Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Annie je úspěšnou architektkou a má nového přítele Olivera, který se k ní nedávno nastěhoval. Oliver jednou přijde domů pozdě, sbalí si narychlo věci a odjede, protože musí kvůli práci ihned odletět pryč. Annie si další ráno vezme jeho auto, aby nepřijela pozdě do práce, a večer ji zastaví policista kvůli rozbitému světlu. Policista zjistí, že poznávací značky na autě nesedí, na rozbitém světle je krev a uvnitř vozu zakrvácený nůž. Annie musí jet vypovídat na policii, kde se dozvídá, že v registru řidičů žádného Olivera Grahama nemají. Další den přijdou k Annie do domu policisté s povolením prohlídky. Policisté našli autem sraženého a ubodaného cizího muže a myslí si, že ho zavraždila. Annie zjistí, že jí někdo z telefonu vymazal fotografie Olivera, foto zmizelo i z lednice a jeho telefonní číslo je odpojeno. Detektivové si myslí, že si Annie Olivera vymyslela, navíc ani ve společnosti, kde pracuje, ho neznají. Večer se v domě Oliver objeví a přizná, že se jmenuje jinak, ukradl velmi drahé obrazy, a když si pro ně přišli dva muži, tak jednoho z nich zabil. Jeden obraz mu chybí, zřejmě ho Annie odvezla v tubusu do kanceláře, a tak ji požádá o pomoc s příslibem, že se poté přihlásí na policii. Annie s Oliverem jedou do kanceláře, on zůstane ukrytý v autě a ji uvnitř zatkne policie. Při jejím transportu do policejního automobilu nabourá cizí vozidlo, a muž z něho chce Annie unést, ale té se podaří utéct. Muž zná její jméno a chce, aby mu dala obrazy... (TV Prima)

(více)

Recenze (5)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Na Prima Love zvyčajne lepšie nedávajú. Od prvej minúty na vás striekajú excesívne amatérske výkony a naozaj "milujem", keď vám naservírujú to hlavné hneď na začiatok a potom napíšu "pred 4 dňami", aby ste hodinu čumeli na to, čo vám tu na čsfd v obsahu napísali už dávno. Pretože sa tu žiaľ už stalo pravidlom, že namiesto obsahu tu máme takmer slohové práce, v tomto prípade v rozsahu skoro 1 normostrana. Dejovo to upútalo aspoň na pár minút, ale ten amatérizmus, nielen herecký ale aj scenáristický, sa nedal prekonať. ()

rublik05 odpad!

všechny recenze uživatele

Hodně nízkorozpočtové, strašně špatně natočené, mizerné herecké obsazení a blbý scénář. Co víc k tomuhle snímku dodat, naprostá ztráta času. 0/10. ()

John80 

všechny recenze uživatele

TV THRILLER Žena chodí s niekim , kto sa falošne volá pod ním menom), až raz ju zastavia policajti a nájde v aute, ktoré má požičané od priatelia krvavý nôž,začne sa vyšetrovanie až sa jej priateľ v skutočnosti prizná ako sa volá a čo má znamenať ten krvavý nôž v jeho aute 2* ()

Reklama

Reklama