Reklama

Reklama

Ein Kessel Buntes

(pořad)
Hudební
Východní Německo, 1972, 118x120 min

Účinkují:

Karsten Speck (moderátor), Lutz Stückrath (moderátor), Gojko Mitić, Marianne Wünscher, Jiří Korn, Karel Gott, Gitte Hænning, Helga Hahnemann, Amanda Lear (více)

Obsahy(1)

Estrádní show východoněmecké televize (1972-1992), přímým přenosem přenášená do řady socialistických zemí, plná rozmanitých evropských umělců, různých formatů, včetně špiček naší zábavy. V pořadu se objevily i hvězdy světového formátu ABBA, Bonnie Tyler a později třeba Kylie Minogue. (Hadža)

Recenze (41)

Lima odpad!

všechny recenze uživatele

Východoněmecká socialistická show, která se stala synonymem špatného vkusu. Ale když se podívám na nabídku TV NOVA, je zřejmé, že se toho po letech příliš nezměnilo. Například takové GO-GO ŠOU, nebo podobné blitky - ty jakoby EKB z oka vypadly. Ale kdo se na to proboha dívá? Já nikoho takovýho ve svém okolí neznám. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Estrády z dob socialismu vesměs nestály za mnoho, takže Ein Kessel Buntes lze směle považovat za jednookého krále mezi slepou konkurencí. Mihlo se v něm totiž několik světových hvězd, východoněmecký balast se většinou dal přežít a k mému šoku jsem se dokonce i na ten Fernsehballett dokázal dívat. ()

Brouk 

všechny recenze uživatele

EKB byla příšerná socialistická show, z druhé strany sem-tam dotáhli nějakého umělce z kapitalistického Westu a balet byl také docela v pohodě. A v nabídce televizí RVHP na přelomu 70. a 80.let to bylo "něco" ()

ScreamJay odpad!

všechny recenze uživatele

Já se vůbec nedivim, že soudruzi z NDR dělali věčně někde chybu, když veškerá jejich kreativita poklesla do oblasti řitního věnce. A kdo se z toho nepo*ral, ten se diví dodnes. Ruku na srdce, doba byla jaká byla a s tím vkusem to v oficiálních směrnicích nikdo moc nepřeháněl, ale vážně tohle mohlo někoho bavit? Samej bratwurst, kamaše, tepláky, foukaný trvalý a tuny budovatelských flitrů. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Vždycky, když už mám pocit, že jsem viděla všechno, tak objevím cosi atraktivně perverzního v téhle show. Je to bezedná studnice šokujícího a nečekaného. A v tom je cosi unikátního a nezaměnitelného. Někdy je to jako sledovat autonehodu, jindy zase jako fandit Jitce Zelenkové v náručí Africa Simoneho. Německé verze Kamélií nebo Gotťáka s Vondráčkovou probudí z letargie za všech okolností. ()

Ej Hlemýžď 

všechny recenze uživatele

Až odstranili z programu ty tři dialektiky se svým žvaněním, tak se na to dalo trochu dívat. Dá se i s úspěchem tvrdit, že to byl v tehdejší době prestižní pořad, tedy hlavně pro umělce z tábora míru, kteří tam směli vystupovat. Ale hlavně jsme na to hleděli v naději, že se tam objeví nějaký západní umělec, což se občas stalo. ()

Ampi 

všechny recenze uživatele

Tak hrozné si myslím to nebylo. Sice Možná přijde i kouzelník byl lepší. Za to zde bylo více umělců Made in West. ()

forsberg 

všechny recenze uživatele

Viděno mýma (dnes) dospělýma očima, je Ein Kessel Buntes příšernou a nevyčerpatelnou inspirací pro silvestrovská show našich komerčních televizí, ale tenkrát, když jsem byla malý děcko, mě všechna ta barevnost fascinovala. Jo...a taky prsa Suzan Baker. ()

Snorlax odpad!

všechny recenze uživatele

Tradiční předchůdce všech estrád, kterými nás častuje TV Nova. Jiná doba, jiní vystupující, stejná úroveň. ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Tí, čo prežili tú televíznu show, nech smutno zaplačú a tí, čo prežívajú novodobé televízne show, nech plačú... ()

jahol 

všechny recenze uživatele

Původně jsem dal odpad, ale pak jsem si uvědomil, že 1)ta úplně první série pořadů nebyla tak zlá, byla svým způsobem dobře myšlená a ukázala nám pár interpretů, na které český socialistický divák neměl nárok (pak se to ovšem totálně zvrhlo, došly peníze a průměrné zpěváky nahradili zpěváci podprůměrní a sovětští) 2)řada artistických čísel byla vynikajících 3)občas probleskl komunální satirou odlesk skutečného humoru. Rozhodně ten pořad nebyl horší než jiné věci, které v telce tehdy šly a nemyslím si, poněkud kacířsky, že byl horší než řada estrád současných.... ()

italka63 

všechny recenze uživatele

Já bych to tak přísně nebrala, poslední hvězda večera nebyla nikdy špatná. Chodila jsem na základku a v Kesselu bum- Smokie, Baccara, Mireile Mathieu, mrňavá Suzi Quatro, a dál a dál. Vynikající byl vždycky balet. Prostě estráda se vším všudy. ()

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

Tehdy to bylo v televizi "něco" a jediná možnost, kromě sestřihů, vidět "levné" umělce ze Západu včetně u nás tak oblíbených italských! ()

dyfur 

všechny recenze uživatele

Na tú dobu vynikajúci program,ktorý by iste obstál i pri súčasnom uvedení.(Pri dnešnom marazme iste ) Bolo to také o tri triedy vyššie Televariete. Človek musel pretrpieť pokec i nudne čisla napr.cirkusove,aby tam bola nejaká zahraničná hviezda dobre pamätám skupinu Goombay Dance Band -a jej vtedajšie hity.Nebolo to až tak zlé aký zlý priemer to tu má.Boli by ste viacerí prekvapení. ()

Lord.Jim 

všechny recenze uživatele

Sice jsem na to koukala už jako dítě, ale bylo to strašné i pro mé desetileté oko. "Nejlepší" byl Lutz Jahoda a samozřejmě nepřehlédnutelné momenty s Helušou Vondráčkovou a Jirkou Kornem. Kvůli simultánnímu tlumočníkovi dávám 1* ()

bjjoba 

všechny recenze uživatele

na roky 70. - 80. to bol jeden excelentny televizny hudobny program televizie NDR s vybornymi spevakmi, skupinami, pesnickami, ktory sa vynimal na obrazovkach vtedajsej televizia aj v ceskoslovensku. Vyborne sa tam ukazali aj Karel Gott, Helena Vondrackova, kori boli v nemeckych krajinach velke hviezdy, najme Gott. ()

anglanek 

všechny recenze uživatele

Tady jsem postrádal Berouska a jeho medvědové ) Anča do vozu Pepíček ty se nehoupej na tý oji vyleješ nám kafe dilinka ()

Reklama

Reklama