Reklama

Reklama

Sexy Jexi

  • USA Jexi (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Philovi zcela změní budoucnost nový mobilní telefon s inteligentní aplikací, která mu chce zlepšit život. Ovšem podle sebe a navždy. Umělá inteligence začne žárlit a rozhodne se svému majiteli pořádně komplikovat jeho milostné peripetie... (TV Prima)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (63)

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Výrazný a sympatický Adam Devine je v podstatě jediný důvod, proč vůbec sledovat tento strašně hloupý a naivní pokus o romantickou podívanou, ve které se tvůrci snažili poukázat na současný problém vlivu mobilních telefonů na život lidí, speciálně pak na téma vztahů, což bych bral jako zajímavou látku, zvlášť pak s ohledem na to, koho vlastně Jexi vůbec představuje, jenže místo aby toho využili a přistoupili k tomu co nejoriginálněji a nejnápaditěji, tak raději veškeré karty vsadili na triviálnost, hloupost a především nesoudnost, narvané až po okraj tunou klišé a tak nesmysluplných scén a dialogů, že jsem se až chvílemi cítil za ně trapně. Ať se na mě tedy nikdo nezlobí, ale Jexi tak pro mě ve výsledku nakonec nečekaně nemile představuje skutečné scénáristické dno, kdy je alespoň dobré, že to je naštěstí tak krátké, neboť při delší stopáži bych se vážně už bál, jakých nesmyslů a nehorázností budou tvůrci ještě schopni, neboť tolik trapných momentů v jednom filmu snad ani nepamatuji, vrcholem budiž sex s mobilem, to působilo totiž už tak retardovaně, že jsem měl co dělat, abych to v tu chvíli definitivně nevypnul, což jsem jen tak mimochodem ještě u žádného filmu nikdy neuděl. Jexi je zkrátka fakt průser, který daného tématu absolutně nevyužil, nefunguje tu humor, romantika, emoce, prostě nic, je to jen hloupá a kýčovitá splácanina, s jedním z nejslabějších žánrových scénářů vůbec. ()

Daertelon 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem od Jexi mnohem víc humoru, čekal jsem, že bude nabitá vtipy, protože tohle téma je takřka nevyčerpatelné. Ale představivost autorů asi nesahala tak daleko. V hlavní roli absolutně nesympatický hňup, v hlavní ženské roli (kromě mobilu) tuctová hňupka. Film postrádá grády, chybí tomu říz a plnost... jako příliš málo marmelády na příliš velký chleba. 45% ()

Reklama

Henry007 

všechny recenze uživatele

Dobrá premisa ještě neznamená dobrý scénář. Nápad s telefonem, který šikanuje majitele je super. Ze začátku filmu lze poznat, že tvůrci se snaží i o kritiku dnešní "online" společnosti, degenerované články typu "TOP 10 koček, co vypadají jako Ryan Gosling" a civící do krabiček v ruce místo toho, aby se bavili s dalšími lidskými bytostmi. S přibývajícími minutami se ale tento aspekt vytratil, což je škoda. Ku prospěchu filmu je, že nemá ani hodinu a půl, protože romantická linka není příliš nosná, vtipy se také postupně vytrácí a sází se zbytečně na vulgarity. Škoda, v perech lepších scénáristů se mohlo jednat o něco víc než jen o "OK" nenáročnou komedii na jedno zhlédnutí. ()

Adramelech 

všechny recenze uživatele

Satira na osoby závislé na mobilním telefonu, bohužel nijak zvlášť zábavná. Mobilní telefon nemám, ale nedávno jsem stejně musel koukat na jeho displej. Šel jsem si do vietnamského obchodu koupit minerálky. Řekl jsem prodavači, co chci. On mi začal před obličej strkat mobil a ukazoval na modré kolečko s nápisem Mluvit. Prostě jsem měl své přání sdělit jeho mobilu. Tak jsem to udělal a na displeji naskočila má slova v překladu do vietnamštiny. Zajímalo mě, jestli ta mašinka funguje i opačně, tedy tak, že on do ní bude mluvit vietnamsky a já si to přečtu česky, jenže elektronické hejble touto schopností nedisponovalo. Nicméně se mi podařilo nakoupit kýžené jedno balení Mattoniho minerální vody. Chtěl jsem chlápkovi říct, že podle zákona musí prodejce umět česky a že mi tento způsob komunikace nevyhovuje. Pak jsem si vzpomněl, jak hrdinní Vietnamci vypráskali ze své země nejdřív Fracouze a pak Američany a jak u nás v období covidfašismu kašlali na lockdown a prodávali oblečení, když byly ostatní obchody s textilem zavřené, a usoudil jsem, že je třeba jim sem tam něco prominout. ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Trochu jsem se opil a potřeboval jsem nějakou "blbost" , u které nebudu muset tolik myslet a příjemně vypnu. A tohle byl přesně ten typ filmu co mě sedl do mého stavu. Už během pár minut jsem věděl jakým způsobem se příběh bude vyvíjet a co se asi stane. A kupodivu mě to nevadilo. Adam Devine byl snesitelný a měl minimum vulgárních fórů. Alexandra Shipp si svoje odehrála a do filmu mi sedla. Hlásek Rose Byrne byl velmi příjemný a hezky se poslouchal. Příjemně mě překvapilo, že to není úplná blbost, má to fakt pěkné záběry na San Francisco, "uvěřitelnou" romantiku a krátkou stopáž. Žádný zázrak nečekejte, přesto jako obyčejný odpočinkový film to funguje více, než dobře. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama