Reklama

Reklama

Dokážeš udržet tajemství?

  • USA Can You Keep a Secret? (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Každý má svá osobní tajemství, která neřekne ani té nejlepší kamarádce. Emma, hrdinka romantické komedie Dokážeš udržet tajemství?, ale v návalu alkoholu a paniky z turbulencí vyklopí všechny své tajnosti a intimní pocity neznámému muži na vedlejším sedadle v letadle. Kdyby se už nikdy nepotkali, nic by se nestalo. Z cizince se ovšem vyklube očekávaný Jack Harper, nový nejvyšší šéf v práci. Máloco může být strašnějšího, než jejich druhé setkání… A než pobyt v jedné kanceláři a asi i v jednom městě. Proč mu jen, proboha, říkala o svém bodu G?! A že by chtěla zkusit mít penis?! A že kafe v práci je úplně strašný?! Na pomoc musí přispěchat nejlepší kamarádka i šílená spolubydlící. Všechny společně pak spadnou do víru trapasů, náhod a komických situací, ze kterých ale i přesto může vzejít překvapivé pozvání na rande a láska. Láska, do které zasáhne další tajemství. Ty má totiž úplně každý. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (72)

bubun 

všechny recenze uživatele

Nuda. Z toho nápadu s letadlem mohli vytřískat mnohem víc. Museli by to ale celé trochu jinak pojmout.... Obecně, hrdinka navíc není příliš sympatická a ten hlavní týpek je takovej jakože hezoun, a ještě k tomu milej - až moc. Vlastně tam není nikdo sympatickej (možná trochu ta transka Afroameričanka) a lidi ve firmě jsou na zabití. Vtipy nefunkční. Konec byl tak trapnej, že jsem si posledních deset minut musela dávkovat natřikrát. Nedoporučuju. ()

carly 

všechny recenze uživatele

Milý, zábavný a zasrdceberuvší film. Vizuálne krásny, hudobne správny, obsadenie skvelé, dej nezadrhával, zasmiala som sa, hlavným hrdinom to spolu pristalo, Emmine kamarátky aj šéfka boli úžasné, Alexandra ma prekvapila a Tyler potvrdil, že je viac než len rozprávkovo pekný. Ja som si to v kine užila. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Najvtipnejší je asi popis k filmu, realita je však taká, že na zasmiatie sú tam dokopy tak 1-2 momenty. A kto si chce film pozrieť kvôli Alexandre Daddario, tak ok, ale varujem, že sa tam objaví aj Laverne Cox a to je kus na pohľadanie. Dlho som nevedel, či sa pozerám na preoperovaného muža alebo nejaký nepodarok plastického chirurga. Až potom mi došlo, že tento organizmus je transgender aktivista. Niet preto divu, že toto bezpohlavné neviem čo hralo v roku 2017 aj vo filme Obludárium. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Mala by to byť ľahká romantická komédia, ktorá so svojimi vtipnými momentmi a zaľúbeným mladým párom dokáže vzniesť zopár slnečných lúčov aj do života divákov. Výsledok je však fiasko. Vo filme (ako tak) funguje len zopár vecí. Chémia medzi A. Daddario a T. Hoechlin ani z ďaleka nie je tak dobrá, ako nám to chcú zobraziť. Vedľajšie postavy sa snažia nejako vylepšiť film, ale ani jedna z nich nemá dostatočnú silu. Každopádne je pozitívne, že sa nesnažia to celé úplne postaviť a predať na kráse Alexandri Daddaria (určite si na ňu spomeniete z prvej sérii True Detective). Osobné hodnotenie: 62% (**) ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jsem odkládal rok a 4 měsíce jelikož se mě do něho nechtělo a musím uznat, že kdybych ho neviděl o nic ani nepřijdu. Ženská cestuje letadlem a bojí se při turbulencích, že umře tak vyklopí všechny své tajemství chlápkovi co sedí s ní, který je shodou náhod šéf její firmy (reálné asi jak série Star Wars) . Bohužel vtipné je to jen ze začátku a to jen něco a celé to zachraňuje jen hlavní ženská postava. Do toho se zde ve velké míře objevuje feminismus (když si ženská musíš dřít dvakrát více než chlap , aby si něco dokázala) v celé firmě jsou zhruba 3 chlápci na 10 ženských (absolutně nereálné ve firmě na výrobu bio drinků) a celkově to není žádná sláva. 40 procent ztráta času nedaj bože na to jít do kina ()

Galerie (27)

Zajímavosti (3)

  • Jedno z priznaní Emmy (Alexandra Daddario) v lietadle je, že keď počuje skladbu od Imagine Dragons "Demons", rozplače sa. Alexandra Daddario si zahrala v inom videoklipe spomínanej kapely, a to v Radioactive (2012). (megajalec)
  • Film je založen na románu „Can You Keep a Secret?“, který napsala Sophie Kinsella. (ČSFD)
  • Keď Jack (Tyler Hoechlin) príde prvýkrát k Emme (Alexandra Daddario) do bytu, zahlási pri pohľade na obrázok, že je to najšťastnejší pes, akého kedy videl. V skutočnosti ide o psa Alexandry Daddario Levona, ktorého si adoptovala. (megajalec)

Reklama

Reklama