Reklama

Reklama

Penzion osamělých srdcí

  • USA Falling Inn Love
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Manažerka v sanfranciské společnosti vyhraje penzion na Novém Zélandu, rozhodne se opustit městský život a starou nemovitost předělat s pomocí fešáckého řemeslníka. (Netflix)

Recenze (51)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Kdybych se během karantény nevybláznil s tím, že shlédnu všechny produkce Netflixu, tak bych si tenhle film ani nepustil. Tahle romantika už je přeci jenom i na mě až moc romantika. ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem romantický film a mohl by být romantický, kdyby na Nový zéland přiletěla krásná blondýnka a né ta černá huba, která se ke kutilovi vůbec nehodila. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Už jenom ten úvod je děsivý. Afektovaná Christina Milian je natěšená odprezentovat svůj projekt před kolegy. Shodou podivných okolností jí to není umožněno. Pak se setká s přítelem, který rád chodí na kosmetiku, na romantické večeři, aby si záhy uvědomila, že se jejich vztah nikam neposouvá. A pak, světe, div se, vyhraje penzion na Novém Zélandu. Jenže na místě zjistí, že je to ruina. Hodil by se šikovný řemeslník... Zřejmě jsem se nechal zlákat Rogerem Kumblem (Velmi nebezpečné známosti), jinak si to neumím vysvětlit. Milian je mizerná herečka a výsledek působí tak, že i milovnice červené knihovny očekávají alespoň nějaký nápad. Ale ten nepřichází. Všichni jsou tu hodní a nápomocní, zaplatit nepotřebují. Řemeslník je samozřejmě fešák, který má rád cokoliv starého, čemu může vrátit lesk. Prostě příběh jak z pera německých autorek a Kumble by to měl raději zabalit. ()

Sinecod 

všechny recenze uživatele

Teda já jsem docela překvapená. Kdyby to bylo jen o malinko méně stupidní a ubralo to na patetičnosti, dala bych o hvězdičku víc. Hlavní postavy se mi líbily, ona nebyla žádná fiflena a jemu ta jeho role sexy, slušného, mlčenlivého a trpělivého novozélanďanského řemeslníka taky šla, chemii bych si mezi nimi asi představovala lepší, ale máv rukou. Divný, zrovna u tohohle filmu nemám potřebu si moc stěžovat (a přitom jsem se připravovala na Velké Stěžování 2022), protože si naštěstí na nic nehraje. Hodní vesničani, záporná postava neexistuje, všichni jsou nápomocní, nikdo nechce za práci peníze, všichni se mají rádi, prostě idylka se vším všudy, nechybí ani koza (ale na housle nehraje). Klišé neklišé, nijak mě ten film nepobouřil a rozhodně oceňuji nepřítomnost trapných scének. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Tak toto bol teda riadny trapas. "Falling Inn Love" by som reálne ani nemal nazvať Netflix film. Toto je skôr film pre Hallmark. Alebo Prima Love. So všetkými TV kvalitami v podobe mizerných hereckých výkonov, starých a vysoko otrepaných klišé a veľmi nevtipnej komédii. Ani neviem čo som si myslel, že z toho bude, no reálne neviem čo inak o tomto ani povedať. Je v tom úplne všetko. Nebudem to ani rozoberať. V momente ako film začnete pozerať, tak to pochopíte raz dva. Nič originálne tu nie je. Christina Milian podľa mňa nie je dobrou herečkou. A počas úvodu to absolútne vo filme zabíja. Postupne už jej výkony nie sú tak vysoko teatrálne, no aj tak o jej hereckých kvalitách toho moc nepoviem. Anna Jullienne je však absolútnou ukážkou mizerných hereckých výkonov s tak falzetovým hláskom, kde som skutočne nemohol ju po chvíli počúvať. Bola neznesiteľná. A okrem toho jej rola je tak vysoko jednoznačná, až to bolí. Celé zle. Adam Demos to hrá okey, je tu pár okey fórov a okrem toho je tu ešte pár celkom pekných záberov prírody Nového Zélandu, no inak nepoviem o filme reálne vôbec nič, čo by ma nejako nadchlo. Pravda je taká, že všetky postavy, všetky scénky, všetky momentky sú napísané ako pre lacný TV film a pre mňa je to proste len bezduché, lacné a trápne. Škoda peňazí, ktoré na tento film išli. Hodnotenie: D- ()

