Reklama

Reklama

The Mummy Rebirth

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Dva lovci pokladů objeví prastarou hrobku a nedopatřením vypustí na svět zlo, které čekalo stovky let, aby mohlo vymazat lidstvo z povrchu zemského. Je teď na nich, aby všechno napravili. Začíná tak závod s časem. Musí zastavit mumie dřív, než zpustoší vše kolem sebe. (topr harley)

Videa (1)

Trailer

Recenze (14)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americký snímek „The Mummy Rebirth“ je jen další ukázkou toho, že i fantastický horor mohou točit amatéři, kteří nemají dost prostředků na to, aby natočili něco, co bude vizuálně jakkoli zajímavé. A tady opravdu není nic, a to jak po stránce počítačových triků, tak i po stránce triků klasických. Takové spíše LARP dobrodružství, co si někdo natočil pro zábavu, než skutečný film. ()

peppe odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosto luxusní věc pro milovníky tohoto žánru. Někde jsem četl, že je to srovnatelné s Uwe Bollem. Zcela určitě jsem proti!!! Toto je sračka první kategorie a Uwe je o několik hvězd výš. Viděl jsem už hodně takových skvostů, ale tento u mne v současné době vede!!!!!! Doporučuji milovníkům sraček shlédnout. Absolutní jednička. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Novodobé filmy o oživlých mumiích mě nějak zvlášť neberou (staré kousky byli mnohem lepší), protože většina z nich nám nabídne dost stupidní příběhy a nejinak tomu bylo i zde. Dvojice tvůrců Price a Khu mají na svém kontě několik odpadních záležitostí a ani zde si svoje skoré nějak nevylepšili. Zápletka má tolik nelogických kopanců, že se nedají ani spočítat, spousta scén je ledabyle vymyšlených, pořádně nemají ani nějakou smysluplnou posloupnost, dialogy jsou hrozné a akční pasáže ještě horší.    Když k tomu připočítám i otřesnou kameru, která je mnohdy nechutně rozmazaná nebo roztřepaná, bylo o průser zaděláno hned od samotného počátku. K tomu si domyslete ještě otřesné ochotnické herecké výkony a bylo vymalováno. Jediné co stálo za pozornost, byl výstřih hlavní hrdinky, který ocení ovšem jen mužská část diváků. Zhrzená dvojice egyptských milenců se taky moc nepředvedla, spíš tu řádily oživlé mumie, jakési digitální potvory a jeden mrtvý dinosaurus.    Ona celkově ta dobrodružná podstata filmu byla hrozná. Postavy pobíhaly po jeskyni, pak hrobce, pak muzeu a pak po poušti. Banda domorodců a cigánů s palnými zbraněmi tomu hodila punc odpadu už úplně. O nějaké ponuré atmosféře si můžeme nechat jen zdát, speciální efekty srovnatelné tak s Asylum, nebo Nu Image a k tomu hromada nudy. Céčko jak vyšité a ani se nedivím tomu nízkému ohodnocení napříč internetem. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Zetkově vyvedená mumifikace. Porno produkce, co sází na parodie filmových trháků, má zdatnou konkurenci. Jen ta hardcore akce chybí. Dokonce i lovkyně pokladů v hlavní roli připomíná lačnou lovkyni pánských údů všech velikostí a barevných provedení, tudíž ta jedna symbolická hvězdička je za Brittany Goodwin. A nyní mám dilema, za co udělit v konečném součtu druhý bodík. Akce je prostá a řídká jak stolice, dějově se sice řeší blížící se apokalypsa světových parametrů, ovšem nedojde se dál, než k přepočítávání centů z rozpočtu, které sotva pokryjí provoz tří helikoptér, co mají v závěru nahradit velkolepou zkázu lidstva, kostýmově je přítomna všehochuť, kostýmově to k sobě vůbec neladí, hrdinka nápadně připomíná Laru Croft, její kolega Carter (to je jeho civilní jméno) je takový nedomrdek dobrodruha, který patrně dámám má způsobit orgastické mdloby, zvláště ve fázích, kdy dělá kotoul, kterého není třeba, vizuál maximálně trumfne to nejlevnější z porna, zvláštní ocenění by si zasloužila kamera, jejíž stín se odráží všude možně a diváckou frustraci podtrhují zpomalovačky, které jsou prostě k neuvěření. Ovšem zvláštní rozbor si zaslouží speciální efekty, které oscilují někde mezi testovací fází projektu nadšených amatérských studentů a Soubojem titánů, co dostal šanci na 3D verzi, na níž nebyl dostatečný rozpočet. Ano, štáb si troufl na CGI, nerozpakoval se ani zaměstnat maskéry, kteří nakoupili gumu a pryž, kterou dovedně nesouměrně nakydali na tělesné partie herců, takže po scéně nám běhá herec z masa a kostí, co dokazuje, že praktické masky jsou také vzkříšeny. Režijní dvojice Price a Khu nemá ani ponětí, jak se má natočit dobrodružný film, a nedokáže svůj škvár spasit ani přívalem akce, takže zde máme pouze nesymetrické přechody z jeskyně na poušť, do toho se plouží diletantsky vyvedené mumie a digitální stvůry, na prstech jedné ruky je spočítáte, a jejich vůdce, co povýší na jednu příšero(serio)zní monster příšeru ve finále, až by jeden z těch nemehel na place skonal. A taky že jo. V závěru přece jen dojde na nenadálé úmrtí jedné z hlavních postav, za což si tahle trapná záležitost vysloužila přece jen druhý symbolický puntík k dobru. Na rok 2019 je to ale naprosto zaostalé po všech stránkách, a je to čirá hanebnost to vypustit do (filmově vyspělého) svět(l)a. 2/10 ()

