Reklama

Reklama

Sexy Jexi

  • USA Jexi (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Philovi zcela změní budoucnost nový mobilní telefon s inteligentní aplikací, která mu chce zlepšit život. Ovšem podle sebe a navždy. Umělá inteligence začne žárlit a rozhodne se svému majiteli pořádně komplikovat jeho milostné peripetie... (TV Prima)

Recenze (63)

Marius 

všechny recenze uživatele

Kedykoľvek začne Rose Jexi Byrne hláškovať a pýtať si zaraziť jacka od sluchátok je to na 5 hviezdičiek. Nanešťastie tam musí byť tá vysoko pravdepodobná lovestory so sladkým koncom, ktorá tomu celému podráža nohy a zábava padá na papuľu.6/10 ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Divoka kombinacia Her a Doverneho nepriatela. A nie uplne vydarena. Namet je super, samotna Jexi je fajn postava, romantika obcas fajn zafunguje, ale film potapa...vlastne vsetko ostatne 4/10 ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Filmy s Adamem jsou si v podstatě dost podobné, průměrné komedie, které jsou ale ideální na brain off odpočinek. Námět s mobilem, který má pocity, mě na papíře nadchl, mám pro tyhle A.I. témata slabost (Simone je moje GP), ale nakonec byl využit v podstatě jen v prvních a posledních patnácti minutách, a to velmi, velmi, opatrně. Když vezmu jiné filmy Lucase a Moorea, sice se mi většinou líbily ještě méně než Jexi, ale rozhodně se v nich autorská dvojice odvázala daleko víc, PG R mě u tohoto filmu upřímně překvapuje. Čekala jsem, vzhledem k Adamovi v hlavní roli, že nepůjde o žádný zapamatování hodný zázrak, ale že se budu většinu relativně krátké stopáže nudit, bylo i tak zklamáním. V rukách Tonyho Scotta, Duncana Jonese nebo Andrew Niccola by se dal námět přetavit v luxusní sci-fi thriller. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"Jexi" reálne ako komédia nefunguje. Prečo? Lebo keby sme tento film rozobrali do detailu, tak tam kopec vecí nedáva zmysel a nemá to šancu v reálnom svete takto fungovať. Čo je aj najväčší problém celého filmu. Predstavme si, že by taká apka skutočne existovala. Ktorá by takto mohla riadiť náš život. Neviem si to predstaviť. V prvom rade, očividne je to funkcia nových telefónov. Reálne by sa JEXI skutočne venovala len Philovi? Nie je v telefónoch iných ľudí? Okrem toho si ju kúpi s novým telefónom. Keby možno dostal telefón s prototypom operačného systému, ktorý by mal ešte testovať, tak si to viem reálne predstaviť fungovať. Lenže spôsob, akým túto komédiu tvorcovia robili nedáva celému svetu žiadnu logiku. Je to proste príliš pritiahnuté za vlasy a nedáva zmysel. Okrem toho si nemyslím, že Adam Devine bol vhodne zvolený do hlavnej role. Chalan vie robiť komédiu, no reálne nemám z neho v tomto filme pocit, že by sa tu skutočne našiel. Často je jeho výkon dosť