Kamera:
Ryan SamulHudba:
tomandandyHrají:
Katie Stevens, Will Brittain, Lauryn Alisa McClain, Andrew Caldwell, Shazi Raja, Schuyler Helford, Damian Maffei, Samuel Hunt, Brent Geisler (více)VOD (4)
Šestici přátel se o halloweenské noci po párty ještě nechce domů a rozhodnou se, že navštíví některý ze strašidelných domů v okolí. Když při cestě na jeden narazí, berou to jako znamení a rozhodnou se vstoupit dovnitř. Brzy ale zjistí, že se nejedná o hru a že je čeká boj o přežití v domě plném nástrah, kde jsou právě oni terčem krutých halloweenských zabijáků v maskách. (Tejkina)
Sympatické, zajímavé, nebo aspoň výrazné herecké osazenstvo je pro mě u vyvražďovaček dost důležitým faktorem, podle kterého pak tu kterou vyvražďovačku hodnotím, protože jsou většinou všechny na jedno brdo. I nesympatické osazenstvo bývá fajn, protože potom máte aspoň o to větší radost, když někdo ty kravky a pičoidy jednoho po druhém masakruje. Ovšem tady není osazenstvo ani sympatické, ani nesympatické, natož zajímavé - tady je nijaké. Bylo mi po celou dobu naprosto buřt, co se se všemi těmi nezajímavými kravkami a pičoidy stane. Například hlavní kravka je tak nekonečně tupá, že si tiskací zrcadlově převrácené písmo čte pomocí zrcátka a ještě nahlas (samozřejmě proto, že předpokládané diváctvo tohohle filmu je předpokládaně taky tak tupé). Zato hodně zajímaví jsou zakuklenci, respektive pod svými kapucemi a maskami skrývají zajímavě vytuněné držky. A dočkáme se i slušných pastí (lepidlo na ruce, hřebíky) a brutalitek (roztrhnutí lebky tesařským kladivem), takže nakonec docela spokojenost, i když až v druhé půlce, ta první je dost nuda. ()
Člověk si řekne, že když hned na začátku vyhoděj z auta ten drahej taxametr nebo navigaci nebo co to bylo, a ani se pro to nevrátí, tak že už to prostě bude jen horší, nějaká generická nelogická vyvražďovačka... a pak na něj vybafne taková slasherová pecka. Wow. To nejlepší z Vřískotu, Saw a nedávný Únikový místnosti na jednom místě v devadesáti kulervoucích minutách. ()
V pohodě, hodně v pohodě na tu hororovou bídu poslední dobu... na to, v jakým prostředí se to odehrává, se mi to líbilo ještě víc nečekaně a byl jsem fakt mile překvapenej. Strašidelnej dům a klauni, bubáci a čarodějnice je tam taky ... A vlezou jim tam děcka. Děcka jsou docela taky v pohodě, ne nějací uvřeštění nesympatičtí spratkové, ale tak nějak na pohodu. Moc teda osobnosti vykreslený scénářem nemaj, ale čert/klaun to vem. Jsou docela sympatický. Má to úžasnou kameru, ta je supr nejvíc. Vizual, napětí a ty mordy se taky daj. Nění to nic exploitačního, spíš slasher. Ale fakt se mi to moc líbilo. A konec je taky fajn :-)) ()
Slušná podívaná,která je krvavá,odsejpá,a přiznám se,že masky těch dementů v tom domě byly hnusný jak prase.I přes to,že mě film zaujmul,něco mě tam fakt vadilo.Snad pojetí těch střetů,bylo to takový podivný,jenom ted´ čerstvě nejsem schopnej to přesně popsat.Ale v současnym Psychorově světě a vidění kvalit současnýho hororu se to musí všem normálním docela líbit.proto dám 60%.S vývojem postav jdi do prdele. ()
O hviezdičku vyššie hodnotenie ako by si film zaslúžil dávam kvôli tomu, že som ho videl počas halloweenskej noci a pretože zdejší expert ako inak zadrbal nízke hodnotenie. Taký slasher s rukopisom, aj keď iba producentským ale je ho cítiť, Eliho Rotha celkom príjemne prekvapí a po Hell Feste či Escape room prináša ďalší podobne ladený kúsok s jednoduchým príbehom a potokmi krvi na ktoré príliš dlho čakať nemusíme. Protagonisti filmu príliš na jeho kvalite nepridali, na druhej strane film nestiahli dole a tak sa Haunt spolu s 3 from hell postarali o príjemný halloweensky večer. ()

- Scott Beck a Bryan Woods psali scénář pro Haunt současně se scénářem pro A Quiet Place (2018) bez očekávání, že by se kterýkoli film někdy v budoucnu natáčel. (ČSFD)
- Film, který na začátku filmu sleduje Harper (Katie Stevens) v televizi, je Noc oživlých mrtvol (1968). (MeanWhile)