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Překvapivě to není Asylum, ale jakýsi Uncork´d a tag na Imdb to vystihuje přesně psychotronický film . Tak, že ženská co chodí celý film v jednom sado maso oblečku s chlápkem co vypadá jak retard a jmenuje se Noe (a je tam úplně zbytečný) oživí mumii jakéhosi chlápka co dříve miloval jednu ženskou, ale tu ženskou mu zabili a ho upálili v sarkofágu. Tak se tam ta mumie prochází a zabíjí jakési no name vojáky na pomoc má další mumie (kde se vzaly nevím) a jakési cgi zvířata. Do toho se tam řeší Hádes ačkoliv je to řecký bůh co dělá řecký bůh v Egyptě je mě záhadou nějaká Hádesova kniha (proč by si řecký bůh podsvětí psal knihu to se jako nudil?). Střílí se tam ze zbraní a vypadá to příšerně něco jako v Breach s Willisem , ale ty mumie neumírají vystřelí ta archeoložka a umřou hned jednou ty archeology chtějí živé což dává smysl jelikož oživila tu mumii jednou je chtějí zabít ačkoliv ta ženská je tam nejchytřejší postava z celého filmu . Borec rozbije pohárek začne mu to jeden voják sbírat borec vytáhne bouchačku a zastřelí ho borec se dozví, že ta mumie chce oživit svou družku ačkoliv to ví každý jelikož to řeknou za film minimálně 3krát vytáhne bouchačku a odstřelí tu co mu to řekla. P.s. jak mohla ta mumie oživovat mrtvoly, když ten kámen měla ta ženská to jako si ho mezi záběry půjčovaly nebo brala jeho sílu nějak na dálku?.P.s. 2 na začátku na scéně v pyramidě asi se z ničeho nic začne třepat obraz řeknete si paráda teď se něco stane a nestane se nic asi měl kameraman Parkinsona nebo fakt nevím. P.s. 3 kde se tam kurva vzal ten dinosaur celý film až na jednu scénu v muzeu zde nejsou žádné indicie kde by se tam mohl vzít a naráz se tam z ničeho nic objeví i ta scéna s ním je zbytečná borec letí vrtulníkem z ničeho nic scéna borec ztroskotal a honí ho ten dinosaur , který vypadá navíc jak kdyby se plazil P.s. 4 pointa filmu je teda jako co, že si tam po Egyptě bude chodit mumie, která je navíc nasraná jelikož nemůže oživit svoji družku a nikoho to absolutně nebude tížit? Normálka vůbec nebude nasraná, že mu pokazily rituál a nebude se chtít mstít leda, že by režisérské duo chystalo pokračování? ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama