Reklama

Reklama

Dokážeš udržet tajemství?

  • USA Can You Keep a Secret? (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Každý má svá osobní tajemství, která neřekne ani té nejlepší kamarádce. Emma, hrdinka romantické komedie Dokážeš udržet tajemství?, ale v návalu alkoholu a paniky z turbulencí vyklopí všechny své tajnosti a intimní pocity neznámému muži na vedlejším sedadle v letadle. Kdyby se už nikdy nepotkali, nic by se nestalo. Z cizince se ovšem vyklube očekávaný Jack Harper, nový nejvyšší šéf v práci. Máloco může být strašnějšího, než jejich druhé setkání… A než pobyt v jedné kanceláři a asi i v jednom městě. Proč mu jen, proboha, říkala o svém bodu G?! A že by chtěla zkusit mít penis?! A že kafe v práci je úplně strašný?! Na pomoc musí přispěchat nejlepší kamarádka i šílená spolubydlící. Všechny společně pak spadnou do víru trapasů, náhod a komických situací, ze kterých ale i přesto může vzejít překvapivé pozvání na rande a láska. Láska, do které zasáhne další tajemství. Ty má totiž úplně každý. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (72)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA Tržby Celosvetovo $1,604,466▐ Hystérka Alexandra Daddario, čo vykecá aj čo nevie a do cesty jej vojde nový šéf firmy. Zo začiatku tu je jedna trápna scéna za druhou ale nie až tak aby to hneď odpudilo, otrávilo, trocha strpenia a ako tak sa to ustáli a začne fungovať ako taká ľahká skoro romantická komédia. Posledná tretina samozrejme príde s ostrielaním schématickým klišé ale tomu sa už proste asi nedá vyhnúť. Nakoniec ako tak aspoň priemer na hrane to ustálo, zopár dobrých zábavných nápadov sa tu nájde. /50%/ ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Divák si v souvislosti s palčivým názvem filmu klade otázku, jaké to vlastně tajemství má zůstat pod pokličkou. A nabízí se hned několik variant, přičemž jedna z nich převyšuje nad ostatní: schovává hlavní hrdinka pod kalhotkami pánské přirození? Zmítán hrátkami na pláč a Boy Georgem je divák první třetinu filmu držen v příjemném napětí, že žensky stavěná Alexandra Daddario na sebe ve vyhrocené chvilce v "padajícím" letadle ve výčtu náhlého osobního úniku informací práskne šokující intimní detail, který romantickou komedii posune na dosud nepropíranou úroveň, nicméně nic takového se nestane. Daddario je žena, která má anatomii zcela v pořádku, má sice ze svého hereckého milovníka Tylera Hoechlina rozkolísanou hormonální hladinu, ovšem to je asi tak všechno, co je na ni neobvyklé. Na penis mezi dámskýma nohama přece jen (málem) dojde, neb slečna na sebe práská i nevídaná přání a touhy, načež se jedná veskrze o příjemné pasáže, jež jsou doprovázeny ustavičně komickou mimikou hlavní hvězdy, která si film i produkovala. Nástup romantického hrdiny na scénu, který svojí bezchybnou charakterností nepopře literární původ, dává najevo, že ještě nějakou chvíli bude komedie převládat nad zasněnými zamilovanými pohledy ústřední dvojice, se kterými to film až tak nepřeháněl. Daddario má komické nadání a spolu s ní se do komediálních vln vrhaly i svěže zahrané vedlejší postavy, z nichž si největší vtipnost nabral David Ebert, který byl trochu více intimně sblížený s ústřední hrdinkou. Na kino film není úplně ideálně stavěný, celkově vyhlíží produkčně skromně a je znát, že režisérka Elise Duran je více doma v seriálové tvorbě. Originálně posazené tvůrčí postupy a kvalitní herecké osazenstvo se příslušně činilo, až se jim podařilo vytvořit příjemné komediálně romantické chvilky, které mají patřičně odpočinkový efekt. 7/10 ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Pohodový film na večerný relax."Can You Keep A Secret?" moc neoplýva inteligenciou, no na druhú stranu vie ukázať svoje srdce a vie pobaviť. Je tu niekoľko dobrých fórov, je zaujímavé čo si môže človek z jedného letu zapamätať a okrem toho Alexandra Daddario je milá a celkom dobre ju v tej role vidím. Mojou obľúbenou postavou je asi jej najlepšia kamarátka v podaní Sunity Mani. Myslím si, že tá tomu pridáva presne ten potrebný šarm, ktorý film potrebuje. Tyler Hoechlin je okey, no nemyslím si, že podáva nejaký vynikajúci výkon. Ale majú s Alexandrou Daddariou celkom dobrú chémiu a vedia spolu ladiť. Laverne Cox je tiež dobrá a opäť v role, ktorú jej verím. Vo filme však niektoré veci zase naopak moc nefungujú. Kimiko Glenn je tu podľa mňa vysoko otravná. Dievča vie byť sympatická a milá, no v tomto prípade to absolútne nerobí a vďaka tomu proste nefunguje. Jej postava mala ísť podľa mňa von. Kolegovia Emmy sú podľa mňa skoro všetci hrozní a nemajú problém strčiť niekomu dýku do chrbta pre pár posmeškov a podobne. A nemal som chuť ich sledovať, lebo ani raz som sa o nich nejako nezaujímal. Síce sa pár veci dozvieme od Emmy v lietadle, ktoré sú celkom vtipné. Mne to úplne na jedno pozretie stačilo a ako komédia s romantikou to nie je to najhoršie. Zvážte si pre a proti a uvidíte . Hodnotenie: B- ()

eLeR 

všechny recenze uživatele

Stačilo by výrazne ubrať z tých rádoby vtipných momentov a bol by to príjemný romantický film. Ale takto je tam toho trápneho viac, ako toho milého. Kostýmy slečny Daddario na jednotku. 2,5* ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Najvtipnejší je asi popis k filmu, realita je však taká, že na zasmiatie sú tam dokopy tak 1-2 momenty. A kto si chce film pozrieť kvôli Alexandre Daddario, tak ok, ale varujem, že sa tam objaví aj Laverne Cox a to je kus na pohľadanie. Dlho som nevedel, či sa pozerám na preoperovaného muža alebo nejaký nepodarok plastického chirurga. Až potom mi došlo, že tento organizmus je transgender aktivista. Niet preto divu, že toto bezpohlavné neviem čo hralo v roku 2017 aj vo filme Obludárium. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Pro ty, kteří se rádi dívají na postfeministické fikce. Vedoucí duo Tyler Hoechlin a Alexandra Daddario a také vedlejší postavy se chovají nesmyslně. Chtělo by to větší vypravěčskou hloubku. Bezsmíchové a bez šarmu. ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Taková oddechová, průměrná, romantická komedie. Není to nic převratného, ale je to celkem hezké. Na sobotní odpoledne s partnerem ideální. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Sophie Kinsella je velmi úspěšná spisovatelka, jejíž knihy milují čtenářky na celém světě. Nečetl jsem coby necílová skupina předlohu, nedokážu srovnat. Byl jsem zvědavý, zda Alexandra Daddario zvládne hlavní roli, zatím jsem měl možnost ji vidět pouze ve vedlejších rolích, kde dávala na odiv své poprsí a o něj primárně v daných případech šlo. Když se tato její přednost schová do ústraní, dokáže zahrát úplně obyčejnou holku, která touží po troše lásky, štěstí a (u)spokojenosti. Nenáročná komedie, jež neurazí a pobaví. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Alexandra a její dokonale oči, film dělaly příjemným podivanim. Příběh nebyl vůbec špatný, ale málo rozebrány, hlavně konec byli ukončen nezajímavě. Protějšek Ale byl vybrán dobře, ale jak říkám škoda konce. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

První polovina byla fajn a ačkoliv mi připadalo, že hlavní hrdinka mohla dostávat trochu větší kapky, bavil jsem se dobře. Ta druhá se dle očekávání spíš než na komediální soustředila na romantickou linku a to už mě tolik nebralo. Na Alexandru Daddario se sice koukalo pořád dobře a s Hoechlinem jim to docela klapalo, ale na můj vkus bylo těch sladkobolných výjevů trochu moc. Navíc se vytratil vtip a když už na něj v těch několika málo momentech došlo, působil spíš trapně. Jednou se to dá. 55% ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Naprosto fádní, nudná a předvídatelná romanťárna, kterých je bohužel na Netflixu i jinde tolik, že je můžete přehazovat vidlemi. Nebudu lhát, já se do ní pustil pouze protože tu hraje moje nejoblíbenější Alexandra. Ta hraje i tentokrát velmi mile a sympaticky. Možná ztřeštěnější postavu než obvykle. Ale příběhově je snímek opravdu prázdný a nedokáže vůbec ničím zaujmout nebo konkurovat větším nebo jiným filmům. Navíc je předvídatelný a tentokrát je to opravdu spíš na škodu. Emoce tedy vůbec nevyvolal nijak. Neumím si obhájit kromě Daddario vůbec nic. (40 %) ()

Borrtex 

všechny recenze uživatele

Pohodovej odpočívák s okouzlující Alexandrou Daddario. Dějově nijak závratně spletité či originální, nicméně mnou známé pohledy na New York z pozadí Pebble Beach v Brooklynu, super atmosféra a inspirující příběh ze života, mě celkem nadchl a já si film užil :) Odreágovačka parádní. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Idea fajn, koncept dobrý,... ale realizácia dosť zlá. Prehnané tlačenie na pílu takmer po celý čas výrazne poškodilo celý dojem z filmu. Ako sa vraví - menej je niekedy viac. Preafektované postavy s veľmi prihlúplymi reakciami, to nie je zrovna niečo, čo by ma tešilo. Navyše, tento štýl trápneho humoru fakt nemusím. Celkovo mal film veľmi máličko svetlých momentov, sem tam nejaký zmysluplný dialóg, takže celkovo žiadna sláva. A pritom, ako som napísal v úvode, tak idea a koncept mali celkom dobrý potenciál na úspech. Nuž... nevyšlo! ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Hrozně nepovedená romanťárna.Daddario je sympatˇačka,ale to je z filmu asi to nej.Jinak mužská hlavní role je klon Michala Sivka a Alexandra Ovečkina.Děj pitomej.Hrůza.30%. ()

carly 

všechny recenze uživatele

Milý, zábavný a zasrdceberuvší film. Vizuálne krásny, hudobne správny, obsadenie skvelé, dej nezadrhával, zasmiala som sa, hlavným hrdinom to spolu pristalo, Emmine kamarátky aj šéfka boli úžasné, Alexandra ma prekvapila a Tyler potvrdil, že je viac než len rozprávkovo pekný. Ja som si to v kine užila. ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Netflix a Alexandra Daddario jsou asi jediné dva důvody, jak se k filmu dostat. Nenáročná romantická komedie, která sice přinese spousta trapných situací, ale alespoň nedisponuje fekálním humorem. Kategorie neurazí ani nenadchne má další přírůstek. ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Hlavní hrdinka je kráva. A teď co s tím má chudák dělat? Pere se s tím jak se dá. Pro mne zcela nesledovatelné. 20% ()

bubun 

všechny recenze uživatele

Nuda. Z toho nápadu s letadlem mohli vytřískat mnohem víc. Museli by to ale celé trochu jinak pojmout.... Obecně, hrdinka navíc není příliš sympatická a ten hlavní týpek je takovej jakože hezoun, a ještě k tomu milej - až moc. Vlastně tam není nikdo sympatickej (možná trochu ta transka Afroameričanka) a lidi ve firmě jsou na zabití. Vtipy nefunkční. Konec byl tak trapnej, že jsem si posledních deset minut musela dávkovat natřikrát. Nedoporučuju. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Na Daddario sa dobre pozerá, aj keď nebola v plavkách. Inak je to taká príjemná romantická blbina, ktorá je viac vtipná ako blbá. Hlavne krátka a nenásilná. 2 z 5 ()

Reklama

Reklama