uživatele

Po predchádzajúcom nudnom diely konečne nejaký obstojný. Bola tu vražedná lampa a teraz prichádzajú dokonca hodiny! Tieto na(ne)šťastie však nevraždia priamo. Ovplyvňujú čas a priestor, manipulujú ľudí a vytvárajú nepríjemné halušky, ktoré sú niekedy aj skutočné. Takže neviete, či sa to postave len sníva, alebo o chvíľu umrie. Trochu ma zarazilo prepájanie Amityvillu su Gill de Raisom, ale nevadí, film plynie celkom rýchlo. Dokonca u nájdeme aj zopár vtipných scén. Celkovo mi postavy sadli, aj keď milostné trojuholníky veľmi nemusím. Úplne najlepšia je jedna s prvých scén, kde je chlap napadnutý psom, z toho som mal fakt zimomriavky. Celá séria "Amityville": The Amityville Horror (1979), Amityville II: The Possession (1982), Amityville 3-D (1983), Amityville: The Evil Escapes (1989), The Amityville Curse (1990), Amityville 1992: It's About Time (1992) , Amityville: A New Generation (1993), Amityville: Dollhouse (1997), The Amityville Horror (2005). ()

obitus 

všechny recenze uživatele

"Už bylo na čase", aby se série znovu chopil někdo alespoň trošku šikovný. A Tony Randel šikula rozhodně je. I když samozřejmně nedosáhl druhému Hellraiseru ani po rozřezané kotníky v černé kůži, přecijen v rámci Amityvillské sérii patří tenhle díl k těm lepším. Zlo se ze slavného baráku odstěhovalo tentokráte ve formě hodin a tak je čas na nějaké ty hrátky s časem. Celkem slušné. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama