Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V době útoku na americkou ambasádu přijíždí do Hongkongu na dovolenou losangeleský detektiv James Carter. Jeho přítel, zdejší policejní inspektor Lee, se domnívá, že explozi má nejspíše na svědomí gang Rickyho Tana. Večer jdou společně do nočního podniku, který patří Tanovi. Zatímco Lee pátrá v zákulisí, Carter se dobře baví. Lee zahlédne v klubu obávanou gangsterku Hu Li. Pokusí se ji pronásledovat, ale žena unikne. Krátce nato se stává cílem útoku hongkongská policejní stanice. Lee se domnívá, že Carter zahynul v troskách. Ten se pustíl do pronásledování Rickyho Tana až k jachtě, kde se právě začíná večerní párty. Dostane se na palubu a seznámí se tam s Isabellou, milenkou amerického milionáře Reigna. Pak narazí na přítele, který na loď tajně pronikl. Jsou zajati a předvedeni před Tana. Chce, aby mu Lee pomohl opustit město, je však náhle zastřelen Hu Li. Rozzlobený policejní náčelník odvolá detektiva z vyšetřování a přikáže mu, aby Cartera dovezl na letiště a posadil do nejbližšího letadla směrem do Spojených států. Muži se dohodnou, že budou pokračovat v pátrání. Než se jim podaří případ uzavřít, čeká je ještě řada životu nebezpečných situací, nečekaných zvratů a překvapení. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (223)

anais 

všechny recenze uživatele

Tucker se k Jackiemu prostě nehodí. Fakt, že ten černoch pořád mluví vtipný není... Tam, kde by Jackiemu stačil výmluvný pohled, Tucker začíná žvanit a člověk čeká až se mu konečně podaří nějaká dobrá hláška. To takový Owen Wilson je svou neagresivní, klidnou komikou Jackiemu mnohem blíž. Za příklad nechť poslouží třeba scéna, kdy si Jackie myslí že Tucker zemřel a poslouchá v autě písničku....Nejdřív pláče, a divák neví co si má myslet (k tomu se dostanu o něco níže), načež si začne prozpěvovat a jeho obličej začne tak nějak sluníčkovsky tát...a je z toho povedený vtip bez jediného slova... Chan sice není nijak geniální herec, ale ve srovnání s Chrisem Tuckerem jsou jeho výrazové prostředky téměř neomezené. Co se scénáře týče, není tu nic, co by vás překvapilo, snad až na absolutně nepochopitelnou scénáristickou odbočku Tuckerovi domnělé smrti... Divák totiž ví, že Tucker u výbuch bomby přežil a žvaní už o pár bloků dál, jenže jackie to neví...a tak si trochu popláče a ... a za pět minut se s Tuckerem zase setká...Jackieho to překvapí, ale pro diváka je tato odbočka úplně zbytečná, jelikož ceou dobu ví, o co de... A ještě na jednu věc si postěžuji - proč na konci není žádná velká bitva...tedy něco, co i u těch nejslabších Jackieho filmů vždy ospravedlní předchozí "děj"... ()

Googlak 

všechny recenze uživatele

Veľmi podarené akčné pokračovanie tejto podarenej dvojice, ... ešte by som povedal, že o trochu zábavnejšie ,ale zase užž to nemá taký dej ako predošlá časť, ... Duo Chan&Tucker šľape ako hodinky + dostali ma hlavne podarené hlášky Tuckera :-) (Tentokrát tě už nebudu šetřit jenom proto, že jsi ženská. Budu si představovat, že jsi chlap. Nádhernej chlap, s dokonalou figurou, se kterým bych šel do kina):-) ()

Reklama

zdenny 

všechny recenze uživatele

Slušná a zábavná policejní komedie typu „dva rozdílní policajti“ a kupa legračních scén vyplývajících z jejich vzájemné rozdílnosti. Komedie s Jackie Chanem jsou vždy zábavné a to díky choreografii akčních a kaskadérských scén. Druhý díl se nese v duchu prvního, což je dobře, protože tím neztratil na kvalitě. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Tento díl mám z této povedené trilogie nejraději, i příběh mě zaujal víc než ostatní díly, bylo zde o trochu více vtipných scén, více akce, občas měl film hluchá místa (moc jich nebylo), takže tu opět chybí něco málo k dokonalosti, ale bavil jsem se dobře, o trochu lépe než u jedničky. Hodnotím na 88% = **** ()

lamps 

všechny recenze uživatele

A já jsem náhodou docela spokojen. Je to možná béčková oddechovka, ale řemeslně výborně zvládnutá, svěží a místy dost zábavná (jsem jedním z mála, komu inspektor Carter vůbec nevadí), takže nemám problém při jakékoli televizní repríze vypnout a pobavit se. Škoda docela nezáživné finální konfrontace, mohl jsem jít s hodnocením ještě výše. 70% ()

Galerie (86)

Zajímavosti (33)

  • Roli hotelu Červený drak sehrál ve filmu lasvegaský Desert Inn. Nápis byl změněn na Červený drak a spodní část budovy byla natřena načerveno. Desert Inn byl zbourán 23. října 2001. (SG-1)
  • Natáčení komplikoval fakt, že Zhang Ziyi (Hu Li) tehdy neuměla anglicky. V celém filmu od ní zazní jen tři anglická slova. (SG-1)
  • Když Carter (Chris Tucker) říká, že Asiati vždycky panikaří, když nadejde nějaká nebezpečná situace, a jako příklad uvádí filmy o Godzille, křičí: „Hayaku! Hayaku!" Což v japonštině ve skutečnosti znamená: „Rychleji, rychleji! (SG-1)

Reklama

Reklama