Reklama

Reklama

Tajuplná Británie

(seriál)
  • Velká Británie Mystic Britain
Velká Británie, 2019, 20x44 min

Režie:

Paul Nelson

Lidé žijí v Británii už desetitisíce let a díky nim se tady také odehrálo mnoho různých zvláštních a tajuplných rituálů nebo událostí. Britský moderátor Clive Anderson a antropoložka Mary-Ann Ochota vyrazili na výpravu po celé Velké Británii, aby prozkoumali její posvátná místa a zjistili, jakým pověrám Britové věří. Doufají, že se jim přitom podaří odhalit dávná tajemství předků a lépe porozumět tomu, jaký byl svět, ve kterém žili. Podívejme se na tajuplnou historii Británie pěkně zblízka. (TV Prima)

(více)

Recenze (3)

Zdarda 

všechny recenze uživatele

Tak existoval ten Artuš nebo ne? Britové by si moc přáli, aby nebyl pouhým bájným králem, ale mají smůlu. Tak si alespoň rozetnou meloun. “Zhyň meloune!” Haha, je fajn, že pořad provází i nadhled. Pokud vás zajímají dějiny Británie, ať už smyšlené či ne, bude vás tento dokument bavit. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

V prvním dílu uvidíte britské reálie z doby železné. Při třetím covidovém lockdownu příjemné sobotní rozptýlení na televizi Prima Zoom když mi zrušili koncert. Druhá epizoda Rollrightská čarodějnice má nádech tajemna. ()

Reklama

sator

všechny recenze uživatele

Televizní a rozhlasová moderátorka Clive Andersonová a antropoložka, Mary-Ann Ochota, prozkoumají starodávná, tajemná, mystická a záhadná místa a rituály Velké Británie. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama