Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Yun Jeong-hye (Jeong-ah Yeom) je bývalá volejbalistka, která nyní své smečařské schopnosti používá jen na svého nepovedeného syna Taek-ila (Jeong-min Park). Ten odešel ze školy, celé dny se poflakuje se svým kámošem Sang-pilem (Hae-in Jeong) a dělá potíže, což mezi ním a mámou vyvolává neshody. Po jedné hádce Taek-il uteče z domova a odjede do Kunsanu, kde začne pracovat jako poslíček v čínské restauraci. Tam pozná šéfkuchaře Geo-seoka (Dong-seok Ma), který, jak brzo zjistí, je jeho mámě v něčem hodně podobný. (LangiJ)

(více)

Recenze (9)

LangiJ 

všechny recenze uživatele

Další korejská komedie, která mi fakt sedla. A překvapivě i hrdinové filmu hledají, co jim v životě sedne. Pobavila jsem se. Nejlepší byl Ma Dong-sok. Jeho dlouhý háro a jak tancuje na Twice, to se prostě musí vidět. Tu scénu jsem si pouštěla několikrát. Fajn, že si herec jako on, dokáže ze sebe udělat takovou legraci. Byly tam i vážnější momenty, když si mladí hrdinové hledají svou cestu v životě, ale humor byl dávkován dostatečně po celý film. Za mě dobrý a ráda se na to podívám znova. Přeloženo. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

Korejské filmy a seriály mám rád, takže jsem se těšil na nálož emocí a milého humoru. Kupodivu se ale těmito ingrediencemi vcelku šetřilo, takže mi to přišlo dlouhé a místy nezáživné. Snad protože jde o velmi univerzální příběh, kde si syn nerozumí s matkou, kde děti poznávají jak nesnadné je se osamostatnit a jak důležité je vytrvat. A samozřejmě vším prostupuje pointa...rodina a přátelé jsou kompasem, která vám pomůže nezabloudit do temných míst, odkud není návratu. Lehounce nadprůměrné  ***. ()

Reklama

xxmurphyxx 

všechny recenze uživatele

Tak toto sa fakt vydarilo. Vynikajúca komédia oscilujúca na hrane drámy, vyvarujúca sa typických filmových klišé a tým pádom s nepredvídateľným dejom, alebo aspoň jeho väčšinou. Skoro vždy, keď som čakal, že sa situácia vyvinie určitým smerom, nabrala úplne iný a napríklad romantická linka o ktorej som myslel, že príde nikdy neprišla. Čo je trošku škoda, lebo obom postavám som to prial, chémia medzi nimi fungovala na jednotku. Ale to vlastne u všetkých a bolo vidieť, že si herci navzájom naozaj sadli. Tento štýl komédie mi fakt veľmi sadol, nasmial som nespočetne veľa krát ale vydaril sa aj plynulý prechod medzi komediálnou zložkou a tou vážnou. Takéto žánrové kombinácie vedia Kórejci na jednotku. Kapitola sám o sebe je Dong-seok Ma. Z neho som proste odpadával, čo tu dával. Neskutočný týpek, ktorý dokáže zahrať asi všetko. Aj keď má film smutnejšie okamihy a koniec som chcel trošku iný, aj keď tento bol originálnejší oproti tomu môjmu sa nesie celý v takom tom feel good štýle a vie pohladiť na duši a zanechať úsmev. Aj preto nechápem aký duševný mrzák musí človek byť aby tomu strelil odpad. ()

vinducha 

všechny recenze uživatele

Docela to hraje i na tu citovou notu , nicméně když si sebe představim ve věku Taek-ila , zřejmě jsem popravdě asi byl taky takhle na pěst. A jelikož tam docela důležitou roli kuchaře hraje Dong-seok Ma , je jisté , že tam pár facek padne a pár bitek proběhne. Tudíž z toho vyplývá , že pár výchovných na 1 straně evidentně nikomu nikdy neuškodilo , ba naopak. ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Celkem vtipná komedie, která se postupně láme do sociálního drama, ale nijak krkolomně. Ma Dong Seok zaujme asi nejvíc, jinak hlavní hrdina je poměrně nesympatický levý pako. Typická korejská telenovelová omáčka mi nevadila, ale ta zápletka s půjčkama a dluhama mi přišla už trochu moc přitažená za vlasy. ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama