Reklama

Reklama

Nadiya kouzlí v kuchyni

(pořad)
  • Velká Británie Time to Eat with Nadiya
Trailer
Reality-TV
Velká Británie, 2019, 29 min

Kamera:

Cliff Evans

VOD (1)

Obsahy(1)

Nadiya Hussain vaří chutně a přímočaře. V tomhle pořadu o vaření představí nezbytné suroviny a oblíbené rychlovky — dokonalé tipy pro dnešní rodiny, které mají málo času. (Netflix)

Recenze (5)

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Nadiya mě sice svým nadšením pro vaření a používání zkratek baví, ale upřímně tomu, co provádí v kuchyni moc nefandím. Ne, že bych nějak zvlášť odsuzovala polotovary, ale kamuflovat je do jídla, které se má tvářit jako čerstvé a zdravé už mi trochu proti srsti je. Já mám prostě ráda pořádné, opravdové vaření z čerstvých surovin. A samozřejmě většinou také chci, aby to bylo raz dva, ale těstoviny z plechovky jsou na mě prostě už příliš. Navíc mě nebavily části, kdy se vydávala do továren sledovat, jak se co vyrábí. Ve finále to bylo všude stejné. Stejně tak příběhy lidí, kterým měla jedním receptem "změnit život" mi přišly přitažené za vlasy. Jako pozadí dobrý, moc vážně bych to ale nebrala. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Trochu slabší série oproti Nadiya bakes, ale pořád skvělé. Bavilo mě, že to nebylo jen o tom, jak sledujeme Nadiyu v kuchyni, ale byly tam i prostřihy na to, jak se některé potraviny vyrábí a také prostřihy na to, kdy učila rychlé a "snadné" recepty lidi, kteří neumí vařit a nemají na to čas. Některé recepty jsem si poznačila a už jsem i zkoušela Meatloaf Wellington a zmrzlinu s kardamonem a mňamka. Jediný problém, že mě v této série neuchvátilo tolik receptů, jako v Nadiya bakes, je v tom, že nesnáším sladkoslané kombinace... no a vzhledem k tomu, z jaké kuchyně vychází, to tu bylo na denním pořádku, že kombinovala sladké a slané věci do jednoho pokrmu. Taky tu používá oproti zmiňované sérii více surovin, které nejsou v ČR k dostání (golden sirup a jiné). No a upřímně i kdyby byly, nedovedu si představit používat konzervované brambory, předvařenou rýži apod. Celkově 3,5* :) ()

Deleatur 

všechny recenze uživatele

Mám nehodnocený pořad v topce, tak aspoň předběžně: Když jsem viděl trailer na Netflixu, slyšel, že to bude chutný a rychlý, k tomu ještě od takové sympatické paní, skočil jsem po tom. A poctivě podle ní vařím. Nejsem ještě ani v polovině a musím říct, že je to spíš zklamání (ale ne ztracený čas nebo vyhozené peníze) - na šizení nemusí být nic špatného, dokonce ani na polotovarech, jenže s kvalitou, která je k dispozici, můžu leda šidit šizenými polotovary. A to už je problém. Takže už teď myslím, že to za mě za víc než 60% nebude. ()

tereez 

všechny recenze uživatele

Příjemný pořad o vaření, Nadiya je sympatická, občas zavtipkuje (někdy trochu na křeč), Nigella to holt není. Moc nechápu zařazení zbytečných "vzdělávacích bloků" kde se bere maso, vejce atd., když je to pořad o rychlém vaření a člověk na tuhle vatu nemá čas koukat, takže to prostě přetáčím. Jsou tam i roztomilé kuriozitky jako to, že se v UK zřejmě běžně prodává předkrájená cibule, předvařená rýže nebo předvařené brambory (jasně, ty jsou třeba v DE taky, ale na další grilování a ne že to vrznu rovnou do salátu). Takže jestli vaříte z prvotních surovin, můžete bejt trochu zklamaní, že tady Nadiya to dost často trochu ošulí v rámci úspory času. ()

JenYu 

všechny recenze uživatele

Strašně mě bavil Nadiyin entuziasmus a nadšení. To bylo naprosto nakažlivé. Recepty zajímavé a skutečně ne moc náročné (samozřejmě odmyslíte-li přípravu surovin a úklid kuchyně). Dokonce jsem jeden recept zkusila a dopadlo to chutně. Výlety za lidmi, co potřebovali poradit, byly inspirativní a člověk si z nich mohl odnést dobré tipy a rady. Návštěvy továren také zajímavé, avšak v několikáté epizodě už značně repetitivní. Krásné nádobí. Jediné, co mi trochu vadilo, bylo málo důrazu na zdravější vaření. Jinak ale plno nápadů a triků pro každodenní kuchtění. ()

Reklama

Reklama