Reklama

Reklama

Česko Slovensko má talent 8

(pořad)
  • Slovensko Česko Slovensko má talent 8
Reality-TV / Soutěžní / Zábavný
Česko / Slovensko, 2019

Obsahy(1)

Vstupte do magického světa neuvěřitelných talentů s moderátorskou dvojící Luisou Garajovou Schramekovou a Davidem Gránským. Nechejte se zasáhnout tou největší show plnou kouzel a úžasné zábavy v hlavní roli s naší fantastickou porotou v čele s Jarem Slávikem, Martou Jandovou, Jakubem Prachařem a Dianou Mórovou. (TV Prima)

Recenze (17)

castor 

všechny recenze uživatele

Vážně? Pořád tolik talentů? Soudnost šla dávno stranou. Kdo posoudí, co je talent, co obyčejná píle a co prachobyčejné hazardování s vlastním zdravím? Každé dítě, ač předvede cokoliv, prakticky automaticky postupuje, kdokoliv se „silným“ příběhem á la umřel mi otec/teta/morče zrovna tak. Postup z castingových kol pro soutěžící nemá žádný význam, samotné vyvrcholení každé série je pak ohromný průšvih. Porota dál nepřirozeně huláká, máchá rukama a permanentně stoupá. Zůstává aspoň vtipně trefný Jakub Prachař. ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Tak a je to tu zas! Stačí mi teda zopakovať mierne upravený komentár, ktorý tu zverejňujem rok čo rok: Skončili sa letné prázdniny a tak je najvyšší čas zaradiť do programovej štruktúry nejaký dlhodobý, overený formát. Takže preto chce slovenská shitová televízia JOJ svojim osprostelým divákom už po ôsmy raz nakukať, že "Česko Slovensko má talent 8". Kde skončili víťazi z minulých ročníkov? Ani pes po nich neštekne. Tento krát bude znova objavovať zázračné talenty nechutné quarteto porotcov: slávny gay-porno herec Roman Gregor (vlastným menom Jaroslav Slávik), nevycválaný odjebek Jakub Prachař, mužatka Marta Jandová dcérečka starého plešatého chuja Petra Jandu a do štvorice to najsprostejšie teliatko - vrcholne nesympatická hlupaňa Diana Mórová. Odpad! ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tahle série nám uběhla jako voda a dle reklam už se chystá zase další (Proboha proč?). Kvalita opět hodně bídná, ale zas tu řada nejrůznějších poděsů a individuí měla šanci získat Zlatého Pátroviče. Dianka se nám převlékla za Vicky a otřeně zazpívala (údajně to nikdo nevěděl a nepoznal) – no jejímu vystoupení jsem se alespoň zasmál. Zase se tu objevilo ale i pár skutečných Talentů, kteří si ty DVĚ hvězdy zaslouží. Vítězka Margaréta Ondrejková sice pěkně zpívala, ale zpěváci snad mají jiné soutěže… ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Furt to samé dokola, ale v rámci takového pořadu se na něco takového stěžovat nedá. Co tam vlastně chcete vymyslet? Sice se tu objeví pár magorů, ale i tak jsem to sledoval jen občas a finále jsem ani neviděl a popravdě - je mi to fuk. Tu druhou hvězdu dávám jenom proto, že to bylo lepší, než minulá řada. 2* ()

tančísvlky 

všechny recenze uživatele

Viac ako nadštandardné pozeranie československej filmovej produkcie a to bol hlavne predovšetkým finálový večer. Tak to teda klobúk dolu ,čo možno vytvoriť aj v priamom prenose. Len ťažko tam možno nájsť slabú chvíľku v produkcií a hlavne v účinkujúcich. Tento program má skutočne európsku kvalitu ... ()

topi80 odpad!

všechny recenze uživatele

Že je kolem nás spousta talentovaných lidí na různé věci, je moc fajn. Rád bych se na ně i podíval, ale abych viděl jedno zajímavé představení a následně musel koukat na 10 minut žvástů a 6 minut reklam, než se dočkám další podívané, to je pro mě příliš ztrátového času. ()

ModryPlamen 

všechny recenze uživatele

Toto je posledná recenzia, ktorá pochádza z doby, keď som sa ešte nevenoval animovaným filmom, no už som nad tým rozmýšľal keď som recenzoval Dinosaura. Pokúšal som sa špecializovať na sci-fi žáner, a spolu so sci-fi filmami som tu vkládal komentáre ku všetkému možnému, vrátane slovenskej domácej televíznej tvorby. A jednou z tých recenzií je aj komentár k ôsmemu ročníku show ČSMT. Priznám sa, že už si nepamätám na jednotlivé vystúpenia ani kto súťaž talentov vyhral. Jedinou výraznou zmenou oproti predošlým ročníkom bolo pridanie “ocenenia” Zlatý pátrovič”, ktorým hodnotia príšerné alebo komické vystúpenia. Tie tu radšej nejdem rozoberať, skôr je lepšie spomenúť pravé talenty, kvôli ktorým dávam slabé, avšak dve hviezdy. Dôvodom je ešte aj to, že je toto stále lepšie ako Superstar a podobné spevácke odpady, aj keď nie o moc. Aj na tomto je vidieť upadajuca kvalita súťaže, ktorá by si zaslúžila prestávku. Stále sa čudujem, odkiaľ sa tu berie toľko talentov. Aj keď pravda, veľká časť z nich pochádza zo zahraničia. ()

KukulienkaHO 

všechny recenze uživatele

A ja som si myslel, že sa poučia z minuloročného "semifinále", ale nie. Rovno ho zrušia celé a dajú výber iba pomocou esemesiek. Palec hore dávam za účasť Jiřiny Bohdalovovej (aspoň nejaké ozvláštnenie) a samozrejme za skvelé číslo Diany "Lady Viky" Mórovej. ()

funesfilm 

všechny recenze uživatele

Už to lezie aj na nervy. Nič nové, akoby nevedeli v TV vymyslieť. Nejaké tie hviezdičky dávam iba s prihliadnutím naozaj na talentovaných súťažiacich. Inak skoro odpad televízneho priemyslu. ()

Catr854 odpad!

všechny recenze uživatele

Rok co rok opakující se a hlavně už obtěžující obsah, který divákům nic nedá. Skutečnost těchto soutěží krásně popsal Marpo ve svém songu Hollywood. Absolutní odpad! ()

PowPow 

všechny recenze uživatele

Oproti minulým sezónám posun k horšímu. Moderátoři to absolutně nezvládají, Diana a Marta jsou nevýrazné, jen Jakub Prachař a Jaro Slávik to dobrýma hláškama zachraňují. Jinak se ale soutěž mění ve střídavou přehlídku zpěváků, akrobatů a tanečníků s občasným příspěvkem kouzelníků. A to už začíná být nezáživné. Navíc se začal klást příliš velký důraz na příběhy soutěžících po vzoru amerického formátu. Chtělo by to na pár let hledání talentů přerušit, vrátit se k původnímu konceptu a změnit osazenstvo. Nicméně odpad to v žádném případě není, oproti soutěžím jako SuperStar je Talent o třídu výš. Jo a absolutně nechápu ty idioty, kteří se na to poosmé(!) za sebou dívají, jen aby tady nasolili odpad a okomentovali to. ()

Reklama

Reklama