strojený a nevie sa reálne v tomto svete pohybovať. Predstavil by som si tam viac asi Setha Rogena, alebo niekoho podobného. Toto moc nefungovalo. Napriek tomu, že sa snaží tomu dať všetko, čo môže. Humor miestami funguje, no potom sú tu momentky, ktoré sú za hranicou môjho chápania. A pôsobí to, že sa nás až zúfalo tvorcovia snažia rozosmiať. Jediné čo vo filme aspoň čiastočne funguje je romantická linka medzi Philom a Caty. Majú medzi sebou dobré momentky a fungujú. Film sa snaží mať dobré posolstvo a chce nám ukázať niečo, z čoho by sme si mali vziať príklad, no nerobí to podľa mňa správnou cestou. Výsledok je ten, že keď to začneme analyzovať, všetko sa to rozsype do peknej hlúposti. Hlúposti, ktorá nedáva žiadny zmysel. Takže osobne film odporúčať nemôžem, no som za to, aby si niekto vzal tento koncept a prepísal to nejako inak. Možno nie nutne ako komédiu. Možno by sa z toho dala spraviť dráma alebo thriller. Potenciál tu je, ale tvorcovia to skutočne chytili za nesprávny koniec. Tento telefón nerobí náš život lepším. Bohužiaľ. Hodnotenie: D ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Film o debilovi závislom na mobile, ktorým si nechá riadiť život, aby nakoniec zistil, že on dokáže byť debilom vlastne aj bez mobilu. Krásne poučné s minimom naozaj vtipných situácií a nefungujúcej romantickej chémie. Náladu zvýšia len vsuvkové feeling good piesne, ale to nezvráti ten hnusný pocit z toho, ako si tam idiot fotí vtáka alebo anál. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Workaholik Adam DeVine je mnohem více zábavnější v malých dávkách ve vedlejších rolích než jako hlavní tahoun filmu. . Hlavní přitažlivost filmu je stupidní zábava.O takovouto ADHD krávu se může ucházet jen přiblblej amík. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Nápad slušný, některé scény vtipné, ale jinak slabší. Od tvůrců povedených Matek na tahu jsem čekal více, jelikož tenkrát dané téma vytěžili na maximum. Tentokrát jen v určitých scénách. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Jexi je nenápadný, podhodnocený outsider, jehož hodnocení nechápu, protože za poslední dobu je to jedna z těch lepších komedií. Od začátku do konce jsem se smál, hlášky se na diváka valí každou minutu a Adam Devine tady sedl perfektně. Hlavní nápad, kdy se Jexi (něco jako Siri) ,zamiluje do svého majitele a dělá mu naschvály, žárlivé scény a uráží jeho šéfa, se mi strašně líbil a užíval jsem si ho ve velkém. (sex hl. postavy s mobilem skrze nabíječku byl top celého filmu:D ) Ke konci to trochu upadá kvůli snahy o dramatický zamilovaný závěr, který bych tady vynechal a šel spíše jen komediální hi-tech cestou, ale i tak je to na subjektivní 4ku, protože jsem se bavil, jak už dlouho ne. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

