Reklama

Reklama

Sexy Jexi

  • USA Jexi (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Philovi zcela změní budoucnost nový mobilní telefon s inteligentní aplikací, která mu chce zlepšit život. Ovšem podle sebe a navždy. Umělá inteligence začne žárlit a rozhodne se svému majiteli pořádně komplikovat jeho milostné peripetie... (TV Prima)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (63)

bourec 

všechny recenze uživatele

První polovina je naprosto super.Přiznávám,že Devina nemám rád,ale tady mu part perfektně sedne.Zábavný seznamování s novym mobilem a vlezlym softwarem se opravdu pánům režisérům povedlo.A co se týče druhý půlky,tak jeko běžný rom.komedie to nevypadá, netlačí to na pilu,není to takový ubrečený,prostě fakt solidní film.Zabavilo.80%. ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Příjemná jednohubka, která zasytí, ale budete chtít dezert. Originální to sice je, ale chybí mi víc humoru. Adam Devine je skvělý a filmu dodává šťávu. Přisprostlý moderní humor o jedné typické závislosti. Muž, který nevydrží bez telefonu, tak dostává velmi vypečenou AI. Navíc je to okořeněné typickým románkem, který nevybočí z obvyklých klišé. Já jsem se vcelku bavil a několikrát i zasmál. Přesto jsem od Jexi očekával mnohem víc. Taky proto, že potenciál si myslím to má mnohem větší než sexistické vtipy a špatnou navigaci v autě. Přesto vcelku solidní komedie, která neurazí a zabaví na jedno odpoledne. (50 %) ()

Reklama

Henry007 

všechny recenze uživatele

Dobrá premisa ještě neznamená dobrý scénář. Nápad s telefonem, který šikanuje majitele je super. Ze začátku filmu lze poznat, že tvůrci se snaží i o kritiku dnešní "online" společnosti, degenerované články typu "TOP 10 koček, co vypadají jako Ryan Gosling" a civící do krabiček v ruce místo toho, aby se bavili s dalšími lidskými bytostmi. S přibývajícími minutami se ale tento aspekt vytratil, což je škoda. Ku prospěchu filmu je, že nemá ani hodinu a půl, protože romantická linka není příliš nosná, vtipy se také postupně vytrácí a sází se zbytečně na vulgarity. Škoda, v perech lepších scénáristů se mohlo jednat o něco víc než jen o "OK" nenáročnou komedii na jedno zhlédnutí. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Romantická komédia o samotárovi, ktorý je závislý na svojom telefóne, ktorý sa zamiluje do pekného dievčaťa. Každopádne, čoskoro sa stal film viac hlúpym ako zábavným s neustálymi obscénnosťami a príliš urážlivými výrokmi (ktoré hoci hovorila žena, no zdalo sa, že to napísal muž). Je to viac o hlúposti a stereotypu, keď sa z nerda stáva cool frajer naháňajúci atraktívnu ženu. 5/10 ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Filmy s Adamem jsou si v podstatě dost podobné, průměrné komedie, které jsou ale ideální na brain off odpočinek. Námět s mobilem, který má pocity, mě na papíře nadchl, mám pro tyhle A.I. témata slabost (Simone je moje GP), ale nakonec byl využit v podstatě jen v prvních a posledních patnácti minutách, a to velmi, velmi, opatrně. Když vezmu jiné filmy Lucase a Moorea, sice se mi většinou líbily ještě méně než Jexi, ale rozhodně se v nich autorská dvojice odvázala daleko víc, PG R mě u tohoto filmu upřímně překvapuje. Čekala jsem, vzhledem k Adamovi v hlavní roli, že nepůjde o žádný zapamatování hodný zázrak, ale že se budu většinu relativně krátké stopáže nudit, bylo i tak zklamáním. V rukách Tonyho Scotta, Duncana Jonese nebo Andrew Niccola by se dal námět přetavit v luxusní sci-fi thriller. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama