Reklama

Reklama

Šestici přátel se o halloweenské noci po párty ještě nechce domů a rozhodnou se, že navštíví některý ze strašidelných domů v okolí. Když při cestě na jeden narazí, berou to jako znamení a rozhodnou se vstoupit dovnitř. Brzy ale zjistí, že se nejedná o hru a že je čeká boj o přežití v domě plném nástrah, kde jsou právě oni terčem krutých halloweenských zabijáků v maskách. (Tejkina)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (124)

TheSpearCZ 

všechny recenze uživatele

Po velmi dlouhé době mě zabavil béčkový slasher po celou dobu filmu. Zmínit tu hned musím výborné masky záporáků, které jsem ještě nikde neviděl a z kterých jde opravdu strach. Kromě toho se povedl i samotný Haunted House, kde se schovalo i pár těch lekaček a překvapení. Hlavní postavy jsou typicky pro slashery nevýrazné, ale na druhou stranu nikdo vyloženě neštve, je to hodně atmosférické, gore se tu také našlo, jen ten nemastný neslaný konec to trochu kazí, ale výsledný pocit je dobrý. Lepší 3* ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Prostředí samotného strašidelného domu bylo fajn, sedělo mi herecké obsazení a i když samotné masky byly nic moc, tak když je záporáci sundali, stálo to za to. Uvítal bych sice trochu víc gore, ale to, co tu bylo stálo za to. Jediná výraznější výtka míří k hlavní hrdince, jejíž traumata s dětství tu působila naprosto zbytečně a spíš otravovala. Ale jinak jsem s touhle víc než jen slušnou slasherovou jednohubkou velmi spokojen. 75% ()

Reklama

borec999 

všechny recenze uživatele

Asi takto nejako mal vyzerať Hell Fest od Blumhousu, ktorý bol rok pred týmto v kinách. Hra v horror house ktorá sa zvrhla, atmosféra, solídni záporáci s creepy maskami, v rámci normy logické správanie postáv, slušné gore a vo výsledku z toho máme poctivý krvavý slasher. Jednoduchá, funkčná žánrovka a pre mňa jeden z naj hororov roku 2019. ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Typický slasher, kde parta teenagerov niekam ide (tu je to strašidelný dom), no a postupne ich zabíja vrah/ vrahovia. Čo to tratí na originalite, naberá úplne niekde inde a to na vrahoch a ich maskách. Tie sú super od začiatku, no keď si ich dajú dole, vyzerajú ešte horšie. Pozerá sa nato dobre, herci fajn a dokonca našim študentom aj fandíte. Gore nič zásadné, popravde tam som skôr sklamaný. Odsýpa to rýchlo a koniec sa zbytočne nenaťahuje. Úplne zbytočné sú flashbacky hlavnej hrdinky na detstvo, našťastie ich však nie je veľa. Celkovo čisté 3* ale jednu prihodím, nakoľko takéto horory veľmi neobľubujem, tento ma však bavil. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Slušná podívaná,která je krvavá,odsejpá,a přiznám se,že masky těch dementů v tom domě byly hnusný jak prase.I přes to,že mě film zaujmul,něco mě tam fakt vadilo.Snad pojetí těch střetů,bylo to takový podivný,jenom ted´ čerstvě nejsem schopnej to přesně popsat.Ale v současnym Psychorově světě a vidění kvalit současnýho hororu se to musí všem normálním docela líbit.proto dám 60%.S vývojem postav jdi do prdele. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (4)

  • Scott Beck a Bryan Woods psali scénář pro Haunt současně se scénářem pro A Quiet Place (2018) bez očekávání, že by se kterýkoli film někdy v budoucnu natáčel. (ČSFD)
  • Závěrečná píseň, která zní během závěrečných titulků, je akustická coververze hitu Dragula (1998) muzikanta Roba Zombieho, který je sám fanouškem hororu a tvůrcem několika filmů. (jenovef)

Reklama

Reklama