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Xkrát viděné a bohužel ani ne příliš povedené a z pohledu vztahů/chování postav uvěřitelné. Americký pohled na Nový Zéland, který se hodí spíš do televize. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Typ filmové snadné dívání. Pobavili mě některé hlášky. Film ale není vysoké umění, ale je dobrý dost na přepnutí vašeho mozku a dívat se na pěkné lidi a trochu se rozptýlit. Nejchytřejší na filmu je jeho název "Penzion osamělých srdcí" nebo spíš trefnější "Falling Inn Love" , který svůj příslib splní hřejivě a vřele, ale s přetvářkou sofistikovanosti.Po většinu stopáže je to mechanické recyklace klišé. Je zde ale několik překvapení. Tato romance Netflixu vám nabízí druhou schůzku, ale to já už budu dělat doma lepší věci jako umýt si hlavu. ()

marhoul 

všechny recenze uživatele

Jedna, že jsem to vydržela až do vítězného políbení. Kdejaký hanbatý filmík z produkce bývalé NDR měl napínavější scénář než toto. Co vám budu vykládat, mladičká americká neohrožená statečnica, pochopitelně životem zklamaná, přijíždí na novozélandský venkov, kde je odhodlaná podnikat coby ekohoteliérka. Ihned po vystoupení z autobusu padne do oka jedinému volnému hrdinovi, charakternímu hezounovi se vším všudy, jemuž na udržitelnosti také nesmírně záleží. Je to pozorný, šarmantní kutil domácí, který na pilu ale nezatlačí ani omylem. Symetrický bodybuilder žijící za malebným větrem v domečku po babičce, kde si vesele včelaří a taky hlídá pípák, neboť je zároveň dobrovolným hasičem. S alkoholem to nepřehání, rád se dobře nají, má spoustu romantických nápadů, jako je třeba výlet k moři s piknikovým košíkem. Rád se ráchá v moři při západu slunce, ale dívka je rozumná, důkladně si promyslí, jak se svým životem naložit dál. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Christina Milian je slabá herečka a vlastne celý ten film je vhodný tak na TV Barrandov. Ale označiť ju za čiernu hubu môže len ožratý baník z Ostravy po dvoch závaloch. Livingdead pičo! ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Vyhrála jste ne senzaci ale ponaučení a změnu v životě takhle bych to pjal, jednoduché neurazí ale ani neohromí a ani nepotěší. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

NETFLIX - Upozornění: Tento film je kýč jako prase! Připomnělo mi to časy, kdy přesně tyhle filmy běžely na Hallmarku a máma to sledovala každý víkend. A já občas, jako malý naivní chlapec, k tomu přisedl také. Zpět k Falling Inn Love...hlavní hrdinka je taky tak trochu naivka, hlavní hrdina toporný a dialogy psala nejspíš nějaká senilní babička. Zkrátka to někdy rvalo uši a s manželkou jsme se x-krát přistihli, jak se smějeme hlouposti dialogů, až nám bylo za ně trapně :-) No ale jedno pozitivum bych na tom přece jen našel - rekonstrukce objektu, to plánování okolo a samotná rekonstrukce se mi líbila. Cítím, že se hodnocením pohybujeme kolem průměru, ale 3 hvězdičky by byly nespravedlivé vůči ostatním filmům, které jsem ohodnotil 69%. Proto dávám jenom 2* a režisérovi této záležitosti, který má BTW na starosti i kultovní Velmi nebezpečné známosti vzkazuji, ať se pochlapí a nepouští se do projektů typu Penzion osamělých srdcí, Prostě sexy či Chlupatá odplata. 49% (with J.) ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Hlavní hrdinka až příliš naivní a hloupá. Vážně by si někdo myslel, že vyhraje krásný nově zrekonstruovaný penzion jen za napsání eseje? Doslova jsem si ťukala na čelo. Potřebovala jsem se podívat na nějaký oddechový ne moc náročný film a tohle to splňuje. Je to typ filmu, který by se líbil mojí mámě (zbožňuje Rosamunde Pilcher), já bohužel takové harlekýnovské filmy nemám ráda. Až moc jednoduchý a předvídatelný děj bez pořádného záporáka nebo alespoň pořádné zápletky. ()

applause 

všechny recenze uživatele

Aha, překvapilo mě jak málo má tento film procent. Našla jsem jej na netflixu a schválně se nekoukala na hodnocení, ať jím nejsem ovlivněná. V poslední době jsem na romanticke filmy neměla opravdu štěstí, ale tenthle mi přišel docela povedený. Samozřejmě, že byl předvídatelný a jsou lepší, byl to spíše průměr, ale zároveň to byla příjemná oddechovka a místy i sranda. Klidně i doporučuji. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Vypadá to hodně televizně.Navíc si můžete bejt jisti, že originální to není.Takovej Přístav naděje bez toho thrilleru.A ani hlavní hrdinka neni tak sympatická,jak by to potřebovalo.Koukatelný, ale s odřenejma ušima.50%. ()

alisa.upir 

všechny recenze uživatele

Netflixový filmy byly a jsou špatně napsaný, špatně zrezirovany a špatně zahraný. Tohle je jeden z nejzářnějších příkladů. ()

Johnny.ARN odpad!

všechny recenze uživatele

Rosakunda Pilčarová na Novom Zélande, kde mexická američanka vlastnoručne opravuje polorozpadnutý dom a nájde lásku u jediného vyšportovaného čáva na severnom ostrove. Prečo si to robim? ODPAD! ()

mkubalikova 

všechny recenze uživatele

Hvězda navíc za toho fešáka v hlavní roli, jinak tohle už nedrží ani Netflix standard, tady se pohybujeme ve vodách Rosamunde Pilcher. 30% ()

Reklama

Reklama