Reklama

Reklama

Hrdinští lúzři

  • Argentina La odisea de los giles (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Argentina, prosinec 2001. Skupina přátel a sousedů v čele s bývalým fotbalistou Fermínem se rozhodne dát dohromady všechny své úspory na zemědělský projekt v jejich městečku. Den poté, co peníze uloží do bankovní úschovy, se bankovní systém v Argentině zhroutí a oni tak o všechno přijdou. Jak brzy zjistí, nejsou jen oběťmi ekonomického kolapsu země, ale byli napáleni bezskrupulózním právníkem a manažerem banky, kteří se rozhodli využít situace ve svůj prospěch. Co kdyby se mohli k úsporám znovu dostat? Skupina mužů a žen z malého města spojí své síly v tomto napínavém komediálním snímku, který spadá do populárního „heist“ žánru, aby získali zpět to, co jim právem náleží. (HBO Europe)

(více)

Videa (8)

Trailer 4

Recenze (12)

vyfuk 

všechny recenze uživatele

Ano, vsadit na něco, co jakoby vykrádá další populární film je docela risk. Ale je to tak? Úplně ne, protože film si docela dost jede svou, která se může zdát v nějakých bodech docela chaotické. I přesto pokud si člověk dá onen čas a trpělivost, zjistí, že film se sleduje sám. Postavy jsou totiž silně sympatické, příběh jasně daný, i když trochu komplikovaný, ale velmi jednoduše pochopitelný a pojatý. Zajímavé je, že film opět není klasická komedie, ale má tak příjemně odlehčený tón, že to vydá za bůh ví kolik wannabe vtipných komedií dnešní doby. Sympatičtí herci, propracovaný děj a velmi milý vývoj znásobí úspěch nenápadného filmu, který prostě funguje skvěle. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

3* S argentinskými filmy mám už docela velkou zkušenost, jen je to první, kde se řeší její ekonomický kolaps v tomto století. Rozhodně nezáviděníhodná situace, která se může brzy stát i u nás... Žánr "heist" je evidentně populární a točí se ho víc a víc. Zábavy si u tohoto užijete přiměřeně a herecké obsazení neurazí, možná by stálo za to ho zkrátit o půlhodinky (i když ani to by nepomohlo se změnou mého hodnocení). Tento film ve své podstatě není špatný, ale ani nemá velké ambice stát se populárním a proto jsem se docela divil, že se u něho dělal dabing. Takže totální průměr, u kterého nebude litovat, že jste ho neviděli, ale asi ani zklamání, když jo ;-))) [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 1 /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 2 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

Reklama

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Veľké prekvapenie. Videl som už pár dobrých argentínskych počinov, preto stále očakávam, kedy príde blbosť. Našťastie, ešte sa to nestalo. Príbeh je síce fajn, hlavný záporak je ale veľmi povrchný, neprepracovaný a čakal som nejakú zápalku v závere. Prišla, ale nie od neho. Inak je to príjemné, pozeratelné, miestami úsmevné a dokonca aj náučné. Za mňa veľmi fajn. 3 z 5 ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Zábavné a autentické. Film, ktorý síce neponúka chytanie sa za brucho, ale predsa je táto záležitosť v každom okamihu tak zaujímavo humorná a ponúka odľahčenú atmosféru napriek tomu, že rieši vlastne neútešnú spoločenskú situáciu. V Argentíne ako jednom z najzadlženejších štátov sveta to nie je veru med lízať. Škoda že film v poslednej polhodinke už trocha stagnoval, inak príjemná záležitosť. ()

Galerie (32)

Související novinky

10. ročník Festivalu argentinského filmu

10. ročník Festivalu argentinského filmu

14.10.2021

Velvyslanectví Argentinské republiky ve spolupráci s pražským kinem Lucerna organizuje letos již 10. ročník Festivalu argentinského filmu Cine Argentino. Uskuteční se ve dnech 14. - 18. října v… (více)

34. Premios Goya – výsledky

34. Premios Goya – výsledky

26.01.2020

Výroční španělské filmové ceny Goya byly předány v sobotu 25. ledna 2020. Slavnostní ceremoniál, jenž se konal v jihošpanělské Malaze, uváděli stejně jako loni komik a moderátor Andreu Buenafuente a… (více)

Reklama

Reklama