"Jsem tvůj špinavý telefonek." U mě by Jexi neuspěla, nesnáším, když na mě věci mluví, takže bych jí to udělal do vstupu na sluchátka  a poslal ji do prdele. Ač Jexi fakt zábavně hlásí, nabyl jsem dojmu, že potenciál nebyl využit ani z poloviny a příběh se zbytečně stáčel na stranu klasické romantické komedie, což mu uškodilo. Potěšila Charlyne Yi. ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Příjemná jednohubka, která zasytí, ale budete chtít dezert. Originální to sice je, ale chybí mi víc humoru. Adam Devine je skvělý a filmu dodává šťávu. Přisprostlý moderní humor o jedné typické závislosti. Muž, který nevydrží bez telefonu, tak dostává velmi vypečenou AI. Navíc je to okořeněné typickým románkem, který nevybočí z obvyklých klišé. Já jsem se vcelku bavil a několikrát i zasmál. Přesto jsem od Jexi očekával mnohem víc. Taky proto, že potenciál si myslím to má mnohem větší než sexistické vtipy a špatnou navigaci v autě. Přesto vcelku solidní komedie, která neurazí a zabaví na jedno odpoledne. (50 %) ()

IceQueen 

všechny recenze uživatele

V prvom rade chcem podotknúť, že ide o nenáročnú, sic ľahko mravokárnu zábavu. Sofistikovaný humor, morálne presahy alebo skryté intelektuálne odkazy nehľadajte. Mám dojem, že nízke hodnotenie môže byť čiastočne spôsobené tým, že film slúži ako taký malý výsmech časti obyvateľstva, ktorá bez svojho premúdrelého telefónu ani na hajzel nejde... a podaktorí sa tam našli (vo filme, nie v hajzli). Bože a zaoberať sa reálnosťou takéhoto dielka je sám o sebe vtip. Dokonca som sa párkrát zasmiala aj nahlas a to som potom schopná odpúšťať rôznorodé zbytočné vsuvky, spomeniem napríklad reklamu na nejakého v deji nepodstatného rapera. Takže my s JEXI sme v pohode. Ešte jedna vec, dievčatá, bacha na šuhajov, ktorí so sebou neustále nosia nabíjačku a pri častom nabíjaní svojho aparátu vyžadujú súkromie. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

na to,že v tom hraje Adam Devine a celé je to taková vidláčtější verze Her,to ve výsledku není zas taková hrůza.Občas to dokonce umí být i vtipné a Devine se naštěstí pitvoří mnohem méně než u něj bývá zvykem.A celé to má asi osmdesát minut takže to velmi rychle uteče...50% ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Asi každý, kto videl Her (Oscar za najlepší pôvodný scenár v roku 2014), si spomenul práve na tento originálny a zaujímavý kúsok. Princíp filmu Jexi je prakticky veľmi podobný, akurát v menej dramatickom a viac komediálnom prevedení. Ale aj keď ústredná téma bola do veľkej miery vykrádačkou Her, tak musím uznať, že film ma bavil a komediálnu esenciu tomu dodávali predovšetkým nápadité a vtipné dialógy (hoci niektoré boli zbytočne teatrálne). A čo sa deju týka, aj tam bolo z času na čas zbytočné tlačenie na pílu a niektoré veci boli fakt infantílne a prvoplánové, ale našťastie ich nebolo až tak veľa. Koncept filmu bol teda predovšetkým zakorenený v tej komédii, takže za mňa napokon celkom fajn. Adam Devine má veľmi príjemný herecký prejav (teda na filmy takéhoto typu). Len škoda, že Rose Byrne v tomto celom účinkovala len v hlasovej forme. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

První polovina je naprosto super.Přiznávám,že Devina nemám rád,ale tady mu part perfektně sedne.Zábavný seznamování s novym mobilem a vlezlym softwarem se opravdu pánům režisérům povedlo.A co se týče druhý půlky,tak jeko běžný rom.komedie to nevypadá, netlačí to na pilu,není to takový ubrečený,prostě fakt solidní film.Zabavilo.80%. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Romantická komédia o samotárovi, ktorý je závislý na svojom telefóne, ktorý sa zamiluje do pekného dievčaťa. Každopádne, čoskoro sa stal film viac hlúpym ako zábavným s neustálymi obscénnosťami a príliš urážlivými výrokmi (ktoré hoci hovorila žena, no zdalo sa, že to napísal muž). Je to viac o hlúposti a stereotypu, keď sa z nerda stáva cool frajer naháňajúci atraktívnu ženu. 5/10 ()

David.Darco 

všechny recenze uživatele

Chcel som si pustiť niečo oddychové. Celú dobu som sa zamýšľal kto píše takéto scenáre ?? Koho to pre Boha baví? A kto za to platí ? Pozrel som si scenáristu a zistil že som videl z tejto "dielne" ešte ďalšie dva filmy... Asi začnem oddychovať inak... ()

Johnny.ARN odpad!

všechny recenze uživatele

My ako ludstvo fakt zanikneme. Nič ine si ani nezaslúžime. S Jokerom to bolo niečo nové a zaujímavé, toto je totálny ODPAD! ()

Brain-D 

všechny recenze uživatele

Poučný film. I při tom, když jde o hroznou vykrádačku "Her", tak to je téma, které unese více zpracování. Tohle je sice místy trapné, ale baví a rychle uteče. ()

Reklama

Reklama